• emilperska
    8.6k
    Cak i da kojim slučajem dobijemo jogurt, a mislim da necemo jer ce igrat bunker s nama na kontre, mi moramo dobivati u serijama, a slijede Koprivnica, Lokomotiva, Varazdim.
    Teza da ce kiksati i drugi ne stoji bas jer ce do kraja biti 12 kola i imas -7.

Tesko, nemoguće..
  • ŽacZgb
    101
    Probudim se ujutro,prva objava od kluba “ne damo da potoneš” i hrpa odvratnih komentara,užas. Upalim Zonu i tu je histerija. Smjeni sve,niš ne valja…
    Jbt,tattica je kod lige za bedaka napravio takav krš,a 20 godina kasnije ga se zove natrag.
    Da danas netko napravi tak nekaj,valjda bi se hrpa kolektivno objesila od muke.

Jel je Marić napravio dobar posao? Ne! Jel je samo zbog njega ovakva situacija? Ne!
    Ljudi moji,pa ovo kaj se sad dogadja dolazi na naplatu jer se nije radilo 10+ prijelaznih rokova.
    Ono kaj je Bjelica složio u prvom mandatu,na tom se živjelo godinama. Kad je neki igrač iskočio,prodalo ga se,a osovina koja je dugo tu i nosi sve stari i ozljede su sve češće…

Tko je i kad dopeljao Mišića,Petkovića,Ademija i nije im dovodio zamjene na vrijeme?
    Tko je prodao Livakovića,Oršića,Majera,Gvardiola,Ivanušeca,Olma i nije dofurao zamjene?
  • Jaro
    9.2k
    u 12 kola Rijeka i Hajduk noraju imati 3 poraza vise od nas - how yes no? Kako mi krecemo s pretkolima EL i KL? To je pitanje o kojem treba sada voditi raspravu i formirati momcad (i strucni stozer) za to vec sad...
  • Praskaton
    3.8k
    Proročanski je naša uprava predstavila proračun za iducu sezonu u kojoj ne dobivamo novce iz LP
  • NVKOD
    3.3k
    Može li mi netko objasniti da zašto igrači kad dođu u Dinamo iz nekog HNL kluba, makar bili najbolji tamo, skroz padnu u performansama? Pritisak nije isti jasno, ali recimo da sad uzmemo Jankovića koji igra odlično u Rijeci, imam osjećaj da bi se nakon 2 kola totalno srozao.

Je li to do love koje primaju pa si misle, došao sam u Dinamo, plaćaju me 5x više nego u prošlom klubu pa samim tim raste bolikurčina? Nemoguće da velikoj većini igrača nogometna kvaliteta preko noći nestane pa makar igrali u drugačijem sistemu. Isto tako, ne svima, ali ima sigurno nekoliko primjera gdje su igrači oživjeli i igraju nogomet života nakon kaj su otišli iz Dinama.

Zašto Dinamo plaća tolike novce za takve izvedbe?
  • NORTE
    13.7k
    Stvorili smo si još jedan problem ovim visokim porazom, a to je da u slučaju istog broja bodova kao Rijeka na kraju prvenstva moramo imati pobjedu od 4 gola razlike protiv njih na Maksimiru.

Pošto ćemo vjerojatno zaustaviti hajdučiju (a uskoro idu i na Rujevicu) ta Rijeka sada postaje problem br. 2, jer problem br. 1 je naša momčad.

Postoji realna mogućnost da Rijeka koja je prodala dosta igrača i onda nanizala dva poraza (Varaždin i Istra, nakon čega ju je većina javnosti otpisala :roll:) na kraju bude bolja od najskuplje momčadi lige.

Koji je idući igrač kojeg ćemo besplatno ponuditi Rijeci?
    Ili Osijeku poput Perkovića...
  • NitkoBitan
    23.1k
    Inace bitno je naglasiti da godinama slusamo price kako se neki igraci zadrzavaju smo atmosfere u momcadi iako kvalitetom nisu za Dinamo.

