• Boysica
    620
    Kako ih pere ekipa s tribine tak im i treba ...
  • Mlađi referent
    12.5k
    Tjedan dana postim jer je ostalo samo na četiri, hvala ti Bože
  • veselko tenžera
    4.3k
    da, Bel koji je nama u Gorici dao 5 minuta nadoknade, a od 85. do 90. se igralo 25 sekundi.
  • Nogo
    5.5k
    Kako su miševi iz rupe izašli.
    Mene radi nekih komentara sram što sam Dinamovac.

Ovo danas je bilo epski loše, ali ništa nije izgubljeno. Kup, hajduk...sve se može iznivelirati i dostići.

U klubu se samo trebaju dogovoriti šta napraviti dalje i onda se toga držati do kraja.

Dinamo u :heart:
  • seljak86
    2.8k
    Ne znam kom normalnom je draže da bagra s juga pravi "slavlje stoljeća" i to čita mjesec dana po medijima.
  • Eduardo
    22.6k
    Bojao sam se poraza, u anketi tipovao na X, a potiho u sebi se nadao pobjedi. Tuga, sramota i jad koji smo prezentirali večeras nisu mi bili niti u primisli. Sramota momci, sramota nek je svakog od vas tko je večeras istrčao na teren na čelu s Fabiom Canavarom koji je sa svojim stožerom pripremio večerašnju predstavu.

dinamo ove sezone nije zaslužio naslov, jednostavno nije. Uz sve blagodati koje imamo nad ostatkom lige previše je tu blamiranja tijekom cijele sezone da bi naslov išao u naše ruke.

Svaka čast Rijeci, mogli su nas uništiti večeras onako baš žestoko. 4:0 je pristojan poraz.
  • znajdatevolimja
    229
    Na stranu sve, Fabio Cannavaro je za razliku od svih prethodnika, a to odgovorno tvrdim, nakon sranja došao ispod tribine. Gospodin, Talijan s jajima. Nogometno znanje na stranu, o tome neka razmišljaju stručniji.
  • kajjaznam
    92
    A jbg, izgubljena sezona,sam se nadam da se ide u rebuild i da ćemo dovesti i trenera i sd-a koji nešto znaju.
  • Krulek
    721
    Već duže vrijeme "pretjerani" optimizam nekih na forumu prelazi u zahtjeve za cenzuru onih koji suprotno misle. Na ovom forumu sudjelujemo pazeći da ne pljujem po dinamovim igračima već da kritički pišem o pogreškama i bolik......ma nekih, a u zadnje vrijeme ih se nabrojilo i previše. Jedan poraz pa i gubitak titule neće promijeniti moje navijanje za Dinamo, ali da me nemotiviranost, neuigranost, nezainteresiranost pa i neznanje igrača, trenera, uprave ne pogađaju ne bih ni navijao za plave. Osobito me čudi opravdanje nasilja na stadionima jer se ova duboka kriza u Dinamu neće riješiti na taj način već potpunim resetom uprave, trenera i igrača i novim početkom. Oprostiti se može gubitak titule od boljih, ali boli.....na nekih, sad već i većine, nikako.
  • ElDorado
    2.2k
    Evo Jeličić opet u glavu. Svaka na mjestu
  • kajjaznam
    92
    joj, ajd ne kakaj sa takvim patrtičnim izjavama. Ako ovo nije katastrofa od igre, sezone onda niš nije
  • kajjaznam
    92
    da ,al treba malo pokazat kaj se misli, asad protiv tovara kaos
  • Nogo
    5.5k

Šta bi trebali organizirati vod i na streljanje.

Pa da i izgubimo prvenstvo šta ćeš ti i drugi ići navijati za drugi klub?
  • Noel
    8.7k

Čulo se skandiranje na tvu. Nisam siguran da li je neko posprdno sa zapada Rujevice ili iz kaveza. Ili jednostavno haluciniram nakon ovog svega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.