• Blueshadow86
    2.6k
    Onaj Majstorović isto valjda mora sucu izvaditi zviždaljku iz usta da bi dobio karton. Čovjek na svaki faul skakuće, gestikulira, maše, prigovara, sere, unosi se u facu igraču...ma ni da upozorenje dobije, a kamoli karton.
  • Ali
    2.5k
    Rekao sam neki dan, klkučni problem je loša selekcija, ne toliko igrački koliko karakterno.
    Ovo je skup individualaca , koji gledaju samo svoju osobnu statistiku na Sofi, zaboli ih 90% njih za rezultat.
    Izrazi lica pokazuju da uprava nije selektirala fajtere.
    Dakle komplet skaut sluzbu , kao i sve koji su bili na sjednicama IO na kojima su se donosile odluke o "pojačanjima" i "ispisnicama" , dati im otkaz jer nisu dorasli poslu za koji su izvrsno placeni za HNL razinu !

Max se skoro rasplakao kod svakog duela, Mae ni ne zna sta znaci uci u duel vjecno povlacnje unazad, Hoxha glava u pod i bicikliranje dok ne izgubi loptu ili zmirecki udarac u peterac pa sta bi bi, Baturina ima sigurno ogroman problem u glavi od kada smo kao kreteni koji nemaju za kiflu prodali Sučića. Jednostavno Bati od te info ne postoji na terenu, s obzirom na godine i logicno. Pita se zasto ja nisam inzistirao na odlasku. Skim da napredujem u trokutu sa Kuletom i Hoxhom ili Kangom mozda...
    Nevistic se kod 70% golova koje primi ulovi sa barem jednom nogom unutar gol crte !

A imali smo lijepo priliku vidjeti sto je Hajduk dobio sa "besplatnim" pojacanjima zadnjih 5 godina i kakvi su to karakteri od igraca.

Mi danas dobikemo crveni i ugasimo se ??? Halo, pa pukli po golu nismo od te 30 minute
  • Dinamosaur
    1.9k
    ↪Zger Odjebirokikaciga

↪Zger

Lik ima profilnu sa mamicevom prekrizenom glavom i onda objavi sliku Mamica sa trofejima i napise ''Volim osmijeh tvoj baš ti dobro stoji :heart:''

Jebes mi sve, ali ovo mi je dan uljepsalo :rofl:
    jedan u nizu

@vjeko1701
    Korisnik; @Zger
    Razlog; Mamić
    Trajanje bana; 7 dana

Decki, fulali ste ceo fudbal.
    Pogledajte prijasnje komentare od @Zger kao i kontekst u kojem je ovu sliku stavio. Lik se sprda sa ljubiteljima glave
  • Bernard
    712
    Neznam sve mi je to nekako mekano, kao da nemamo lidera u svlačionici, pa kaj ti treba jedan Goca Jurić da vikne ajmo neznam.
    Ademi nažalost ostario, tko će te momke, domaće i strane našpanati, nabrijati??
    Riječani nas pretrčali, pregazili sve zahvaljujući nekakvoj inerrnosti kaj smo se nagledali ove sezone.
    Pa daj ajde pokret bokte.
  • vjeko1701
    12.4k
    Prihvaćam da je potpuno krivo shvaćeno i nek se onda javiadminima da vide dalje.

Ali jbm, jel zbilja misli da je usred ovakve utakmice prikladno staviti tu sliku uz taj citat? Al ozbiljno. Pa koji k*rac.
  • Boysica
    620
    potpisujem... koji k imate šta prigovarat onima koji po kiši snjegu buri milijunima kilometara prelaze , vi koji nadam se ste bili na kojoj tekmi ... milijun puta su se trgale stolice i na maksimiru sjetite se tovara i koliko tog su u unjeli na jug...
    I da idem na tekme i mogu napisat ovako nešto jer puno puta sam se skupa s njima smrzla pokisla ostala bez glasa ... pun k mi je prebacivanja nekih koji tribinu ni ne vide a kurce se ...
  • javolimtebejako
    2k
    Ali jbm, jel zbilja misli da je usred ovakve utakmice prikladno staviti tu sliku uz taj citat? Al ozbiljno. Pa koji k*rac.vjeko1701

a vjerojatno nije bas prikladno al da, odma sam otvorio profil da vidim jer mi nije bio poznat i ocito se lik sprda. al brijem da ga i boli kurac obzirom da 2 godine nije komentirao
  • jedan u nizu
    11.9k
    a vjerojatno nije bas prikladno al da, odma sam otvorio profil da vidim jer mi nije bio poznat i ocito se lik sprdajavolimtebejako

ma i meni isto,
    Ali bar mi je njegov sarkazam uljepsao vecer :rofl:
  • Sava Krpa
    413

Mislim da bi Dinamo u slucaju da ne bude prvi a osvoji kup radi koeficijenta isao direktno u EL.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Ali jbm, jel zbilja misli da je usred ovakve utakmice prikladno staviti tu sliku uz taj citat? Al ozbiljno. Pa koji k*rac.vjeko1701

Pa bas zato i je prikladno jer su se usred ovakvog sranja javili tatoljupci, pa umjesto da ih opsuje on im stavio slikicu uz ljubavnu poruku. Dobra sprdacina.
  • NVKOD
    3.2k
    Nije mi jasna sljedeća situacija: gubimo 1-0, Kanga dobije crveni karton, a dvije minute kasnije primimo gol. 2-0, što je izuzetno teško sustići s 11 igrača, a kamoli s 10.

