• emilperska
    8.5k
    Mario Kovačević: "U nedjelju popodne pripremao sam se za kup utakmicu s Goricom kada su mi javili da igram kup utakmicu s Osijekom."
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Ajde, barem ako osvojimo kup imamo šanse za Europa ligu. Konferencijske lige nakon raznih Astana, Balkannija, Plzena mi je dosta za sva vremena. :rofl:
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Sve 5, ali NEMA PREDAJE.. Koliko ja znam ima se jos za igrat
  • don
    11.2k
    a i sam znaš da pobjedom okrećemo u glavi sve, a hajduku upravo suprotno. Tim više šta za 2 kola igraju Rijeka i hajduk na rujevici i jedan će prosut bod(ove) a možda i jedni i drugi.
  • Pacho
    205

I ja se tome nadam, ali vec imam ptsp od ovih utakmica gdje imamo 63% posjeda prvih 25 minuta uz 0 udaraca ili eventualno 1 u stativu, a onda primamo gol iz prve ili maksimalno druge sanse protivnika.
  • grba
    71
    Igrat ćemo Ligu prvaka ;)
  • Haza
    8.6k
    Sve 5, ali NEMA PREDAJE.. Koliko ja znam ima se jos za igratEfes Pilsen

Ja se ne predajem, samo želim glavu gore, nema kmečanja, to nije u DNK pravog navijača Dinama. Borba do kraja, a ako popušimo, onda nema raspada kao kod tovara...
  • Blueshadow86
    2.6k
    Stvar je jasna. Još se nadam da možemo biti prvaci, ali ako u idućem kolu izgubimo od tovara, onda je to naš definitivni kraj i oproštaj od titule.
  • NitkoBitan
    23.1k
    U inat svima, jos smo favoriti po kladionicama :lol:

Deri tovare!!!!!
  • Guest1986
    57
    Nasa jedina sansa je da se u busu igraci medu sobom zakace i da ne izlaze iz busa do jutra ako treba dok ne rijese to kaj ih jebe. Mi ovo možemo okrenut jedino ako od svake sljedece utakmice krenu ginut jedan za drugog. Tad ce i obrana bit bolja i sve drugo. Momcad ne zivi jedan za drugoga i zato ovako izgledamo. E sad da li to Fabio vidi ? Ja iskreno nisam siguran u to
  • Crni86
    8.2k
    Sta reci? Iskreno ne znam. Prvi puta da sam ugasio utakmicu prije kraja. Ugasio sam ju prije kraja prvog poluvremena. Tuga, jad, bjes i nemoc u meni.

Volim dinamo, volim zagreb ali ove dvije sezone me kostaju zivaca. Da sam posran, tuzan kao da je nerko umro tjedan dana dok neki manekeni se presetavaju po terenu. To je ono meni najtuznije. Budite losi, nemojte znat dodat, ali grizite, jedite travu.

Price nisu igraci krivi su za malu djecu. Iskljucivi krivci za zadnje dve sezone su igraci svojom nonsalantnoscu i stavom lako cemo mi to. Gorice, istre, belupa, 1 pobjeda u derbijima. Sori decki ali to je za budzet jedne lokomotive.
  • čovjekjogurt
    1.4k
    Što je najgore, ima utakmica sa raspalim Osijekom pa će se tu iskaliti a u pravi derbi za vikend će ući preplašeni i blijedi u licu kao i uvijek.
  • ŽacZgb
    94
    Igrači su nam se psihički raspali,ne mislim samo na današnju tekmu,makar je i ona pokazatelj. Kad smo dobili crveni,raspali smo se.

Očito među igračima nekaj žešće ne štima…

Ak je istina da je Mmaee popljuvao Bernauera i zbog toga je maknut iz ekipe,a onda je vraćen samo zato kaj je dopeljan novi trener je veliki minus.
    Smjenom trenera igrači ne zaborave takve stvari.

Nema Petka koji je uvijek ohrabrivao suigrače i kad nije išlo. Umjesto njega imali smo u igri kapetane koji samo mašu iz nemoći i deru se na suigrače.
    Ak je tak bilo pred kamerama,tko zna kak je bilo u svlačionici i na treningu.
  • Crni86
    8.2k
    Jos tuznije, vidim da dode ademi i posere igru i sve. Bati je posro pristup i igru vec par puta. Pa dobro momci daj malo zagrmite u svlacioni.

Pa valjda vode rijec domaci decki, pa daj izsamarante mmaea i recite mu stari za svaki put kad hodas dobis samar. Nezz. Pa mislim svjesni smo ocito.
  • Markelo
    3.1k
    Računam da bi Gorica na onoj svojoj ledini mogla zaustavit Rijeku. No moramo i mi nekog pobjedit tko je iznad nas na tablici. Ne možemo čekat da drugi uzimaju bodove magaradi i Riječanima pa im onda taman dođemo mi da protiv nas povećavaju bodovnu razliku. Mora i Fabio malo dat više energije, djeluje dosta mlitavo na klupi. Gattuso uzima bodove na račun Livaje i fanatizma koji prenosi na igrače iako imaju hrpu problema u igri. Daj malo vatre i kod nas, daj da se pokrenemo, derbi nam je idealna prilika. Ako se tu ne možeš motivirat, ako Baturini ni to nije zanimljiva utakmica u Hnl-u, onda nemamo što dalje pričat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.