• grba
    318
    Zaboravio si i na Kangu
  • Captain America
    20.4k
    Zaboravio si i na Kangugrba

9l4ot1.jpg

Netko će morati otići, a držati tako skupog igrača na klupi s Petkom koji ima veliki ugovor i s Mierezom koji će imati veliki ugovor nema smisla.
  • grba
    318
    A gle, treba još vidjeti i u kakvom stanju ce se Petko vratit, svakako nema mjesta za takve cetiri špice
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    nadam se da se zakebavas buraz,meni je @PagginiKiki dan popravio. Neznam šta mi bi pa se ponadao da ovaj sugavi Osijek može sjebat tovare . Mierez je moj san
  • Praskaton
    4.4k
    Nadam se da svi oni koji zagovaraju povratak Solda i Jurišića gledaju današnju utakmicu.
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Taylor danas u porazu Celtica dobio žuti i izvađen već na poluvremenu.
    Greg, ne računaju na tebe, dođi u plavi pakao. :cool:
  • ElDorado
    4.5k
    Nadam se da je ideja o otkupu Solde crkla
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Ni jedan igrac te iskompleksirane propale skupine nama ne bi bio od koristi.
  • rokikaciga
    2.7k
    Al kažem, ništa nije specificirao, ali logikom nekom vjerojatno se radi o Dinamu.Paggini

Možda će u Hajduk sada kada se napokon finalizira financijski i računovodstveno transfer Vuškovića...ili ga prebacuju na 2026? :D
  • Hebimir Strašni
    86

Ja mislim da bi onaj Jakupovic kod nas utrpo 15+ po sezoni laganini, al bude i Kanga na toj brojci ..nadam se
  • tp1997
    1.6k
    Ekipa koja tvrdi da nam ne treba bek je dosla na svoje. Ne jer su u pravu, nego jer sa nasim kadrom "koji je vise nego dovoljan za HNL" necemo niti doci do novca da beka dovedemo.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Kakav smo gaf napravili oko desnog krila.
    Doveli Cordobu koji je neka verzija Kastratija.
    Doveli Mbukua koji protiv Bjelovara nije mogao meda.
    Mogli smo Pašalića dovesti. Ok, to bi bilo oko 4 milijuna cca., ali ispada da je televizor u boji za ovu dvojicu spomenutih.
  • Crni86
    12.2k
    Marco pasalic je za ovu dvojicu televizor u boji.
  • Nogo
    8k

Tako možemo za sve nabrojati i reći. Šta nismo Selahija umjesto Belcara, šta nismo Jurišića umjesto Franjića, Miereza kada smo mogli umjesto Kange, Perković pustiti umjesto Mmaeea, Brodića...

Stvar je kolektiva, pristupa, boli*určine, MOTIVACIJE!

Mi s ovim kadrom moramo letiti ligom! Imaš loš dan, ništa ne možemo zabiti, protovnik zabije...sve se moze desiti. Ali ovo šta naši pokazuju je ravno 0.
  • DiddyGuela
    3.7k
    Mi s ovim kadrom moramo letiti ligom!Nogo

Mit koji se ponavlja predugo.

Golman rupa, nemas ljevog beka, stoperi komedija, desno krilo ne znas ko je losiji, zamjena za Misica i dalje ne postoji... Na to dodas ozljedu Petkovica i Sucica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.