• Paggini
    39.3k
    Demokracija je izravan odgovor na izravno pitanje bez okolišanjaKrulek

Pitanje o Sanjinu na ovom forumu je odgovoreno u barem četiri navrata. Odgovoreno je i na članskom danu.

Kad "izravno pitanje" postaje neutemeljen napad? Nakon 10. ili 20. puta kad se čovjeka proziva kroz "izravno pitanje"?

Ne glumimo sad finoću, Dinamo izgubi protiv Rijeke, "izravna pitanja" su "sta radi taj Sanjin u klubu???"

Jel ne misliš da je to "izravno pitanje" jako ljigav i uvijen napad na čovjeka? Pogotovo kad se poziva na demokraciju i transparentnost.
  • Krulek
    725

Hvala na razumijevanju iako to nije samo moje pitanje. Neki se možda "boje" pitati iz tko zna kojeg razloga.
  • Krulek
    725

Nisam nikoga izrijekom spomenuo, ali zar je problem nešto pitati bez ocjenjivanja pitanja ljigavim i uvredljivim. To ipak nisam očekivao od jednog administratora na forumu, ali malo prije sam spomenuo da se neki "boje" pitati što ih zanima na zoni jer dobiju ovakve kvalifikacije. Za jednog dinamovca sa 50- godišnjim stažom to nije nimalo ugodno da ne kažem nešto ružnije.
  • deda
    35.5k
    Nemoj cjepidlačit. Pagini nije mislio na tebe nego općeniti na to pitanje koje se povlači već tjednima i svaki dan ga netko na novo postavi iako se odgovor dobio već davno prije. O tome je riječ.
  • emreli21
    195
    Kad bi ljudi aktivno dolazili na utakmice (barem domaće) kao što aktivno pljuju po Zoni, ne bi na nekim utakmicama na Maksimiru bilo 5-6 tisuća navijača.
  • masacusec
    4.6k
    Sudeći po postovima, porukama i sl. očito je da je sanjin trn u oku svima, i nama i tovarima....
    A zašto, pojma nemam!
  • Paggini
    39.3k
    Za jednog dinamovca sa 50- godišnjim stažom to nije nimalo ugodno da ne kažem nešto ružnije.Krulek

Tebi nije ugodno što si se s jednim postom osjetio prozvan, a sad zamisli kako je kad te nakon svakog poraza prozivaju i ponižavaju iako svoj posao radiš časno i pošteno.

Nisam tebe osobno prozvao, samo sam citirao taj jedan dio. Tu si dovoljno vremena i dovoljno si aktivan i konkretan forumaš da znaš točno na šta i na koga sam mislio sa svojim postom.
  • Krulek
    725

Ok. Ali osobito vi administratori na zoni imate važnost i odgovornost za " normalnu" komunikaciju sa navijačima pa i kada vam se nečije mišljenje ne sviđa bilo pozitivno ili negativno. Navijači kluba se ne odriču kluba i u lošim trenucima, ali još jednom napominjem da konstruktivna kritika nije napad i omalovažavanje kluba. Uprave, igrači i treneri prolaze, Dinamo ostaje zauvijek.
  • vjeko1701
    12.5k
    Ako se već očekuje odgovor na izravna pitanja bez pogovora, da li onda i forumaši trebaju imati određenu odgovornost da istraže da li je na forumu to pitanje već postavljeno i odgovoreno?

Svima su usta puna svojih prava a nitko da barem jednom sebe pita dal ima i koju odgovornost.

Plus, Zona nije službeno povezana s klubom. Neki od administratora i forumaša jesu, ali njihova je osobna volja ovdje davati neke odgovore. Administracija i moderacija Zone Dinamo nema nikakvu odgovornost prema navijačima, članovima Dinama ili Dinamu. Vrijeme je da se shvati razlika.
  • Krulek
    725

Opet grješka. Ja sam na svoje pitanje ( koje ste očito pronašli ) prije nekoliko mjeseci dobio odgovor i to me uopće više ne zanima. Sad me zanima tko je za ovakvo stanje odgovoran i zašto nema komunikacije o trenutnom stanju u klubu sa članovima i navijačima. Vi ste očito osjetljivi na neke ljude pa mislite da se sve odnosi i vrti oko njih. Lp.
  • Nolifer
    9.7k
    Svima su usta puna svojih prava a nitko da barem jednom sebe pita dal ima i koju odgovornost.vjeko1701

A tko preuzima odgovornost, za ovakvo stanje na tablici? Tko je još osim Marića, koji je bivši birao ove igrače? Jer s onakvim pristupom protiv Rijeke na terenu je bilo za zapitat se....
  • vjeko1701
    12.5k

Prvi dio odgovora je vezan uz "administracija reagira na pitanje" gdje u slučaju ponavljanja već odgovorenog pitanja po dvadeseti put postoji opravdana sumnja da iza tog pitanja postoji više od želje za odgovorom.

Sad me zanima tko je za ovakvo stanje odgovoran i zašto nema komunikacije o trenutnom stanju u klubu sa članovima i navijačima.Krulek

Zašto odgovore na to tražiš na Zoni?

Vi ste očito osjetljivi na neke ljude pa mislite da se sve odnosi i vrti oko njih. Lp.Krulek

Jako dobra metoda rasprave, direkt osobne implikacije pa onda uvrijeđeni pozdrav. Evo ja osobno ne poznajem nijednu osobu koja radi u Dinamu niti nijednog forumaša na Zoni.

A tko preuzima odgovornost, za ovakvo stanje na tablici? Tko je još osim Marića, koji je bivši birao ove igrače? Jer s onakvim pristupom protiv Rijeke na terenu je bilo za zapitat se....Nolifer

Legitimna pitanja. Kakve to ima veze sa Zonom?
  • Nolifer
    9.7k
    Kakve to ima veze sa Zonom?vjeko1701

Pa i sam si napisao da su neki djelom u klubu. Pitanja su tu, nek se proslijedi kom treba i nadam se da ćemo dobiti odgovore na ta pitanja
  • deda
    35.5k
    Vjeko je ovdje načeo još jedan vrlo zanimljiv fenomen. Neki od vas smatraju da je Zona nekakva produžena ruka kluba što nema veze s vezom. Zona je forum navijača Dinama. Njezine veze s klubom su u toliko što je par forumaša na neki nači uključeno u rad grupe ili kluba, ali Zona nije nikakav službeni kanal kluba. Ni blizu.
  • vjeko1701
    12.5k
    Odgovornost forumaša Zone i administracije Zone je zasebna i odvojena od bilo kakve odgovornosti kluba i ljudi koji su dio istoga prema svojim navijačima i članovima.

Tvoj odgovor implicira da je odgovornost forumaša ovdje povezana sa odgovornošlju ljudi koji vode klub. NIJE.

Ne možete se pravdati time.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.