• Orc123
    10.5k
    navika, nema zamjerke. :up:
  • Jos-Optimus
    4.4k
    al pari smo sami sa sobom? :razz:
  • Orc123
    10.5k
    to sam mislio da :grin:
  • Jurki
    15.5k
    Znam da ne treba slaviti poraze.. to se nama ne prilici.. ali za dlaku ispasti od jedne Barcelone nije mala stvar.
    Treba uzeti u obzir kakve su njihove, a kakve nase mogucnosti.. pocevsi od infrastrukture, financija gde oni mogu dovesti skoro koga god pozele.

Ako je tocno da se od sljedece sezone vraca Dinamo II to je odlicna stvar za te klince da mogu nastaviti napredovati u puno jacoj konkurenciji.

Samo treba nastaviti raditi i bit ce igraca za prvu momcad.

Uglavnom opet lijepa prezentacija nase skole.
  • Crni86
    8k
    Protiv slovana su bili balvani, danas su primadone, svi talentirani. Po malo, odigrali su jednu tekmu dobro. Svi znamo kako je u jednoj tekmi sve moguce pa eto i bjelovar je jucer protiv nas izgledao kao barcelona pa ne kupujemo prvih 11 bjelovara. Niti su bili balvani protiv slovana niti ih sad treba dizat u nebesa i pisat o nekoj uvau generaciiji kao sto vidim da se vec radi.

Jedini koji pruzaju konstantu cijelo vrijeme su meni trenutno mali jakir, zebic, mikic i sunta i volio bi da oni dobe vec neke minute i ovo proljece u seniorskoj ekipi, a da iduce sezone barem 3/4 njih budu u filjali ili na posudbi. Za ostale nisam toliko uvjeren.
  • The Undertaker
    6.7k
    Ako ovdje ima bivših golmana, zanima me da li su one intervencije kod branjenja penala našeg golmana tehnički ispravne? Moj je dojam da on želi poklopiti loptu umjesto odbiti i zato ne stigne odnosno zato mu prođe ispod ruke/tijela.
  • Jurki
    15.5k
    naravno da ih se ne smije uzdizati previse jer cim pomisle da su zvijezde vise ne treba raditi na sebi.
    Ti decki su tek poceli s nogometom.. pa su mi bili glupi upisi jucer da je mali Pavic balvan.
    Jbg nekad predstave klinaca ovise i o tome s kakvim igracem igra pored sebe.
    Njima samo treba jaca konkurencija di budu grijesili i ispravljali s vremenom te greske.

A ko bu dosel do prve ekipe otom potom.. mozda njih 3-4.. mozda netko ko je trenutacno na marginama ove momcadi..
  • Orc123
    10.5k
    i ja ne kuzim kaj je on zelio ali bas jako lose, imam osjecaj da bi jedino obranio da je islo nesto slabašno, poluvisoko i da pogodio stranu....ko da je alibi se bacao ili je svaki put mislio da ide po sredini a i Boga mi nekoliko puta ni jedna noga nije mu dirala crtu...mora raditi na penalima ako misli biri ozbiljan golman.....
  • M94
    1.5k
    Meni je bilo čudno njegovo bacanje u njegovu lijevu stranu.
    Ode previše naprijed i onda se baci u stranu i dosta šlampavo je izgledalo.
    Nije mi to baš jasno bilo.
  • sarenicvjetic
    9
    mislim da jednostavno nije u glavi odlučio,ocu li cekat udarac ili idem napamet,ispalo je nešto između sta je izgledalo Kak je izgledalo.
  • Sven
    121
    ja bi rekao da je dugo cekao i onda jednostavno refleksno pokusao braniti lopte koje su isle u stranu
  • bbbb
    16
    Barcinih prvih 11 skoro svi igraju za B momcad
    Stvarno nam to fali
  • Enco
    55

Da to treba biti priritet novom SD
  • Jaro
    9.1k
    cijeloj upravi na celu s manenicom - nije to ni financijski ni logisticki posao za jednu osobu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.