• Rakovica1986
    941
    sve u redu, ali onaj start Majstorovića gdje nije ni faul suđen na Kangi je za jebat mater sucu. Da ne govorim o 10 prekršaja Rijeke u prvih 25 minuta bez ijednog kartona.
    Mi nikad nismo igrali takav nogomet niti imamo igrače za takav nogomet niti trebamo igrat takav nogomet.
    Što se tiče pripreme tekme slažem se, smatram da smo mogli ući sa puno boljom postavom u ovaj derbi, ali ne mogu se složiti s time da bi nas ispeglali.
    Bili smo u egalu dok nismo popušili gol po ne znam koji put radi jebenog Maea.
  • ElDorado
    2.2k
    Mi jednostavno nismo momčad. Nismo koberentna grupa nego samo skupina pojedinaca. To se vidi svake sekunde na terenu pogotovo u igri obrane koju treba igrati cijela momcad, najvise u prekidima. Cetvrti gol, Kule gleda lika koji zabija npr. Nema kolektivne igre i s loptom i bez lopte. I tako je bilo kod sva tri trenera ove sezone. Znaci ipak je u svlacioni a ne u trenerima. Nakupina pojedinaca, koji svi o sebi imaju najbolje misljenje, pola ih je uvredjenih primadona, pola nekoncentriranih bolikurčina i tu smo di smo. Zabluda je da dovođenjem bilo koga mozemo bilo što. Najprije treba eliminirati one koji su tu strano tijelo i raditi na koheziji ekipe.
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Nažalost ovaj poraz je smrtonosan, samo ne želim da se sve pretvori u kritiku trenutnog ustroja kluba. Molim Vas sve da ne dovodite to u pitanje, naravno da je ovo užas, ali dajte se sjetite proteklih 20 godina, što god se na terenu dogodi, sve se može popravit, nismo valjda tako lomljivi
  • Kermit
    214
    Iz utakmice u utakmicu mi ulazimo bez muda,razbijena vojska.Praskaton

Ovo je najveći problem. Naša ekipa zna igrati nogomet, donekle, ali nema samopouzdanja. I to se vidi iz utakmice u utakmicu kroz govor tijela, gestikulacije, prigovaranje.Dok se to ne promijeni nećemo biti bolji. Pregazit će nas svi koji se agresivno postave jer mi ne znamo ili ne možemo odgovoriti na tu agresivnost.
  • mrgud
    323
    Ode 40 milje eura.Samo nek se štedi na pojačanjima Pašalić,Selahi,Miarez,ljevi bek
  • Haza
    8.6k
    ali onaj start Majstorovića gdje nije ni faul suđen na Kangi je za jebat mater sucu.Rakovica1986

Ne nije, trebaš igrače psihički pripremiti za derbi, dakle po tebi je rješenje kad te sudac zajebe ti dobiješ žuti zbog prigovora, ili ono nabijanje Mmaeea lopte gdje dobije žuti za ništa. Ovo se zove priprema tekme, nama je bila kriminalna, derbiji su za muškarce...
  • hardek
    4.2k
    Realno u HNLu je problem što stranci i domaći nemaju isti kriterij. Iz vikenda u vikend gledamo kako Uremović i ekipa doslovno gledaju direkt u suca i izgovaraju grozote i a onda jedan Kanga dobije žuti za prvi prigovor u 10. minuti utakmice.

Ako ćeš davat kartone za prigovore, radi to na uzorku od cijele sezone. Nemoj hand pickat tekme di ćeš to radit.
  • austrijanac
    5.8k
    Duša, srce a i glas.

Da to igrači shvaćaju kao navijači.

Vidimo se protiv Mađara u kupu.
  • Rakovica1986
    941
    u pravu si, igrači trebaju biti spremni na to, ali ako vidiš gdje to vodi, onda je teško zadržat mirnoću. Tu smo dobili 2 žuta kartona radi prigovora na dvije očigledne sudačke greške.
    Ista stvar ne vrijedi za ostale ekipe cijelu ovu sezonu i to je jasno ko dan, tako da nema potrebe pričat o tome da to muški treba podnijeti. Suci se prema Dinamu ponašaju kao da je Šibenik već nekoliko sezona zaredom. To nije nogomet i svako ko je ikada igrao iole ozbiljan nogomet će ti to potvrditi.
  • Danko
    1.4k
    Koliko bi, po belu, npr gnoj uremović trebao dobiti kartona za prigovor ove sezone, 150?
  • scarface
    272
    Puno je bodova u igri još...

Ali mi smo u sranju totalnom...tako da...

Ili će se svi trgnuti i našamarati jedan drugog, boli me ona stvar što će napraviti, nek' im dođe u glave i shvate za koji klub igraju...

Daj mi samo pobjede!
  • Probirštift
    799
    IMATE SVE, AVOKADO, CIKLE, KURVETINE, A IGRATE KO PICKETINE.

Dobili glupi crveni i spušili jebiga to je život idemo dalje tekma je u srijedu vidimo se tam
  • Tongo Doumbia
    5.8k
    Čekaj, ali šta Talijan može znati o derbijima u HNL, prekidima, bakljama, sucima, terenima i pritisku? Ne pravdam ga niti sekunde, štoviše zna se moje mišljenje. Suludo je bilo to unisono mišljenje kako će im on “jebat keve” jer eto Fabio, Zlatna Lopta….

I nije ovo napad i odgovor forumašima ili kontra uopće. Ne ne, sinovci moji, derbiji i slične tekme se dobiju na intuiciju, osjećaj,namazanost, bezobrazluk i uličarske fore, koje ovaj očito nema. Ni ne može, zato jer je za Hrvatsku čuo vjerojatno na Svjetskom 1998 i o njoj zna jedino da su Modrić i Boban tu rođeni, budimo realni.

O ostalom, bolje ne.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Dinamo u preostalih 13 kola imati 12 pobjeda i jedan neriješeni rezultat!nwankwo646

Uzalud nam sve to, ako Rijeka bude i dalje dobijala sve od reda. A ne treba ni magarad isključit iz priče jer su unatoč "rasulu, Gatussu prevari, ovom onom" ipak ispred nas i bodovno su još tu. Ajdučija će gubit bodove još nekoliko puta, uvjeren sam. Za Rijeku stvarno ne znam gdje. Pitanje bi li nedavno izgubili od Varaždina i Istre da im nije falilo pola bitnih igrača radi kartona i ozljeda.
  • Neron53
    1.2k
    Do naslova ove godine jedino mozemo doci uz brdo srece.
    Ali, cini se da smo svu potrosili prosle sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.