• NitkoBitan
    23.1k
    Dajte svi skupa sabertite glave i idemo u novi tjedan sa jednom mislju a to je proci Osijek i dobit tovare na Maksimiru. Ima jos vise od 10 kola do kraja i uz dvije pobjede iduci tjedan smo i vise nego aktivni na oba fronta.

Jebalo vas cmizdrenje vise, od toga nikakve koristi! Dajmo ovima na terenu jos jednu sansu... Ako zajebemo iduci tjedan budem i ja cmizdrio s vama, ali skulirajte se jer jos nije vrijeme za to.
  • Jaro
    9.2k
    ako sa 70 milja imas ovo, kak ces sa 30 bit nes bolji? Izvlacenje na pehove je za amatere i neznalice. Jel peh bio odabir SDa, trenera, blagoslov Mmaea, Kange, Cordobe (cijelo jebeno ljeto se tog lika lovilo i pregovaralo s kozna kime po Kolumbiji), jel peh pustanje Brodica, jel peh panic buy Galesic i Belcar (!)? Jel peh dovest drugog/treceg golmana pa ga za 6 mjeeeci dat na posudbu? Jel peh popit 4 komada od Slaven jebenog Belupa?
    Financijska stabilnost je prodaja Sucica i Baturine - za zamjene ces dovest 2 drugoligasa iz ko zna koje rupe, 2 prosjecna 1month wondera iz Gorice, Slavena i Rijeke i za 6 mjeseci nastavit govorit o pehu?
  • Crusades
    14.7k
    Pa tada smo imali prakticki novih 11 igraca iz nase skoleDiddyGuela

Daj nam nabroji svih 11 iz naše škole molim te
  • Enco
    83
    "Mi sada nemamo spreman novi val igraca iz nase skole/B momcadi/filijale."

A kako da ih imamo kreninimo od Butine na ovamo, agenti nam vode sportski sektor
  • runtothehills
    450
    Još 13 utakmica i 39 bodova na raspolaganju. Od tih 13 utakmica, 4 derbija: Hajduk doma i vani, Rijeku i Osijek doma. Znači skoro trećina bodova u ovim čeriri utakmicama. Ne osvajaju se prvenstva samo na “malim” utakmicama.
  • NORTE
    13.7k
    Još 13 utakmica i 39 bodova na raspolaganju.runtothehills

U prve 23 tekme smo osvojili samo 38 bodova...

Potpuno sam miran jer ćemo izbaciti Osijek i pobijedit u derbiju.
    Za dalje ćemo vidjet.
  • runtothehills
    450
    fascinantno mi je da smo samo na -7 s obzirom na prosjek od 1,6 bodova po tekmi :roll:
  • Crni86
    8.2k
    Da se bar igraci osjecaju 1/10 kao ja danas, pobjedili bi sve tekme do kraja. Napiso sam jucer dva puta, ali i dalje mi nisu jasni sportasi koji su toliko beskvrni, ravni…

Jednostavno nama treba nesto, netko da ih oprostite na izrazu ali razjebe. Treba neka iskra ocito, ne znam. Pa jebemu misa primis 9 komada od bayerna i onda jos 6 mj nakon toga se presetavas. Nek se ugledaju na rijecane, onaj pokusaj hoxhe u prvom poluvremenu pa trojica su skocila na loptu.
  • Paggini
    39.3k
    Pa jebemu misa primis 9 komada od bayerna iCrni86

Ovo meni nije toliki problem. Sramota je, da, ali to je Bayern, jbg, svemir za sebe.

Ali dobiti 4 gola od jebenog Osijeka na Maksimiru, 3 od Lokomotive na Kranjči, 4 gola od rasprodane Rijeke i najsramotnije od svega - 4 jebena gola od Belupa stari moj.

To je puno, puno veća sramota od Bayerna, ali je najveći problem što igrače brijem taj Bayern najviše boli, a ovo u HNLu im je postao biznis es južual.
  • Tongo Doumbia
    5.8k
    Navijački svijet poznajem površno, ne petljam se u njega niti komentiram stvari koje ne poznajem dovoljno ili o kojima ne mogu svjedočiti osobno. Tako funkcioniram u životu oduvijek, ne samo kad je ova tema u pitanju. Dakle, poznajem neke aktivne navijače, manje ili kvalitetnije, ali sam uglavnom imao dosta interakcije s njima o svemu.

Tvrditi da je jučer prekid sramotan i skandalozan, odnosno stavljati ga u fokus, nakon onakvog momčadskog izdanja i nakon onakve blamaže na terenu mi je baš debilno. S bakljadama i navijačkim pravilima se u principu možeš i ne moraš složiti, to je individualna stvar. Ali, od forsiranja toga kao nekakvog krimena jučer mi je jedino gore komentiranje suđenja i karakteriziranja Bela kao krivca.

Majstore, popušio si četiri komada na Ruji, srušio negativan rekord star 25 godina, igra ti je za kurac već odavno i sad su kakti krivi huligani, navijači, stolice, baklje, HDZ, Bel i Livajin nedosuđeni karton u Puli. Promašeno.

Loše, upitno suđenje i mržnja prema Dinamu traje već godinama i sad pokriti ovu “terensko” ruglo s time ili prekidom od 4 minute mi je baš krečenje nesposobnosti, nekompetencije ili nečeg trećeg. Odavno se već upozorava na sramotan tretman prema klubu na kojeg se svaki kusavi pas piša na ulici. Zato što se na to reagiralo slabo, nedovoljno ili nikako, definitivno nije kriv navijački prekid kakav se viđa svakodnevno, niti kriterij Daria Bela koji je dao dva zaslužena kartona Kangi, čovjeku oko kojeg se stvorila veća fama od notornog Denisa Orošija.
  • don
    11.2k
    i dalje virujen u naslov, odnosno ako se mi probudimo. Pobjedom u derbiju idemo na -3, Rijeka će kiksat već iduće kolo u Gorici, uvik posli velikog rezultata u hnlu veći klub doživi spuštanje na zemlju, pogotovo na onoj oranici, kolo posli, međusobno igraju Rijeka i hajduk na rujevici.

ključ je dobit hajduk, za Rijeku se ne bojim koliko god to čudno zvučalo. Nedilja najvažnija utakmica desetljeća.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Pobjedom u derbijudon

Sve to stoji - samo je pitanje kolko je pobijeda moguca u nedjelju sa ovakvom igrom?
  • Praskaton
    3.8k
    Jedino što bi me danas usrećilo je da čujem odluku pri kojoj igrači ostaju u karanteni ovih tjedan dana i imaju jedino pravo izaći odradit smjenu na blagajni konzuma ili kao radnici čistoće.
  • Crni86
    8.2k
    nije sramota tolika ali ti je ozbiljno upozorenje. Ako ti to nije bilo dovoljno onda je teski propuh u glavi..Neki su bili i dio pet komada od paoka, 3 od lokse.

Puno puno puno previse puta smo se mi raspali unutar godinu i pol. To je sad vec obrazac i jasan indikator velikih problema u svlacioni (karakternih, nema kemije i sl).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.