• Time
    980
    Pa jestel ikad trenirali crveni karton picka vam materna
  • Krulek
    721
    Eto, sad ćemo sve osvojeno u LP dati na otpremnine trenerima pa nek se zna tko je pijani bogataš.
  • MarK
    870
    Slažem se s onima koji smirivaju tenzije jer negativa sigurno ne pomaže. Međutim moramo napokon priznati da su neki igrači izgubili svaki kredit i s razlogom ih se treba potjerati iz kluba, da igramo mlako i da nam svaki klub koji pokaže zube stvara probleme makar igrao u 3.ligi, a to je stvar trenera, motivacije i slabog karaktera naših igrača. Nisam nikad mislio da ću ovo reći ali nama treba Željko Sopić ili Felix Magath ili Niko Kovač da se iživljava nad ovom čokolino generacijom uz bezrezervnu podršku svih, a kome se ne sviđa noga u dupence makar 'vrijedio' 5 ili 15 milijuna eura.
  • ShanKu
    1.4k
    Inače sam protiv vrijeđanja igrača i trenera ali danas nas razbija jedan od rivala... 4-0 je, a još nije kraj... ne zaslužuju pohvale :down:
  • zg041
    212
    dal smo imali udarac u okvir gola?
  • fatalerror
    12
    Da ovi dns imaju pristup utakmici ko futsal dinamo u utorak pojeli bi ovu rijeku... Tužno za gledat, i ne znam kaje gore, ovo na terenu ili likovanje tatičara
  • Izet Hajrović
    4k
    zašto igra stalno kod Cannavara? Je li i on neznalica? Najbolji stoper na svijetu svojevremeno ne zna prepoznati koliko je Mmaee "loš". Nije savršen, ali je očito najbolji od svih naših stopera ako stalno igra. Ali našla je većina Pedra, dijelom zbog toga što je "Marićevo" pojačanje, dijelom zbog toga što ga je Bjelica izbacio iz momčadi. Koliko je Bjelica relevantan, ne znam, možda da pitate većinu izvršnjaka koji su bili razočarani njime. Najviše se Mmaee-u zamjera taj njegov ležeran stil igre. Da imamo uvjerljivu prednost na ljestvici, pričali bi "gle majstora kako je lagan". Što je njegova ležernost skrivila od kako je u dresu Dinama? Ništa. Najveća mana mu je što se povlači, ali povlači se i KTC koji je sve suprotno od ležernosti. Našli ste Pedra i sada ga forsirate do iznemoglosti.
  • rokikaciga
    516
    Jedno je kad ne zaslužuju pohvale, a drugo je vređanje.
  • Slavonac86
    491
    Derbija kao derbija ne bojim se niti jednog jer smo za klasu bolji na svakoj poziciji od nasih “derbi” suparnika, ono ceg se pribojavam je nas pristup svakom derbiju koji ove sezone ne izgleda bas najbolje, izuzev one tekme u Osijeku gdje stvarno nismo imali srece.Slavonac86
  • Dzgšb
    1.4k
    Prvi moj komentar ,nisam ni htio gledati komentare, sram me je!
  • Praskaton
    3.7k
    Nije savršen, ali je očito najbolji od svih naših stopera ako stalno igra.Izet Hajrović

Max,Torrente,Perkovic

Svi redom bolji stoperi.Može on imat 100 zlatnih lopti al ovdje je u krivu.
  • robinson
    58
    zao mi je samo ovih decki u kavezu sto moraju gledat ovo…
  • Zvone92
    62
    Čekaš derbi tjedan dana, veseliš se u nadi da će se sve zakotrljati, čekaš cijelu sezonu da se vežu 3-4 pobjede i onda jebeno sranje.. svaki jebeni šut protivnika u zadnjih 20 utakmica HNL-a je gol, sramota je kako Dinamo ove sezone brani svoj gol.. nemam riječi, nažalost.. u pitanje odgovornosti dolazi cijela uprava, na čelu sa predsjednikom.. o ovom se treba otvoreno razgovarati, nije problem izgubiti prvenstvo, problem je gdje budućnost vodi s nesposobnim ljudima na čelnim pozicijama kluba.. doselio sam se nedavno iz Slavonije za Zagreb i onako pun žara na sve utakmice Dinama nastojim otici, čitam forum da vidim koliko karata se prodaje, veselim se svakoj utakmici ovoga kluba, ali ovo me jako rastužuje.. idemo dalje.. ništa osim pobjede sa hendikepom u srijedu sa Osijekom i pobjede protiv Hajduka za mene kao navijača ne dolazi u obzir nakon ovog! NEMA VIŠE IZLIKA
  • Ali
    2.5k
    E moj Kule, ti si mozda najlosiji ofenzivni igrač lige.
    Udhes svjez sa klupe i kad dobijes poklon loptu za bijeg ti kočiš i vratiš iza ili jednistavno predaš loptu protivniku. O duel igri da ne trosim riječi.
  • GeneralNapoleon
    889

Glavno da on ina zlatnu loptu i sto je bio stopercina. To sto ga je trenerski mag Dalovic razvalio na proste faktore to je manje bitno u svemu tome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.