• Cosey
    568

Kužim, tak sam čuo, samo zašto igra? Prvi sam isticao njegove pozitivne strane, ima dobru loptu, ali glavni je razlog zašto svaku tekmu krećemo s 0:1.
  • Hercegovacnkdz
    35

Ne radi se ovdje o jednom posrtaju, ovdje se radi već o patnji i pristupu, ne traje ovo od danas.
  • Orc123
    10.7k
    i kaj sad? Zar mislis da. Cemo osvajati jos 20 naslova za redom? Pa jel Citiy svake godine psvoji naslov u Engleskoj? kak stoji Salzburg u Austriji....pa jednostavno dogodi se takva sezona iako sam siguran da cemo jos imati priliku za povratak sigurno....i jel rjesenje povratak Mamica? Je kurac!
  • hardek
    4.2k
    U zadnjih 10 godina najmanji učinak bodova prvaka je 73. Da bismo do tog broja došli nama u zadnjih 13 kola treba 11 pobjeda i 2 x-a. Moramo ući u seriju od 6,7 pobjeda za ikakvu nadu. Jedino pozitivno je što će nam u zadnjoj fazi natjecanja svi derbiji osim Poljuda biti na Maksimiru.
  • don
    11.2k
    Sad pogledo video kak se Ademi svađa s navijačimaProbirštift

do kad ćete pisat da je se svađa?
  • Pacho
    204

Da da... Rezultat je trend, ideal je vjecan
  • TresnjevkaZG
    740
    Skupit glave svi zajedno, kako igraci tako i navijaci, jos nista nije izgubljeno. Treba ih kritizirat, ali ne treba konstantno srati po Klubu, kad god se desi los rezultat...
    Krivi su oni, krivu su ovi...jos nista nije izgubljeno...treba vjerovati i sad kad smo na "dnu" trebmo im svi skupa dat jos vecu podrsku...
    Nema veze gube il pobjeduju, mi smo uvijek tu!

A najvise obozavam one koji se probude nakon svakog poraza i pocnu srati...uvijek isti ljudi tu na forumu
  • MarK
    870
    Danas sam definitivno izgubio nadu u naslov. Tko god zaigra agresivno protiv nas taj nas pojede. Ako ima kvalitetu kao Rijeka sigurno gubimo. Ako je kao Gorica ili Bjelovar mučimo se cijelu utakmicu. Ne postoji protivnik kojeg možemo dobiti bez da strepimo. Ova ekipa nije fajterska. Osim što su mekani naše igrače krasi i bezbroj alibi dodavanja (davanje prvom do sebe ili unatrag bez da su navukli protivnika na sebe ili ne daj Bože izbacili koga driblingom) , izlazak u presing bez sprintanja, šetanje kad nemaju loptu u nogama, nedostatak progresivnih paseva, nepostojanje udaraca na gol s distance. Ukratko pristup mlitav igra jalova. Očekujem tešku i neizvjesnu borbu s raspalim Osijekom, a protiv tovara u najboljem slučaju remi uz najviše jedan postignut gol. Ova ekipa nažalost nije sposobna za išta više. Treba prihvatiti realnost i ne davati si lažnu nadu valjda će biti manje bolno.
  • Probirštift
    799

Svađa/priča nemremo znat al se vidi da se neki likovi deru prema Ademiju a on ne izgleda najsretniji nit govor tijela
    Al je post više ciljan na blejanje u prazno stranih igrača od koji su neki napravili kritične greške danas dok jedino domaći dobiju po tamburi
  • GeneralNapoleon
    889

Ne znam jesam li te mozda krivo shvatio ili mislis isto. Ali po meni je najveci poraz da se dopustilo da svi ti imaju materijala da pljuju i da sada ispada kao da su bili u pravu.

Tih likova ce uvijek biti. I najbolji nacin usutkat te ljude je rezultatom. Jer dijela se gledaju a ne rijeci. I zato je najveci poraz sto smo 99% blizu tome da u prvoj neovisnoj sezoni od proslih vremena uspijemo prokockat titulu. Sto je u principu najgora stvar koja se mogla novoj vlasti dogodit.

Najbolji primjer je mozda ona diskusija o micanju grba. Dok su se samo mogli gusit i plakit o tim izmisljotinama jer smo gazili.

Ne mogu trpit da mi se sere kako je "zecina komunjara koja ce unistit Dinamo" kako "vladaju mozemosi" i slicne pizdarije, a ja nemam sta odgovorit jer na terenu nam prireduju jednu sramotu za drugom.

Zelim da se na takve budalastine mogu samo nasmijat i ismijat toga koji to tvrdi a ne da ispada, i to zelim samo jos jednom naglasit, ISPADA, ne kazem da je tako, da su ti jos u pravu.

Jer mislim da svi moramo shvatit da ce velika vecina ljudi sudit po rezultatu i iskljucivo po rezultatu. I zato smatram da je to sto smo dopustili da do toga dode najveci poraz.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Samo se nadam da se trend u HNL-u nece promijenit i da Dinamo iz godine u godinu dalje tone i tone… to mi je najveca briga… dosta toga se moze desit ako ne osvojis prvenstvo

A bas mi ne djeluje ova uprava i „vodstvo“ kluba da su u stanju vodit takav klub poput Dinama
  • miro
    5.8k
    Treba se zapitat kakav je to klub koji ne može izać na kraj sa sezonom ili dvije gdje se ne osvoji prvenstvo. Kriza igre, odnosno nepostojanje iste, je jedina stvar koja me zbilja zabrinjava. Sve ostalo mogu puno lakše podnijet
  • Hercegovacnkdz
    35

Nikad ga ne trebaju osvojiti, pristup je bitan. Al jebiga pojedinci su se borili za slobodni dinamo i sebe uhljebili, rezultat nije bitan.
  • striko
    2k
    Molba da do kraja sezone termin bude kasno nedjeljom. Previše usranih vikenda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.