• veselko tenžera
    4.3k
    Baturina :heart: , barem pokazuje da mu je stalo.don

Je, je, izvrstan danas, pogotovo na čuvanju svog igrača na korneru.

Kakve mi prevare kujemo u zvijezde, nije ni čudo što smo na -7.
  • miro
    6k
    Pa dobro koji je ovo kurac s branjenjem prekida. Pa jeste vi profesionalni nogometaši uopće!?
  • Boysica
    699
    Tuznaaa ... Al svejedno volimmmm teeee Dinamoooooo :heart:
  • Praskaton
    4k
    Ovi ljudi nisu normalni.Majkemi ovo nisam u životu vidio kako loše jedna ekipa može branit kornere.
    Iz utakmice u utakmicu.

Jebena rijeka vas školuje.Sramite se
  • Olmic
    4.2k
    Nijedan igrac nije zasluzio dres dinama nakon ovog danas
  • M94
    1.6k
    Nikad goru igru s igracem manje nisam vidio.
    Nikakve zelje nit icega.
    Mi smo vec nakon 1:0 izgledali da nema sanse da preokrenemo, to je zabrinjavajuce.
  • wolfgang14
    2.1k
    Ti se nadaš preokretu? :rofl:rioda

a sta cemo kao vratit zaostatak hahahjavolimtebejako

a kaj da drugo radim nego da se nadam :groan:
  • don
    11.7k
    Je, je, izvrstan danas, pogotovo na čuvanju svog igrača na korneru.

Kakve mi prevare kujemo u zvijezde, nije ni čudo što smo na -7.
    veselko tenžera

ne pričam o tome, prvi sam pisa o njemu u negativnom kontekstu šta se tiče igara u hnlu. Ali barem pokazuje da mu je stalo za razliku od Sammya i takvih.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.2k
    Jel stignemo otet Sopića
  • Kermit
    318
    Mi imamo trenera, braniča, zlatnu loptu, a ne znamo braniti prekide. I sad jel to do trenera ili igrača?
    A jadan Neva kojem treba kontinuitet da pokaže kaj zna popije ovakvu porciju. Samopouzdanje za nulu.
  • Blueshadow86
    2.8k
    Nepotrebno trganje stolica, ali neka mi odemo pratit pikado jer ne shvaćamo ovoHnlovac

Ti za drugo ni nisi.
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Al Miško je takav frajer. Uzeo čovjek novce (između ostalog i Dinamu) i sa ekipom gdje igrači igraju za 5000 eura mjesečno se iživljava na Zlatnoj lopti i Mmaeeu koji ima plaću kao cijelih prvih 11 Rijeke kao da se radi o trećeligašima u kupu.

Kapa dolje Miško, ovo je jaka lekcija.
  • Hnlovac
    1.7k
    odi baci još jednu
  • Ali
    2.5k
    Rijeka proda pola ekipe i nas razvali !

U Rijeci danas dobar dio ekipe cine nasi "otpisani" :
    Menalo, Čop, Gojak, Janković i mozda udje Rujavina. Svi dosli bez lipe ili centa odstete !
    Mi doveli iz Rijeke danas u sastavu : Nevistic, Pjaca, Galešić plus Rile na klupi i potrosili cca 10 +/- milja !

Dajle nemamo problem sa trenerima nego sa procjenama ljudi u upravi koji odlucuju o tome kome se daje ugovor !
    To je po meni notorna činjenica, nemamo "nos" za procijeniti tko je a tko nije za nas...
  • seljak86
    2.9k
    Svi vi koji kritizirate boyse i serete tu po klubu lijepi odjeb sa zone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.