I eto problema kad ti narodni zabavljac Zagorac zavrsi na golu ili kad se silom prilika trebas oslonit na Ademija iako i vrapci na grani vide da je igrac manje. Gdje je ta atmosfera zbog kakti koje ovi primaju milijune?

Najlakse je oplest po strancima koji su jos u fazi prilagodbe (ajde priznajem po Mmaeeu ciji je govor tijela kriminalan), ali picketine kada cete oplest po "legendama" kluba koji su u Dinamu jer nigdje drugdje ne bi igrali za vise?

Bas nam treba jedna sezona u kojoj cemu vidjet tko istinski zivi za klub i na terenu i na tribinama, nadam se da to nece biti ova ali da nam treba treba jer se previse svega nakotilo.

"Qbirrente", Cordoba, Mbuku i ostale "prevare" zajedno skupa nemaju primanja kao Zagorac i Ademi. Mozda da nemamo teske uhljebe na visokim primanjima bi si i priustili nekog u visem platnom razredu.
  • Jurki
    15.8k
    Kuca se na kriva vrata.. Uprava ima svojih krimena i pogresnih procjena.. ali treba se pokucati na vrata pusacke sobe.
    Vrijeme je svim igracima dal on bil Baturina ili Peric zapitaju koji kurac rade i da se priberu i pocnu raditi ono za kaj su placeni - igranje nogometa. I da se odmah izjasne koga boli kurac.. nek odjebe, a ostali nek pocnu pobjeđivati.
  • Facke
    5.2k
    V nase momcadi unutar ekipe ne stima. I to odavna. I to se na terenu vidi. Si su motiverani kad igraju Ligu Prvaka a kad treba HNL igrati? Kakvi su onda? Nikakvi. Nit nasi, niti stranci. Resis se Vidovica, Kaneka , prodas bezveze Brodica i dopelas igrace upitne kvalitete. Nasa momcad je slabija ove lete nek prosle. Desne krile ni nemame. Ne postoji. Postoji same na paperu. Bjelica je isel u sukob bas zbog toga , i zbog toga je i odletel.

A nasi postenjakovici v uprave. Bole da se primiju posla. A ne da jeden drugumu delaju iza leda. El ni v uprave nema zajednistva. I neki nisu zasluzili biti v Dinamu. To je moje mislenje i iza toga stojim. I ne treba se demanterati da to nije istina. Nazalost je , i te tuzne.

A Don Cannavaro, nazalost v ovakvim utakmicama ili osvojis ili zgubis momcad. A on ju gubi. Odograli sme pod njim jednu dorbu utakmicu protiv Milana. A sve ostale , lose i ne kak bi Dinamo trebal izgledati na terenu. Tak ulaziti u jeden derbi protiv Rijeke , uzas. I tu on nesi veliki dio krivice.

Nek se iz ove sezone nekaj nafci. Od prosle nisme. A bez europe mi ovu skupu momcad nemreme zadrzati.
  • ŽacZgb
    101
    Slažem se! Prošle sezone smo se čupali skoro do kraja,nakraju proslava i sve je top. Zaboravilo se kak smo izgledali veći dio sezone…
    Ne navijam za gubitak naslova i dok god smo matematički u igri,ja se naslovu nadam,ali nama treba reset.

Bjelica je rekao da su domaći igrači smjer kojim želimo ići i manje od 2 tjedna poslije je dobio otkaz,nakon kaj se je reklo da je “sve super i idemo na odmor prije priprema”
  • ZrnTSCHeZ
    867
    Osvrnuti ću se na politiku kluba o ustupanju cjelokupnog kontigenta ulaznica "grupi" što je postala praksa za Rujevicu.

Opravdanje je da će "grupa" pošteno i moralno procjeniti između svojih tko zaslužuje kartu, a kako bi se osigurala bezrezervna podrška i gromoglasno navijanje cijelu tekmu.

