• sarenicvjetic
    29
    pobrkao si najbolji stoper svijeta i poziciju trenera.
    Jakir,Neno i sad Fabio svi rade iste greške.
    Neobjašnjivo i kako su zavrsila prethodna dvojica tako će i Fabio,tako dugo dok radimo bez plana i programa. A to sad već traje 2 sezone.
    Grlit ćemo se ak dobijemo za baturinu 15 milja.
    A sto nakon njega? Transferirat ćemo RPG-a ? Nikad nijednog stranca prodali nismo..
    Jednostavno smo u banani..
  • rioda
    7k
    dal smo imali udarac u okvir gola?zg041

Kanga iz voleja, Zlomislić obranio
  • čovjekjogurt
    1.4k
    Koji je najveći poraz Dinama u povijesti HNL-a? Je li onih 0-4 na Maksimiru od Varteksa?
  • Kermit
    214
    Netko od odgovornih u klubu bi se trebao zapitati kako Rijeka proda 3,4 najbolja igrača i uspije ostati na vrhu i zgazi nas.

Treba biti pošten i reći da su nas nadigrali u svim segmentima nogometne igre danas.
    Plus, mi cijelu sezonu lutamo i nismo dobri. LP nam je svima zamazao oči. Nemamo igru i možemo se slikati.

I ono što treba podvući jest, da su oni jako dobro plaćeni za svoj posao. Iznad prosjeka ostalih klubova. Pa ima valjda pravnih mogućnosti da se ugovori korigiraju i opale kazne. Nisu svete krave jebemu.
  • Enco
    69
    Ovo je sramota, ne treba nam to .
    Nismo tovari
  • i more je plavo
    1.2k
    Kad sam nakon otkaza Bjelici rekao da necu produziti clanarinu, jer me sram sto uprava radi i da im nedam svoje novce, neki su mi ovdje htjeli dati ban jer sirim negativu i da treba vjerovati.

Srecom pojavili se uticajniji clanovi koji su rekli da treba saslusati razlicita misljenja makar se i ne slagali s njima.

Ja imam 55 godina, i odgledal sam puuuuno utakmica, i nisam gatao, nego samo pisao ono sto je puno ljudi vidjelo, ali nisu zeljeli reci da ne kvare atmosferu.

Netko je vjerovao u Marica i njegovu viziju, i taj je kriv za ovo sto sada gledamo.

I Jakir i Bjelica su bili opstruirani.

Mozda nije bila losa namjera, ali kada 3 trenera, jer i Biscan je pricao isto, govore da igraci koji dolaze nisu to sto Dinamo treba, i onda budu smjenjeni, a nastave dolaziti slicni igraci.......nesto ne stima.

Meni je danas tesko, i nije mi drago da sam bio u pravu, pa cak se i nadam da nekako jos mozemo ovo okrenuti do kraja prvenstva.
  • Dani Olmić
    1.1k
    I neka su BBB bacili baklje, tako i treba
  • FrodoJePurger
    267
    Hvala navijačima na još usranijoj večeri

Nemre gore od ovog
  • DiddyGuela
    2.9k
    Trganje stolica, gađanje golmana bengalkom... meni je neugodno.
  • NKDZ86
    3k
    Slijedi makljaža...
    Ljudi pamet u glavu svi, necemo propast, čuvajmo klub, dinamo je naš!
  • tigric
    570
    Kakve jebene debilcine, i navijači i igrači danas...
  • Socrates
    82
    Trganje stolica, gađanje golmana bengalkom... meni je neugodno.DiddyGuela

Zaslužni su imali priliku doći do ulaznica.

Zanimljiv je kriterij za procjenu zaslužnosti.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Frustracije i razocaranje rade svoje.
  • vjeko1701
    12.4k
    Jel ovo tema za ulaznice?
  • Os doc do sta
    93
    Pokazalo se na ulaznicama ove godine kako klub funkcionira. Transparentno . Birali smo gledajmo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.