• Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus ne znam kaj bi rekao...pa ne predstavlja pavić sve juniore na svim pozicijama...kaj ak njemu damo priliku i nije niš pokazao, to znači da ne trebamo drugima dat i da drugi ne znaju?NKDZ86

To nisam rekao niti je to poanta.
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus zona je više ko zapadna tribina a manje istočna. Istočna kad je uzela nekog na zub, uzela ga je sa razlogom.Ludovic IX

Manje više. Peak zona je peak zapadna tribina i to ona stara.
  • BBB Sibenik
    5.4k
    Bravo momci kapa do pada, šteta za penale. Pohvala treneru isto koji ih je psihološki nabrija. Pod hitno B ekipu, i nac nekakvu filijalu.
  • Enco
    83
    Pioniri kup Rudeš-Dinamo 2:1,
    ostali nam samo kadeti u natjecanju
  • Enco
    83
    https://www.24sata.hr/sport/najveci-talenti-dinama-belinho-i-cardoso-zaigrat-ce-zajedno-oni-su-medu-par-najboljih-na-svijetu-1034480?24sata_ref=frontpage-home

Ovo je pomalo smiješno, dovedeš dečka maltene kao pojačanje za seniore, pričaju se priče da nakon par tekmi za juniore mali ide Canavaru .
    I onda ga staviš da igra za kadete,
    i to još zamisli protiv Barine Kustosije.
  • Jaro
    9.2k
    pa zato kaj nije on doveden za dinamo vec za Baru... isto ko sto je Belinho bez ugovora i ovdje se samo razvija za Baru...
  • Enco
    83

Istina, ali nadam se su ovi iz uprave i I.O. to i shvatili. Bara i slični su stvarni voditelji sportske politike i škole .
  • Jaro
    9.2k
    to samo znaci da je skupstina lose odabrala IO koji je lose odabrao upravu koja je lose odabrala sportski sektor koji je uzasno odradio sve - od hendlanja omladinske skole, preko transfera do oddabira trenera...
  • Enco
    83

Mislim da je većina ljudi iz i.o. poštena i sposobna.
    Nis ne ide preko noći, pao je Marić, pasti će nadam se uskoro i ostali šljam
  • BBB Mataa998
    2.2k
    pao je MarićEnco
    ako je istina pao je tek nakon nove sistematizacije gdje uprava odlucuje o njemu a ne I.O
  • Jaro
    9.2k
    pao je MarićEnco

Ako ce se problem po ptoblem rjesavati po godinu dana svaki ko Maric - jebeno... Al bitno da nejde prek noci... Aj, barem u smisljannu raznih opravdanja tezimo ka svjetskom vrhu....
  • Enco
    83

Kad sam napisao da ne ide preko noći mislio sam na razno razne probleme koji su ih dočekali.
    Naravno da nemaju pravo svaki problem rješavati godinu dana.
    Sljedeće potez koji treba napraviti odmah , znači jučer novi SD ,novi šef skauta i novi šef škole.
  • Jaro
    9.2k
    nije dovoljno samo dovest nove. U ovih godinu dana su valjda snimili tko je tumor - to treba rijesiti takodjer, jer tumor se, znamo, siri na zdravo tkivo jako lako...
  • Enco
    83

Slazem se, ali riba smrdi od glave. Najveći tumor su ovi na tim funkcijama, a nova metla treba pomesti sve metastaze.
  • sarenicvjetic
    31
    Dinamo je iskoristio Barin ultimatum očito i neke stvari iz prošlosti ala Faye.
    Rekao sam već nedavno da je nis posebno,pa me se pljuvalo..u kadetima ne radi razliku danas protiv kustosije..sve receno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.