Vjeko je ovdje načeo još jedan vrlo zanimljiv fenomen. Neki od vas smatraju da je Zona nekakva produžena ruka kluba što nema veze s vezom. Zona je forum navijača Dinama. Njezine veze s klubom su u toliko što je par forumaša na neki nači uključeno u rad grupe ili kluba, ali Zona nije nikakav službeni kanal kluba. Ni blizu. — deda
Tvoj odgovor implicira da je odgovornost forumaša ovdje povezana sa odgovornošlju ljudi koji vode klub. NIJE.
Ne možete se pravdati time. — vjeko1701
Evo, zato što je gospodin deda bez ikakve obveze obećao da će na skupštini postaviti neka pitanja koja me zanimaju.. — Krulek
Inače sam uvijek Zonu doživljavao kao nekakvu neformalnu povezanost sa klubom pa i preko vašeg često spominjanog kolege zaduženog za komunikaciju, a zbog čega sam se i prijavio. Ako to nije tako, velika šteta. Lp, bez zadnjih primisli. — Krulek
Vjeko, išao sam istim protupitanjem, s time da nisam nikoga tu branio. Ništa zlonamjerno niti maliciozno. To ne. Nego eto, samo su me zanimale te neke elementarne stvari. Valjda je to normalno... — Nolifer
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.