Naravno da to u praksi nije tako...ma koliko god se trudili njihovi pripadnici i ovdje to tako prikazati uz ograđivanje da se možda "omakne" pokoja persona kojoj baš nije mjesto u toj kvoti.

Jučerašnja tekma je bila vrlo jasan dokaz toga...a to ne pričam kao netko iz fotelje, nego jedan od onih koji ih je promatrao vrlo izbliza i koji bi mogao priložiti foto i/ili video dokaze za isto jer sam bil prisutan od trenutka kak se kavez počel puniti pa se jasno odmah vidjela podjela i unutar same te male tribinice.

U navodnoj udarnoj bojni/bataljunu ili kako god već da si tepate je jučer bilo podosta seniora koji ne sudjeluju u aktivnom navijanju...isto tak je bil i jedan otac s klincima iz osnovne škole...vjerojatno su zaslužili mali.

Ako je u kavezu bilo 400injak gledatelja, navijalo je njih cca 300 (i to nategnuto)...od linije 16erca prema istočnoj tribini tek poneki sporadični individualni pljesak...na stranu zapada nešto bolje.

Tak da eto, izgleda da se u "pravednoj" podjeli "omaklo" 25-30% kapaciteta pa je navijanje bilo jednako razočaravajuće kak i igra na terenu.

I za kraj, apsolutno osuđujem huliganizam kojim se direktno nanosi (materijalna) šteta klubu.
    Bunt da, huliganizam ne!
    Takvom ponašanju je glavna svrha interno ultras/tifo nadmetanje među skupinama po njihovim portalima, a ne dobrobit dinama.
    Kaj se niste zadnjih godina frajerisali na Otoku s ubacivanjem baklji?

Volio bih da klub na kraju sezone i/ili kalendarske godine transparentno objavi podatak o ukupno plaćenim kaznama i naknadama štete za uništenu imovinu od strane "najvjernijih navijača". Možete to odmah staviti i pod pitanja za naredni članski dan.
  • Crusades
    14.7k
    Isto kao što i ti možeš bit frajer pa uživo doć reć dečkima kaj ne valja i kaj bi moglo bolje, a ne lupkat po tastaturi.

Taj cinizam prema grupi koja vam je omogučila "članski dan" ostavi za negdje drugdje.
  • SjevernaStrana
    2.2k
    Niste u pravu. Kako se neće postići ništa jedenjem cikle ili čega već, isto tako se neće postići ništa slanjem igrača u tvornice, skladišta, konzume, kauflande ili gdje već. Nikakvo "gaženje" igrača nekakvog Atile ili treniranje 10x dnevno također neće promijeniti ništa. Priče o pristupu mislim da više nitko i ne puši. Igrači iz famozne pušačke sobe također ne igraju, a dok su oni igrali nisu se događale ovakve blamaže. Obični pušači ili pak još uvijek nositelji kvalitete? Procijenite sami.

Ova momčad je ograničena kvalitetom i nikakve predložene mjere to neće promijeniti te se s time napokon treba pomiriti. Na ljeto nam treba remont, a nadam se kako je Zlatna Lopta, kao i neki treneri prije njega, shvatila kako ovi igrači ne mogu pratiti zahtjeve kao što je visoki pressing te da će promijeniti neke stvari.
  • Enco
    83

Pa za domaće igrače nema pinke kao za one iz francuske
  • Praskaton
    3.8k

Naravno da karikiramo al nekakve kazne po meni mora bit.Jer kratkoročno gledano treba nam ono "nešto" što bi ih probudilo iz ove letargije.

Na ljeto nek se razmislja o rekonstrukciji,remontu ili čemu već.
    Ali sada se mora ovim zvjezdicama dat do znanja da onakvo pišanje i sramoćenje nije dostojno imena Dinamo.Izgubit od Osijeka,mučit se protiv Istre,Šibenika,Bjelovara,Gorice i onda školovanje Rijeke.
    I ništa svak svojoj kući kao da nista nije bilo.

Svi vidimo da kvalitetom nije to to al pristup mora bit bolji.To je neoprostivo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.