• Crni86
    8.2k
    nakon jucerasnje tekme vidim samo tvoj post takav. Niciji drugi ne vidim jer svi ostali su imali razumijevanja da covjek igra 80 minuta bolestan pod temperaturom ali jbga tebi to nije sveto.

Malo vise respekta za neke ljude i njihov doprinos, nije sve crno bijelo.
  • Orc123
    10.7k
    pa covjece Bozji jesam li se ja referirao na jucerasnju tekmu da on nije bio dobar!? Napisao sam da je odigrao dobro i kapetanski ali da se vidi opcenito da čovjek ne moze odigrat 90minuta kaj je i normalno i da nam treba u novoj sezoni da nam ulazi s klupe i da bude u klubu!
  • blubach
    786
    Jel samo ja mislim da bi nam on sjeo ko budali šamar ovu sezonu da je igrao 6-icu il?
    Znači samo da mu je netko rekao: ej, nemoj se stalno priključivat napadu, em se trošiš 500 puta više, em ostaje rupa iza tebe.
    Čovjek još ima potrebnu dozu agresiju i dobro čita igra, ne znam zašto nije igrao na toj poziciji, pogotovo zbog nedostatka kvalitetnijih rješenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.