• don
    11.2k
    kad se to igrač u zadnje vrime ispriča ovako u direktnom razgovoru sa grupom? Pitam, zanima me. Jer ne sićan se da je.
  • Jaro
    9.2k
    malo s grupom, malo na drustvenim mrezama, malo na izjavama nakon tekme - ako se redaju isprike a nis se ne mijenja - to su isprike s figom u dzepu...
  • don
    11.2k
    je samo šta se to ne dešava ka sinoć ovako licem u lice sa grupom.
  • ElDorado
    2.2k
    Iskreno a kaj nama vrijede isprike i prazne riječi? Najlakse je trkeljat. Ajd se dokaži djelima
  • dinamo u srcu
    1.9k
    znam samo za početak kad je doša i "Ja se svima u moje ime, i u ime kluba ispričavamdon

Jedini koji ima hrabrosti otić pred navijače, druge boli briga realno.

Meni je žalosno za igrače koji dobivaju toliku lovu kao mi za godinu svakodnevnog rada da igraju bez trunka borbe želje i da se tako sramote. Nije problem izgubit igrat loše ali pokaži da ti je krivo da ti je stalo da se boriš, nešto. Ne igraš ti zbog novaca više, osigurao si sebe i svoju djecu za cijeli život, igraš zbog sebe zbog ugleda časti, da te ljudi pozdrave u kvartu u gradu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.