• Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Petar Sučić, moj miljenik i strašan dečko, povratnik u momčad nakon gotovo četiri mjeseca, u prvoj rečenici “s visoka” spominje kako je Bel usmjerio utakmicu. Pero, na tuširanje svi i dajte nas najte…Tongo Doumbia

To je ono što možda i najviše brine. Bel je sigurno usmjerio utakmicu Djouahrinim golom nakon što je Fruk tehnicirao na 20 m od našeg gola kao na terminu, a Mmaee ga gledao kao da je kupio ulaznicu za predstavu? Bel je usmjerio utakmicu na način da je Rijeka do prvog gola imala već tri/četiri dobre šanse a mi nismo još ni shvatili tko je na terenu koliko su naši igrači bili vidljivi i prisutni?

Nula samokritike i svjesnosti trenutka. Oni i dalje misle da će se istrčati na teren i to će biti dovoljno za titulu. Neće, ekipe su nanjušile krv, kostur momčadi više ne može držati razinu, grozni prijelazni rokovi su došli na naplatu još od Čačića do Marića, kupuju se igrači ispod razine Dinama da bi se zadovoljila panika navijača, obrana izgleda kao da ne može zaustaviti navalu selekcije dječjeg vrtića u Rusanovoj, a mi govorimo o sudačkom kriteriju?

Bit ću zloban pa ću upotrijebiti mantru koja se tovarima stalno govorila kad su kmečali da ih se krade, Pero, zašto niste zabili 3-4 komada pa ne bi Bel mogao usmjeriti utakmicu? Dosta mi je više tog narativa, nek se izvole pogledati što rade i kako izgledaju na terenu jer smo trenutno u situaciji da je sezona nepovratno izgubljena, više ne ovisimo o sebi, a izgledamo tako da u niti jednoj utakmici u HNL-u više nismo sigurni u pobjedu.
  • Sixthway111
    2
    Kad kamera za vrijeme utakmice zumira na Ademija i Baturinu na klupi, a njih dvojica zabrinuti, grizu se ,na rubu suza sve ti je jasno. Ekipa i svaki pojedinac osjeća nemoć. Nemaju više vjere u sebe , fali par igrača sa karizmom , Ademi više nije što je bio što se tiče nekog vođe na terenu i u svlačionici. Zadnjih sezona smo kroz sreću izvukli sve , možda smo svu tu sreću i ispucali. Treba se pripremati za remont ekipe i stavljati u igru što više klinaca.
  • marcio amoroso
    39.9k
    Može se do jutra pametovati, vrijeđati i kukati. Stvar je i više nego jasna. Momčad je jednostavno užasno selektirana i to je to. Kada se na to pridoda ovaj peh sa ozljedama, silne stative i prečke dobije se ovaj kupus od sezone.
  • vjeko1701
    12.5k
    Momčad nije dovoljno nadograđena u odnosu na prošlu sezonu a još je k tome bez Petka, Mišića i ima kupus sa golmanima gdje nijedan nema nikakav kontinuitet.

Realno, prošle nas je Petko spasio a pomogli su i Mišić i Nevistić. Ove se bojim da će doći prekasno i u prelošem stanju. Nevistić nije ni sjena kaj je bio prošlo proljeće a Mišiću na naplatu dolazi svo raubanje zadnjih godina.
  • Facke
    5.2k
    Ja ne vidim jedostavne kak bi se mi v ove sezone s toga zvlekli. Ne vidim nacina. Si sme mislili da nakon 4:1 poraza protiv Belupa da se budu trgnuli. Si sme mislili nakon onih 4:2 protiv Osijeka da bude bolje. Sad se neki nakon ovih 4:0 protiv Rijeke nada. Decki, cemu se nadate?! Ova ekipa ima uzasne velike probleme. Jos nam i faliju nositelji nase igre Misic,Petkovic , Rile v lose forme, Sucic se tek vraca. Desne krile nam postoji same na paperu. Saljeme Spiku , kolko god smo ga kritizirali v Grcku a Cordoba i Mbuku nisu od koristi nikakve. Onda imas v ekipe jednuga Mmaee-a teri se ponasa ko propuh na terenu. Imal je par solidni tekmi ali se ostale je uzas.
    Pa pogledajte te decke. Razbijeni sme. Nema momcadskoga duha. Ne postoji. Ove jedine v pozitivu mogu zvleci nasi domaci decki (pod domace smatran igrace nasega podrucja) i KTC. Od ostalih ne ocekivam bas nist. Nist. Imam neku nadu v Kange, ne znam zake, mislim da je dober decke. Al vidli bume.

Iste tak saljes Bernauera , teri je zivel Dinamo u Francusku i ostavljas Maaeea. Saljes Perkovica v Poljsku, ostavljas Maaeea. Sad mi recite su oni gorsi igraci od njega. Sigurne ne. Lose selektirana momcad, nositelji ozljedeni ili van forme i to ti je to. A ovim drugima se fucka za nas klub. I to se vidi. Kaj budeme postali Uhljeb United?! Dosli budu igraci za masne place a pokazali nebudu nist. Ljudi moji ova momcad je uzasne skupa. Nek vam te bude jasne. I nemam ja nist protiv da Mmaee ima 800.000 place ak on na terenu to zasluzi s dobru igru. Al imam nekaj protiv da se Baturinu i Sucica za kvalifikaciju v Ligu Prvaka nije nagradile s bolsem ugovorem. I onda mislite da to ne dela probleme v momcadi i da nema nezadovolnjih? Male morgen.