Ono što me zabrinjava je da smo se ponašali kao da smo ostali bez trojice. Totalno pogubljeni. I to u trenutku kada je napadač otišao u svlačionicu, koji, budimo realni, nije toliko uključen u obranu. Da je jedan od stopera dobio crveni karton, cijela bi taktika morala biti promijenjena. Stani se iza i čekaj priliku iz kontre, poput Gorice koja je čekala kontru nakon crvenog. No, glupo je uspoređivati roster Gorice s Dinamom.

Na kraju, s igračem manje primimo još tri gola, a bili smo zreli za još toliko. Pa, zgusni se, trči više, ako si već u glavama odlučio da ćemo izgubiti, barem pokaži dostojanstvo u porazu. Nemoj biti kanta za napucavanje. Neke ekipe s igračem manje zabiju gol, a mi smo se očito predali nakon 1-0 i crvenog. Nažalost, da se igralo još 90 minuta, ne bismo zabili gol jer je taktika od početka bila skroz promašena.
  • ShanKu
    1.4k
    Predictor loš danas.. teška nula :sweat:
  • Dinamo-SB
    89
    Ne znam šta i kako,ali jedno je jasno - vrag je odnjeo šalu. Slijedece dvije tekme Osijek i Hajduk je biti ili ne biti, nevezano za to hocemo li ili necemo biti prvaci. Ovo nije dobar put,nismo momcad. Treba poduzet neke drastične korake.Voljeli ili ne voljeli Bjelicu,polako se shvaca sada sto je htio, očito je detektirao neke probleme mentalne u ekipi i vjerojatno s micanjem Mmaea iz momcadi htio poslati snaznu poruku i drugima. Naišo je tu na Marica koji ga je otpilio i narusio cijelu koncepciju. Mmae se ponovno vraca nakon toga u momcad. To je opet narušilo mentalno stanje u momcadi. Naravno da i Kule onako reagira kad ce doci kuci i razmisljati o tome da on igra pod ozljedom kao jedini napadac i kritizira ga se,a ovaj igra s ekstra ugovorom ponovno. Nonšalantno,ne grize za novu pruzenu sansu. I ne donosi prevagu. Lik ne slavi gol koji sam zabije,nemamo sta dalje pricat. Fokusiran iskljucivo na sebe i dosao je da upiše LP minute i poboljsa svoj CV. Zato je i burno reagirao protiv Borussie kad nije stavljen u prvi tim. Neno,kakav god bio ga je pročitao da je toksičan.
    Jedan od ključnih problema ove sezone je Mmae koliko god to grubo zvucalo. Ne samo radi igre. Iz više navedenih razloga.
    Mmae sretan put i doviđenja,nesto najgore si sto se dogodilo Dinamu ove sezone. S obzirom na ugovor nesto najgore u zadnjih par godina. Nadam se da je završio svoju priču,naravno ne divljanjem kao Bjelica nego na lijep način,cementiranjem na klupu i transferom na ljeto. A prodat ga za dzabe to ce tek bit sizifov posao.
  • ŽacZgb
    94
    Već sam poslije Osijeka mislio napisat da ova sezona dosta podsjeća na “ligu za bedaka”. Minus i nakon današnje tekme nije velik samo zato kaj su i Rijeka i Hajduk loši. Da samo jedan od ta dva kluba igra sezonu kao Rijeka kad je uzela naslov,mi bi se još na zimu mogli pripremati za novu sezonu.

Stalno se na forumu ponavlja kak smo individualno najjači u ligi,kaj se i slažem,samo imamo veliki problem jer je nogomet momčadski sport.

Vidim zaziva se Sopić,a sad se već vidi da nije problem u treneru. Jakir je potjeran i došao je Bjelica,promjenilo se nikaj nije. Ista stvar kad se Bjelicu maknulo. Vrijeme je da se zapitaju svi u klubu di je problem.
    Da je problem bio u treneru,već bi nakon Jakirove smjene “ubili” ligu. Sad se već i sa trećim trenerom brukamo u HNL.

Golove nam zabije tko god se sjeti. Kad vidim da protivnik ima korner,pogorša mi se. Korneri su nam problem već duže vrijeme. Jakir je imao riješenje za to da smo kod paničnog ispucavanja nabijali loptu bilo kam samo da nije korner.

Fabio samo ponavlja da “moramo raditi”,a sumnjam da se kod drugih trenera nije radilo. Naš glavni problem je psiha… Na svaku malu šansu protivnika mi se raspadnemo. Sve je dobro dok ne primimo gol,onda se po govoru tijela vidi da se igrači useru.

Po meni bi trebalo par stvari napraviti…

1) Mmaee treba biti otpisan još u busu,tom čovjeku se ne da,nema volje za životom,a nama je glavni stoper. Svi pauziraju,samo je on stalno u igri.

2) Pošto ono kaj se na treningu radi očito nema efekta na tekmi,nek Fabio smanji treninge i odvede igrače na team building u neku zabit bez mobitela,playstationa i televizora sve do Osijeka. I nek se nabavi dobar psiholog koji će pričati sa igračima (mislio sam napisati da Nevistić povede svog,ali taj očito nije baš dobar).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.