• mosad
    929
    Frizura je na mjestu. To je to od njega
  • Dino
    3.3k
    Fakat mi je žao jer sam vjerovao na temelju brutalnih obrana u Rijeci i ponekih prošle sezone u Dinamu da će bit dostojna zamjena za Livakovića, ali nažalost čovjek pušta na sve strane. Rupa rupa. Nemre se Dinamovom golmanh dešavat da primi četiri od pet udaraca u okvir.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    ipak nije taj, previse nesigurnosti se vidi na njemu, Cavlinu vratiti u prvu kad se oporavi.
  • GeneralNapoleon
    891
    Meni je najfascinantnije da svaki golman cim obuce nas dres nije vise u stanju hvatat visoke lopte.

Onaj jedan nas ostar ubacaj. Zlomislic mrtvo hladno izleti i uhvati. Neva na korneru bi ne bi mozda izleti i skoro zasere gol. Totalno neshvatljivo.
  • NVKOD
    3.2k
    Neva brani u grču već jako dugo. Odlično je branio prošlu sezonu, spašavao nas od čistih poraza, skidao zicere. Dobro je krenuo i u ovu sezonu, protiv Monaca skinuo stopostotnu šansu kod 0-0, ali je negdje u međuvremenu totalno psihički pao.

Nestalo je samopouzdanje, golman kod prekida mora biti strah i trepet u 16 metara pa makar odnesao tri suigrača. Čini mi se kao da ga se sili da brani, skroz uplašeno izgleda. Još k tome dodati ozljede svako malo u miks te na kraju dobijemo statistički najgoreg golmana lige! Jasno, tu veliku ulogu igra obrana + za neke golove nije kriv (kad primamo eurogolove), ali kad pogledamo kakve je sve pogotke primao u ovoj sezoni, barem bi ih pola obranio prošle sezone.

11 utakmica u HNL-u, 1.6 primljenih golova po utakmici i samo 2 čiste mreže. Jako slabo. Sad će netko reći da nije Neva kriv u većini slučajeva, jasno, ali se od golmana ipak nešto očekuje da obrani. Još kad je išao driblati pa poslao loptu u korner, pa daj ispucaj tu loptu u kuruzu, na svako takvo igranje iza ljudima srce preskoči.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Morat ćemo po novog vratara.
    Nevistić stalno vuče neke ozlijede i tegobe, nesiguran je i preplašen. Pa ti moraš biti gazda u golmanskom prostoru, trebaš imati stav i gard, a to Neva nema.
    Zagorac je stariji od istočne tribine.
    Čavlina li-la. Više li nego la.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    ne mozemo Cavlinu ocijeniti jer je skupio tek 3 utakmice sto je jako mali uzorak za bilo kakvu ocjenu.
  • Blueshadow86
    2.6k
    A je, slažem se. Zato sam i napisao li-la. Za sada.
  • Praskaton
    3.7k
    Živim za dan kad će dinamov golman izlazit na korner i ubačaje pa makar ih pola zavrsilo golom,penalom ili crvenim za njega.
  • Crni86
    8.2k
    Igra nogom isto tako kriminalna, u prvih pola sata sta sam gledo nije pogodio niti jednu jedinu dugu loptu.

Cavlina je u ovom trenutku debelo ispred njega. Bar ima taj neki k…ceviti stav i ponekad je za golamana to bolje nego da je ko neva splasen. Jbga svi smo takvi kakvi smo, nije neva kriv kaj je takav.
  • Paggini
    39.2k
    Igra nogom isto tako kriminalnaCrni86

Osim što je kriminalna, svaku loptu primi, povede jednom-dvaput, dovoljno da se napravi presing na njemu i da ispuca loše. Baš jako, jako loše po tom pitanju.

Ona situacija gdje je loptu u korner odveo je... ne znam ni kojim riječima opisati. Žao mi je jer mislim još uvijek da je najbolji golman HNLa, ali po prijašnjim zaslugama u Dinamu i Rijeci. Iz ovog psihološkog gliba ne znam jel se može iskopati, iskreno.
  • Crni86
    8.2k
    upravo to i svaki put kad ga vidim imam osjecaj da ce zakasnit i da ce mu jos netko uc u blok i bit ce gol.

Jbga, hvala neva, ali ono nemremo mi sad tebe cekat dva mjeseca da dva mjeseca dobro branis pa opet padnes u neku bananu od par mjeseci..

Golman mora biti najstabilnija pozicija u ekipi.
  • MarK
    871
    Što se događa s ovim čovjekom? Lani je bio prisutan u utakmicama, bodrio se kad bi obranio, zračio samopouzdanjem, natjerao nas da zaboravimo Livija... Sad izgleda kao da je protiv svoje volje općio s nekim ala kanga
  • ŽacZgb
    94
    Mislio sam da će Nevistić biti odlična zamjena za Livija,ali nije to to. Kad se Čavlina oporavi nadam se da staje na gol i za naše dobro da će biti dobar.

Po meni bi nam na ljeto super bio Majkić ak nam ove dvije opcije ne bi bile dobre.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Mislim da je Neva ok golman, ali da nema taj gard. Moraš malo biti i "luđak" da bi bio golman, zagalamiti, u skoku ići bez pardona, a ako treba i nekome s koljenom rebra prebrojati. Ti trebaš biti kralj u skoku. Neva nema samopouzdanja, tih je i dojam je da je preplašen.
    U igri nogom svaki put pomislim da će mu netko presjeći loptu, da ću mu preći preko noge ili da će pasti preko lopte. Evo, ne znam...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.