• din
    630
    Da, baš loše brani penale, šteta
  • Kujtim Shalla
    4k
    Koji srećkovići , šteta jbg
  • Nogo
    5.4k
    Ah, šteta. Ovo je rulet i jbg. Glavu gore dečki!
  • FrenchMontana
    866
    Pogodis stranu triput i sve ti prođu u gol…
  • Zg123
    1.1k
    Raic i da je obranio koji penal lako su mu mogli ponistiti, svaki put je s obje noge bio ispred linije
  • Enco
    55
    Čestitke dečkima , a pogotovo ovima što su preuzeli rizik lutrije penala. Glavu gore dečki
  • marcio amoroso
    39.4k
    Šteta. Glavu gore dečki. Ovo je bilo dostojno Dinama.
  • Paggini
    38.3k
    Ovo je rulet i jbgNogo

A kak se uzme, Bakovic pukne u stranu srednje visoku, ta se najlakse skida, ovi puknu ili po podu ili ju plasiraju kako spada. Bolje su izvodili jbg, al nemam klincima sta zamjerit
  • Carrasco
    5k
    Golman do sutra ne bi obranio ništa
  • Omake
    5.7k
    Šteta. Malo je falilo, pogotovo sreće kod odbijanaca. Ovaj Hoxhin vanbračni Virgili odlično krilo. Treba ga zapamtit, ako zapne u Barci
  • DiddyGuela
    2.8k
    Cestitke momci, dobro je ovo bilo.
  • Orc123
    10.5k
    Svaka cast na borbi nasim klincima.....Raic jednostavno jako los u branjenju penala....3 od 5 penala su fakat bili obranjivi ali ni jednom kad je izabrao stranu nije isao do kraja vec ko da nije znao jel bi ostao na sredini ili isao u stranu..... Alibi bacanja.
    Bakovic promasio penal ali meni on opcenito se ne sviđa ko igrac.
    Sve u svemu jako lijepa prezentacija nase skole nogometa! Pokazali smo da smo al pari sa najboljom skolom u Europi!
  • blue heart 72
    2.1k
    Šteta, odlično prvo poluvrijeme gdje smo uz malo smirenosti mogli zaključiti priču.
    Sve u svemu, vrlo dobar nastup i nema im se kaj prigovoriti
  • Jay
    462
    Bas steta, ali ima tu dosta potencijala. Nadam se minutazi za dosta njih u zadnjem krugu prvenstva
  • Bernard
    709
    kolega nemojte se naljutiti ne trolam,samo moram nešto reći.
    tvoj post kad čitam svaki put mislim da se dereš,da drapaš tipkovnicu kad vidim toliko uskličnika i sadržaje posta pa smijem sam sebi kak si ja to čitam..
    naj kaj zameriti..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.