• Dadox
    73
    Niti jedan stranac od ovih mi ne bi igrao u Dinamu jer ni jedan od njih nije prevaga. Dovedi jednog,plati ga,ali da je kvalitetniji od svega što imamo.Ista stvar je i s trenerom.
    Prste u ovom ima najviše Marić,ali ne bi aboliro ni Jakira koji je ugradio ovaj gubitnički,kukavički DNK.Iluzorno je nakon Munchena misliti da je ovo sve slučajno.
  • Hrvatski Gradjanski
    49
    Razbili su nas. Rijeka je baš prava momčad. Sad se moramo skupiti i dobiti Hajduk. Možda ih ovo galvanizira.

Nema nikakve predaje do kraja. Ovo je takva sezona. Bit će tu još svega.

Ali sve su nam ogolili. Zato su ljudi pizdili ovaj prijelazni rok. Jer je bilo očito da ne valja i da trebamo remont.
  • mosad
    929
    E da im je ovo netko imao pokazati
  • Pavinho
    242
    Nadam se da je ovo samar za otrjeznjenje
  • rioda
    7.1k
    da, Bel koji je nama u Gorici dao 5 minuta nadoknade, a od 85. do 90. se igralo 25 sekundi.veselko tenžera

Za ovo provjereno znam da je bilo pod utjecajem var sobe, a slobodno pogledajte tko je bio tamo.
  • kajjaznam
    92
    ne,al ljudi imaju pravo pokazat nezadovoljstvo. A ovo "pa što ako izgubimo prvenstvo" si pričaj na tekmi softballa
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Sramotna večer!

Sramotna predstava na terenu!
    Sramotno zalaganje igrača na terenu!
    Sramotan rezultat!
    Sramotno ponašanje (pojedinih) dinamovih navijača na tribini!

Užasan dan...
  • Ali
    2.5k

Jel ima netko od GIF majstora da slozi jedan kolaž sa današnjim bravurama Nevisitica. Ona seprtljava reakcija na udarac glavom sa tri metra a ubacaj putuje i putuje... odmah nakon toga ispucavanje u sredinu oanicno nigdje i vrati nam se na 16m i gol iz treceg dodira , pa onaj vrhunski laznjak na Fruku...
  • ElDorado
    2.2k
    Evo Jela ce pitat Cannavara zasto igra Mmaee
  • Krulek
    722

Toliko su već šamara dobili da se bojim da su više u kontinuiranom knock- downu nego u mogućnosti osvještenja.
  • tp1997
    1k
    Igra li osvajač Kupa iduće sezone EL umjesto KL?

Ne pitam radi cinizma, nego ne znam kako to sad funkcionira
  • dzg7
    374

Ide u kvale za EL
  • don
    11.2k
    svaka čast Cannavaru za razliku od prošlih trenera koji bi odma pobigli u svlačionicu, Fabio je doša prid tribinu i Bojse na koje sam iznimno ponosan.

neka me neko ispravi ako sam u krivu, ali čini se da je na kraju razgovor između Bojsa i igrača završen nekim obećanjem igrača/"optimizmom", ne znan kako da se izrazim a ne svađom.

po pobjedu u nedilju. Zadnji vlak.
  • ElDorado
    2.2k
    da. Ili si drugi ako je prvak osvojio i kup
  • Kermit
    214
    ↪tp1997
    Ide u kvale za EL
    dzg7

Jedno pretkolo za ulazak u EL. KL je zagarantirana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.