• Praskaton
    3.7k
    Zlobnici bi rekli da cikla i špinat nisu upalili veceras
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Bit ce guzva na trajektu za Anconu.
  • DiddyGuela
    2.9k
    Špinat na pari i pečena cikla...
  • Markelo
    3.1k
    Bolje da se pokupio onda sa Marićem...
  • Zg123
    1.1k
    Pravo na kiks vise nema, tezak promasaj od formacije i taktike danas. Otkaz po meni nema smisla, 4 trenera u godinu dana bi bila teska sramota i rasipanje love i za to bi onda netko dodatno trebao odgovarati.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Otkaz po meni nema smisla, 4 trenera u godinu dana bi bila teska sramota i rasipanje love i za to bi onda netko dodatno trebao odgovarati.Zg123

Upravo tako. Da Klopp ili Pep dođu, ovo je teško rasulo koje ni oni ne bi mogli pokrenuti...
  • čovjekjogurt
    1.4k
    Nabrojao mu lik sve poraze u godinu dana i veli "nakupilo se". LOL
  • Praskaton
    3.7k
    Nema smisla otkaz.
    Ovdje se svaki igrač treba zapitat ima li u njemu išta života,teče li krv kroz vene.

Jer ovo je toliko jadno,bekrvno da nemam riječi.
    Nema ovdje veze taktika,nema veze formacija ili tko igra.Ovdje se trebalo pobit a mi smo ušli pičkasto kao i većinu utakmica ove sezone
  • NB86
    16k

Najbolje jos da ne brojimo jakiru 5 0 poraz od paoka, 2 0 od ballkanija, 3 0 od lokomotive kad se krene u kreiranje narativa da je dobio otkaz samo zbog bayerna, covjek je doslovno par dana prije popusio od tovara usred zagreba bez ispaljenog metka, otkaz je dobio s valjanim razlogom nema ga se potrebe zalit i izmisljat bajke o njegovom mandatu, bilo je dobrih perioda, bilo je losih, otkaz je zasluzio.
  • GeneralNapoleon
    899

Pa mislim i prijasnjim trenerima se za to prigovaralo. Jer valjda je i na treneru da ih postavi kako treba.

Ja smatram da je jos jedina nada sad promijenit trenera i na pozitivan sok pokusat dobit sljedece dve tekme. Pa mi smo nakon ovoga vjerojatno mentalno razbijeni. A sljede dva teska derbija.

Samo se sjetite kako smo izgledali prosle sezone protiv Istre.

Preostaje samo nada da se na pozitivan sok jos da ista napravit. Makar vjerojatno ni to nije slucaj.

Poraz od 5:1 gdje smo se pred kraj raspali. Gdje je Spikic fulao zicer za 3:2. Gdje smo barem nakon 3:0 pokazali znak zivota.

Poraz od 2:0 gdje je obranu igrao u zivot vraceni Sutalo a na krilu je ordinirao Menalo.

Poraz od 3:0 gdje je na stopera bacen Zivkovic iz totalne nuzde. Gdje smo barem cijelu tekmu dominirali i gdje smo 3 primili pred sami kraj.

Ovo je realno najgori poraz u dugo dugo vremena.
  • i more je plavo
    1.2k
    Otkaz treba dobiti prije konferencije za novinare, hvala na svemu i platiti mu taxi do kud god hoce.....moze i natrag u Kinu ak ga hoce tam.

Kad se vec netko mora uciti na Dinamu, nek to bude Kovacevic, i prije Varazdin i sad Belupo su pod njim prepoznatljivi.

Ili Sopic, fajter je i Dinamovac.

Ali bolje da netko pocne pripremati slijedecu sezonu, jer ja nisam za to da ovaj ostane i slijedece godine.
  • Praskaton
    3.7k
    Koga sad dovesti? Nemojte mi samo reći Sopića.Oni koji žele njega su vjerovatno isti ljudi koji vide nešto u Soldi i Jurišiću.

Dosta sa polurjesenjima.Kako na terenu tako na klupi i u uredima.
  • Dudu9
    1.4k
    Ko u ovoj ekipi vidi neku pozitivu? na guzove jedva se u kupu prošao klub 3lige, protiv Rijeke izgledamo kao Rudeš prošle godine, ne vidi se ni jedan pozitivan dio momčadi obrana i veza teška katastrofa napadač dobije u prvom poluvremenu 2 žuta, čemu se nadati nakon ovog?
  • vjeko1701
    12.4k
    Cannavaro pao dva bitna ispita. Sad nek pokaže da je takva faca po svemu kaj se priča i nek to izvuče. Idući vikend je finale lige svemira. Nek pobjedi kako zna i umije. Izgovora više nema.
  • i more je plavo
    1.2k
    JurišićuPraskaton

Decko je bolji od svih nasih lijevih bekova zadnje 3-4 godine.
    Nije top, ali za ove kaj smo dovodili je klasa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.