• rokikaciga
    711
    Neva spasio peti gol
  • javolimtebejako
    2.1k
    popit cu si rakiju za ovu obranu neve
  • Debelko
    293
    Bome i nasi domaci decki igraju odlicno…
  • Hnlovac
    1.7k
    Stigne li moderatura uopće gledati tekmu :rofl:
  • rokikaciga
    711
    Nadam se da je ovo prošlogodišnja utakmica protiv Lokse kada nas je Čop uništio s het trikom
  • Benito
    1.2k
    Prvi put da sam ugasio tekmu. Nemrem. Psihički ću otić
  • Blueshadow86
    2.8k
    Hahaha iznapadali smo sve u klubu, upravi, sad je vrijeme i za jedinog otvorenog dinamovca u javnom prostoru :lol:

Sta vam je Ljubo skrivio...
    Paggini

Ne kužiš neke stvari pa ne vrijedi s tobom ni komentirati ovo.
  • KaJJe
    398
    Ak nakon ovog tu još postoje optimisti, svaka vam cast i blago vama. Mozda mi se lakse odmah sad pomirit s medijskim silovanjem i festom na rivi.
    Laku noc
  • puxigadjurdja
    2.2k
    Sami smo sebe precijenjivali. 3 najbolja igrača su večinu vremena ozljeđeni, onaj 4 više izgleda ko ante ćorić nego luka modrić i eto ti prekrasne sezone. Doduše ja i dalje mislim da ćemo bit prvi na kraju.

Edit. Ako treba nešto dobro iz ovog izvuć onda je to da sad sigurno nećemo protiv hajduka ići na 0
  • Marcinko
    659
    Dovedi "jeftine" strance u klub i postati ćeš jeftin klub. Kako sad sve glupo zvuči što je Marić naklapao o nepoštenim HNL klubovima koji lupaju cijene, i trebaju lupati ako su nam alternativa panjee i kajgana.
  • Time
    1k
    Pa jestel ikad trenirali crveni karton picka vam materna
  • Krulek
    769
    Eto, sad ćemo sve osvojeno u LP dati na otpremnine trenerima pa nek se zna tko je pijani bogataš.
  • MarK
    919
    Slažem se s onima koji smirivaju tenzije jer negativa sigurno ne pomaže. Međutim moramo napokon priznati da su neki igrači izgubili svaki kredit i s razlogom ih se treba potjerati iz kluba, da igramo mlako i da nam svaki klub koji pokaže zube stvara probleme makar igrao u 3.ligi, a to je stvar trenera, motivacije i slabog karaktera naših igrača. Nisam nikad mislio da ću ovo reći ali nama treba Željko Sopić ili Felix Magath ili Niko Kovač da se iživljava nad ovom čokolino generacijom uz bezrezervnu podršku svih, a kome se ne sviđa noga u dupence makar 'vrijedio' 5 ili 15 milijuna eura.
  • ShanKu
    1.5k
    Inače sam protiv vrijeđanja igrača i trenera ali danas nas razbija jedan od rivala... 4-0 je, a još nije kraj... ne zaslužuju pohvale :down:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.