• NORTE
    13.7k
    Perkovic u KrakowMiro Vugrinec

Baš sam otišao pogledati kad si ti ovo objavio, a kad ostali.
    Novinari i twitter "insajderi" na aparatima.

Očito je bila želja da dečko ode. Sretno mu.
  • Facke
    5.1k
    Vidim da je dost ljudi hvalile Manenicu za kraj prelaznoga roka al ocu i istaknuti da je Marko Vukelic "Bimbo" isto del posla odradil zajende s Manenicu. Ak oceme SDa iz Hrvatske lige , imame ga s Vukelicem v klubu. Siguren sam si da bi on i Manenica bili sjajen tandem. :up:
  • Jaki991
    265
    Da li netko zna gdje je puklo s Perkovicem i Dinamom? Nije dobro oporavljen od ozlijede, slab na treninzima, nije mentalno na prvoligaskoj razini ? ako netko ima info mozda
  • Yovitssa
    874
    Ne znam, dečko mi je drag, nije loše igrao (dok je dobivao priliku), ali očito nekaj opako ne štima s njim. Toliko se trenera promijenilo i kod svih je imao više/manje isti status. Znači da nekaj s njim nije u redu...
    Ali opet, nitko sretniji od mene da proigra na posudbi i vrati nam se u formi prime Cannavara! :cool:
  • bbbb
    23
    Ne znam, vise bi volio da su Perića prodali/posudili.

Perić, Bočkaj, Oliveras, Krkalić su bzvz na plaći a nikakve koristi od njih.
  • Paggini
    39.2k
    Evo, malo da zakuham plavu krv prije utakmice.

Sad prije par dana kad je Mierez došao u Osijek, pozdravio navijače, došao u svlačionicu pozdraviti igrače, pa je malo popričao s nekima i spomenuo da se raduje da će se vjerojatno vidjeti iduće sezone na suprotnim stranama.

Eto, a s obzirom na sva pisanja, vjerujem da aludira na Dinamo i vjerujem da su razgovori već počeli.
  • jedan u nizu
    11.9k
    Evo, malo da zakuham plavu krv prije utakmice.Paggini

Ti nas isto nedas pustiti na miru malo.
    Taman je zavrsio prijelazni rok, i bilo bi dobro da se ova tema zatvori na koji mjesec.

Ali neeee, moras ti tu kuriti vatru ....:rage:
  • Paggini
    39.2k
    Ne dam da se zatre ognjište sveg otrova na Zoni :snicker:

Al kažem, ništa nije specificirao, ali logikom nekom vjerojatno se radi o Dinamu.

Sve to uzmite naravno sa zrnom sumnje, ali info je baš iz svlačionice.
  • Droljo
    12.6k
    Paggini je bočkaj! Ljut sam na sebe što mi je tolko dugo trebalo da shvatim. A svi hintovi su tu, voli popit, kaput, insajderske iz svlačionice...
  • GOAT
    2.2k
    Neka nam jos objasni kakav odnos ima sa benzinskim postajama
  • Ivdzo11
    5.7k
    Mudrazija produzio ugovor s Lokomotivom do 2027....?
  • rioda
    7k
    Očito, ima u registracijama na webu HNS-a ovo...

"NK LOKOMOTIVA (Z)", ZAGREB i igrač Mudražija Robert potpisali su aneks (168/25) broj ugovora 366/23 od 03.07.2023 (ugovor o profesionalnom igranju).

Ne pišu nikakvi detalji, no vrlo vjerojatno se radi o produljenju...
  • Ivdzo11
    5.7k
    Na Cometu valjda pise, tako mi ovaj kaze, do 2027
  • Hrc-Vg
    577
    Očito se priprema transfer, mi iz HNL-a ne dovodimo besplatne…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.