• rioda
    7.6k
    da, Bel koji je nama u Gorici dao 5 minuta nadoknade, a od 85. do 90. se igralo 25 sekundi.veselko tenžera

Za ovo provjereno znam da je bilo pod utjecajem var sobe, a slobodno pogledajte tko je bio tamo.
  • kajjaznam
    108
    ne,al ljudi imaju pravo pokazat nezadovoljstvo. A ovo "pa što ako izgubimo prvenstvo" si pričaj na tekmi softballa
  • db-izbjeglica
    16.8k
    Sramotna večer!

Sramotna predstava na terenu!
    Sramotno zalaganje igrača na terenu!
    Sramotan rezultat!
    Sramotno ponašanje (pojedinih) dinamovih navijača na tribini!

Užasan dan...
  • Ali
    2.5k

Jel ima netko od GIF majstora da slozi jedan kolaž sa današnjim bravurama Nevisitica. Ona seprtljava reakcija na udarac glavom sa tri metra a ubacaj putuje i putuje... odmah nakon toga ispucavanje u sredinu oanicno nigdje i vrati nam se na 16m i gol iz treceg dodira , pa onaj vrhunski laznjak na Fruku...
  • ElDorado
    2.5k
    Evo Jela ce pitat Cannavara zasto igra Mmaee
  • Krulek
    747

Toliko su već šamara dobili da se bojim da su više u kontinuiranom knock- downu nego u mogućnosti osvještenja.
  • tp1997
    1.1k
    Igra li osvajač Kupa iduće sezone EL umjesto KL?

Ne pitam radi cinizma, nego ne znam kako to sad funkcionira
  • dzg7
    376

Ide u kvale za EL
  • don
    11.7k
    svaka čast Cannavaru za razliku od prošlih trenera koji bi odma pobigli u svlačionicu, Fabio je doša prid tribinu i Bojse na koje sam iznimno ponosan.

neka me neko ispravi ako sam u krivu, ali čini se da je na kraju razgovor između Bojsa i igrača završen nekim obećanjem igrača/"optimizmom", ne znan kako da se izrazim a ne svađom.

po pobjedu u nedilju. Zadnji vlak.
  • ElDorado
    2.5k
    da. Ili si drugi ako je prvak osvojio i kup
  • Kermit
    293
    ↪tp1997
    Ide u kvale za EL
    dzg7

Jedno pretkolo za ulazak u EL. KL je zagarantirana.
  • Jurki
    16.3k
    Ocekujem kazne za ovu sramotu i 5 treninga dnevno da treniraju od jutra do sutra. Pickice.
  • mosad
    1k
    Dabogda samo ciklu jeli
  • Orc123
    11.1k
    Sramotno ali sta sad? Da prestanemo navijat za klub kojeg volimo? Prestanite srat i dijeliti igrace na strane i domace! pun mi kurac vise toga! Danas su bili svi jebeno losi, veza bila hrvatska pa ju Rijeka pojela ali bas pojela! Konga jebe, idemo dalje, Hajduk mora pasti i do kraja moramo se dignuti! Dajte nekom junioru ili kadetu da stane na gol ili bolje da stavimo drvo......josmsve nije izgubljeno ali mi smo ovu utakmicu izgubili prije nego je pocela!
  • masacusec
    4.8k
    Pičkice kazniti smanjenjem plaća! Tako to poslodavci rade nakon loših rezultata jer igračima je ovo evidentno isključivo samo posao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.