• čovjekjogurt
    1.4k
    Al Miško je takav frajer. Uzeo čovjek novce (između ostalog i Dinamu) i sa ekipom gdje igrači igraju za 5000 eura mjesečno se iživljava na Zlatnoj lopti i Mmaeeu koji ima plaću kao cijelih prvih 11 Rijeke kao da se radi o trećeligašima u kupu.

Kapa dolje Miško, ovo je jaka lekcija.
  • Hnlovac
    1.6k
    odi baci još jednu
  • Ali
    2.5k
    Rijeka proda pola ekipe i nas razvali !

U Rijeci danas dobar dio ekipe cine nasi "otpisani" :
    Menalo, Čop, Gojak, Janković i mozda udje Rujavina. Svi dosli bez lipe ili centa odstete !
    Mi doveli iz Rijeke danas u sastavu : Nevistic, Pjaca, Galešić plus Rile na klupi i potrosili cca 10 +/- milja !

Dajle nemamo problem sa trenerima nego sa procjenama ljudi u upravi koji odlucuju o tome kome se daje ugovor !
    To je po meni notorna činjenica, nemamo "nos" za procijeniti tko je a tko nije za nas...
  • seljak86
    2.8k
    Svi vi koji kritizirate boyse i serete tu po klubu lijepi odjeb sa zone.
  • Dubbbrava
    781
    Podrška Boysima koji su htjeli prekinut ovu sramotu!
  • Dani Olmić
    1.1k
    Likovi prodaju sve sto valja i opet vode 4:0 :lol:
  • ElDorado
    2.2k
    Mi imamo potpuno neizbalansiranu momcad, napunili smo se nekakvim poluigracima bez reda i plana, vise ne znas ko je igrac za nas ko nije. Mmaee definitivno nije. Uprava je kriva jer je kasno reagirala, ostavila Marica da vodi neke svoje ratove i politike bez ocito ikakve kontrole. Prvenstvo je izgubljeno u ovom tremutku sasvim sigurno. Pitanje jje kako dalje?
  • Carmichael
    15
    Nadam se da se barem Selahi upisao u bilježnice naših skauta za sljedeću sezonu..
  • puxigadjurdja
    2.1k
    Analizirajući proces detektirali smo interne nedostatke koje ćemo ispraviti donošenjem potrebnih internih aktova kako se propusti više nebi ponavljali u niti jednom slučaju.
  • Bruh
    1k
    Obranili su korner jel moguce
  • dmil
    449
    dada Sokota i Mustedanagic ga budno motre
  • Ali
    2.5k

Vidiš ja se nadam da oni koji danas upisuju u bilježnicu nece vise nikad skautirat za dinamo.
    Tu smo "masili ceo fudbal"

Toliko da se pitam, namjerno ili iz neznanja. Pod namjerno mislim za "za svoj račun, na štetu kluba"
  • FrodoJePurger
    268
    podržavam bacanje stvari na teren, ali ne na "normalne" navijače
  • seljak86
    2.8k
    Ne postoje "normalni" navijači.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.