Nama treba rekonstrukcija, jasna vizija i plan. I niste protiv nas nema neke pritiv poraza , problem je nacin na teri nas se razbija v HNLu. Rijeka v zime zgubi 3 nositelja igre, mi sme jos dopeljali igrace i kaj je rezultat?! Dobre se si moraju zapitati.
  • vjeko1701
    12.5k
    Da Petko i Mišić sutra budu spremni za igranje i da znam da će do kraja sezone moći odigrati sve utakmice, iskreno bi unatoč svemu bio uvjeren u naslov. Bez njih dvoje...
  • El Madrigal
    132
    Ma iskreno, momci vi ulazite u preduboke analize, koje jesu ispravne i točne. Ali ono što se u subotu dogodilo nema izravne veze ni sa strancima ni sa selekcijom ni lutanjima ni ozljedama. Decki su odigrali preko k...a, nikome se ne da. Moje mišljenje da je u subotu mogao na klupi biti i naš "neuništivi" Sandro Perković, a da se igračima dalo i da su bili nabrijani, dinamo bi pobijedio. Stvarno mislim da je ovaj puta do glava igrača, da im je postalo svejedno. Ali da znaju da će snositi posljedice za srozavanje ugleda kluba, npr. financijske, mislim da bi drugačije igrali. To je više postao pederuk. Znači kad se u jednoj od najgorih sezona HNL-a (primili smo 4 gola više od Rijeke I Hajduka zajedno) rivali nisu odvojili jer su jadni, a realno je trebao biti 12 bodova netko ispred nas, onda kad već imaš priliku moraš gristi. Jebote za 800, 400, 500... tisuća godišnje ti ne treba trener da znaš da trebaš jesti travu na Rujevici kada možeš doći na bod do Rijeke I 3 od Hajduka. Ajde izgubiti 5 utakmica u sezoni jer jednostavno daš sve od sebe, ali ne poklopi se, međutim da si krpa za brisanje poda, da ti je svaka momčad u HNL u zabila gol ili lijecila frustracije na tebi, to treba financijski kažnjavati.
  • sarenicvjetic
    33
    ova ekipa nije ekipa,isto je bilo i prošle godine samo što se atmosfera lakše unutar ekipe mogla napravit domaćim trenerom na našem jeziku nego sa stranim. Bolje zvuči ajmo im jebat m*** svima,nego "come on boys"..
    Imamo na klupi mladih gladnih i žednih,to je ono što nam treba da nas samo pokrene već od srijede,a protiv Hajduka doma u nedjelju znam da ćemo preorati teren. Imam neki osjećaj da smo shvatili da jednostavno do kraja idemo na glavu i da će se svi bacati na istu,nema više umora,nema boli me.
    ovih 11 priželjkujem u srijedu.
    Čavlina
    Mikić-Galešić-Torrente-RPG
    Sučić-Stojković(belcar)-Bati
    Kačavenda-Pjaca
    Kule
  • rioda
    7.1k
    Uvijek sam optimist po prirodi pa mi trenutno dozu optimizma daje povratak Sučića, a statistika govori da nam je on jako bitan igrač. Uz to i povratak Stojkovića nadam se da ćemo se nekako uspjeti dovući s prihvatljivim minusom do reprezentativne pauze, uz poneki kiks konkurenata. A onda je sve moguće...
  • Crni86
    8.3k
    Srce uvijek vjeruje, ali sa svime videnim ove sezone glava jednostavno ne vidi nacina kako cemo mi to osvojiti ove godine.
  • grba
    85
    ! Neka srce pobjedi!
  • NitkoBitan
    23.2k
    Da, izgledamo za k ove sezone i jos imamo nevjerojatno puno pehova ukljucujuci ozljede i losu formu golmana/neuigrane obrane, ali...

Mi smo se rijesili 2 od 3 najneugodnija gostovanja (Pampas i Rujevica), zavrsnica sezona nam je osim Poljuda Zagreb i okolica. Konkurencija uopce ne izgleda impresivno osim u utakmicama protiv nas kad su svi redom Real Madrid.

Po kladionicama smo i dalje favoriti i mozemo i moramo ovo preokrenut, bit ce jos ikonskija proslava od proslogodisnje! Samaramo legice i raspadnute tovare na Maksimiru i krece nezaustavljiva plava lavina :cool:

Lagano se vraca Sucic, tu je valjda i Petkovic negdje "iza ugla", Misic ce biti ok za zavrsnicu prvenstva... Stanje po pitanju kadra ne moze biti gore od sadasnjeg.
  • bbb medimurje
    3.7k
    Stanje po pitanju kadra ne moze biti gore od sadasnjegNitkoBitan

Nemoj dva put ponovitu
  • Paggini
    39.3k
    1QhSiY1.jpeg

Za početak tjedna, malo Milana Badelja za sve nas nepopravljive optimiste :cool:
  • El Madrigal
    132
    Dojmovi su se slegli ili nisu, ali imali smo 2 dana za proanalizirati, napisati sve u svašta, tugovati, ljutiti se, vrijeđati... Ali život ide dalje. Ja sam novi na forumu pa se ne bih htio gurati, ali mislim da je vrijeme otvoriti temu o novoj utakmici, koja zasigurno ima veliku važnost. Naime, što se naše lige tiče, samo pobjednik kupa može igrati Europsku ligu. Dakle, Dinamu je Osijek možda i važniji od Rijeke, jer tu više nema popravnog, ako se skupe naše zvijezde sada i odnesu pobjedu imat će zamaha za dobiti i Hajduk, a onda ostaje još 12 utakmica za pokušati stići Rijeku. Ako ne dobijemo Osijek raspad sistema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.