• BBBaranja
    3.1k
    Ne kužim se ja u to ni 1%,to sam davnih dana klikao na naogovor kolege..podigao bih sve pare što god mogu sada,pa ako mi možete pomoći javite se u inbox..
  • Droljo
    12.7k
    Frend mi poslao neki dan. Umro sam od smijeha.

'Ako se belcar ne pokaže dobar da Fetu Fetaja dovedu, dobar je kao da ga je Modrić Alenu Haliloviću napravio'
  • Probirštift
    801
    Pisalo na novoj tv da je Osijek izgubio status velikog grada
    Više se ni nemre tekma s njima zvati derbi :joke:
  • Sajla
    7.4k
    po kojem kriteriju? koliko znam, status velikog grada imaju svi gradovi s +35k stanovnika, odnosno sva središta županija. a Osijek oba ta kriterija zadovoljava.
  • Izet Hajrović
    4.1k
    pali su ispod 100k stanovnika, samo su sada 3 velika grada. Zagreb, Rijeka i Split.
  • Sajla
    7.4k
    to je već dugo tako, ne znam zašto baš danas o tome pišu.
    ali prema Ministarstvu uprave:
    "8. Koji gradovi imaju status velikog grada?
    Veliki gradovi su jedinice lokalne samouprave koje su ujedno gospodarska, financijska, kulturna, zdravstvena, prometna i znanstvena središta razvitka šireg okruženja i koji imaju više od 35.000 stanovnika."
    tako da se ovdje radi o nekoj drugoj definiciji tog statusa.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Kakve su sanse da AFD koalira sa nekim i napravi vecinu?
  • Facke
    5.2k

0% el im nebudu dali. Jedina sansa mala je ak jos ovaj BSW upadne onda ovima iz CDUa trebaju uz SPD jos zeleni za vlast.
  • Izet Hajrović
    4.1k
    Ja sam tek danas skužio da mi je većina PI-ja zaključana do 11. mjeseca 2027. To sam valjda slučajno zaključao početkom mjeseca kada sam radio KYC. Može li se to nekako otključati ili nema nikakve šanse?
  • don
    11.3k
    Može li se to nekako otključatiIzet Hajrović

ne, također sam zaključa slučajno do 2028..

samo pripazi da ne lockaš i ove nove Pijeve koje majnaš za iduću migraciju kada dođe, a datum kad će bit je nepoznat.
  • DrawTube
    6.3k
    Evo sada kada su prebrojani glasovi , kao što je facke rekao -0

BSW(sssr mostalgicari) je završio noc na 4,97% ja mislim te su za 15 000 glasova ostali kratki za ulazak u parlament, dakle sve su veće stranke dobile još par mjesta, i mislim da CDU ima točno dovoljno mjesta da s SPDom formira vladu

Afd ostaje 3. najjača stranka tj glavna oporbena stranka, a samo vodstvo stranke je reklo kako ne ocekuje da će ih itko pozvati u koaliciju ali da su zadovoljni rezultatom
  • BBBaranja
    3.1k
    Evo taman za šank prikladna.
    Dobio na poklon za rođendan,iako je čovjek koji je to izradio malo stariji pa mi baš sve slike nisu po volji ali poklonjenom konju se ne gleda u zube :grin:
    Ali žutog ću već s vremenom nekako zamjeniti :lol:

IMG-8e01dafca0a4d8f58355e7e4d4669587-V.jpg
  • Droljo
    12.7k

Niš ne diraj. To je iz sportskih legendarna stranica! Izašla 31.07.1997.
  • BBBaranja
    3.1k

Prosinečki me najviše bode u oči,ovaj rezultat je još okej..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.