• bluemagic
    1.4k
    to mi je jedino smjesno u cijeloj tragediji jer znas da je lose kad pisu profili koji nikad nisu aktivni :rofl:
  • DinoLeonix
    2.1k
    Nadam ae da ovaj štakor Mmae vise neće nikada zaigrati za moj klub
  • jedan u nizu
    20.2k
    90 posto ekipe na ovoj temi nisam vidio ikad na forumu, pa odakle dolazite više ljudi Božji — Paggini

Neki bi rekli da iz rupa izlaze.

Ja bih nadodao, iz onih kanalizacijskih :shade:
  • Ali
    2.7k
    Ajmoooo sad !
    Nema setaca na terenu
  • Rex Ramae
    4.3k
    Idemo po preokret !

AJMO DINAMO
  • Agramer86
    1.1k
    op, ban. Kak je krenulo nebu osto nitko
  • Zvonkec
    700
    Ajmo moderatoru teraj ove mamićevce uskrsle s zone
  • E46
    2.1k
    meni je sram kad vidim kakvi se ljudi bave sportskom politikom(maric) i kolko neki ljudi ne vide neke stvari i da su isli dovoditi belcara u ovakvoj situaciji prije selahija, i da i dalje glumimo gospodu nakon svega i pokušavamo kroz neku "ljepoticu" igrat a svi nas guze.
  • rokikaciga
    18.9k
    4 3 2 sad igramo?
  • DinoLeonix
    2.1k

Jbg. Jače je od mene.
    Ajmo Dinamo. Ako ništa drugo bar da odradimo dobru selekciju do kraja sezone. Veliki remont je itekako potreban
  • M94
    2.9k
    Veliki, veliki minus Cannavaru ako je RPGa ciljano izostavio iz prvih 11. Pošto ga sad uvodi, očito nije ozlijeđen — rioda

Ma uzas, RPG je najbolji obrambeni igrac Dinama i nema sta raditi na klupi.
  • jedan u nizu
    20.2k

Lik ima profilnu sa mamicevom prekrizenom glavom i onda objavi sliku Mamica sa trofejima i napise ''Volim osmijeh tvoj baš ti dobro stoji :heart:''

Jebes mi sve, ali ovo mi je dan uljepsalo :rofl:
  • E46
    2.1k
    Gle on da zuti karton rpgu u prvom duelu. Jebo ti pas mrtvu mater bel
  • FrodoJePurger
    839
    Svaka čast forumašima koji su i dalje optimisti nakon danas. Prvi sam vjerovao Marićevim transferima da su kvalitetna pojačanja. Na kraju se ispostavilo da nismo doveli niti jednog kvalitetnog igrača koji nije iz HNL-a. Isto tako sam se nadao da će uprava poduzeti nešto po tom pitanju nakon što smo protiv Lokomotive izgubili 3-1 na kranjči, a tada su ga štitili. Tek je Manenica (očito jedini s mudima) nakon skoro tri mjeseca od te blamaže dao otkaz Mariću. Momčad nam ne igra s mudima, trener ne postavlja igru s mudima i uprava nema muda ništa konkretno poduzeti po tom pitanju jer se šta, štede novci? Da ne pričam o praznim obećanjima trenera i uprave. Sramota.
    Želim sve najbolje upravi i momčadi dalje, ali moramo sami sebi priznati da se za sada nitko nije dokazao. Nitko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.