• Petar86
    1.1k
    to mi je jedino smjesno u cijeloj tragediji jer znas da je lose kad pisu profili koji nikad nisu aktivni :rofl:
  • dinon7
    1.5k
    Nadam ae da ovaj štakor Mmae vise neće nikada zaigrati za moj klub
  • jedan u nizu
    12.3k
    90 posto ekipe na ovoj temi nisam vidio ikad na forumu, pa odakle dolazite više ljudi BožjiPaggini

Neki bi rekli da iz rupa izlaze.

Ja bih nadodao, iz onih kanalizacijskih :shade:
  • Ali
    2.5k
    Ajmoooo sad !
    Nema setaca na terenu
  • Rex Ramae
    2.9k
    Idemo po preokret !

AJMO DINAMO
  • Agramer86
    442
    op, ban. Kak je krenulo nebu osto nitko
  • Zvonkec
    209
    Ajmo moderatoru teraj ove mamićevce uskrsle s zone
  • E46
    1.2k
    meni je sram kad vidim kakvi se ljudi bave sportskom politikom(maric) i kolko neki ljudi ne vide neke stvari i da su isli dovoditi belcara u ovakvoj situaciji prije selahija, i da i dalje glumimo gospodu nakon svega i pokušavamo kroz neku "ljepoticu" igrat a svi nas guze.
  • rokikaciga
    641
    4 3 2 sad igramo?
  • dinon7
    1.5k

Jbg. Jače je od mene.
    Ajmo Dinamo. Ako ništa drugo bar da odradimo dobru selekciju do kraja sezone. Veliki remont je itekako potreban
  • M94
    1.6k
    Veliki, veliki minus Cannavaru ako je RPGa ciljano izostavio iz prvih 11. Pošto ga sad uvodi, očito nije ozlijeđenrioda

Ma uzas, RPG je najbolji obrambeni igrac Dinama i nema sta raditi na klupi.
  • jedan u nizu
    12.3k

Lik ima profilnu sa mamicevom prekrizenom glavom i onda objavi sliku Mamica sa trofejima i napise ''Volim osmijeh tvoj baš ti dobro stoji :heart:''

Jebes mi sve, ali ovo mi je dan uljepsalo :rofl:
  • E46
    1.2k
    Gle on da zuti karton rpgu u prvom duelu. Jebo ti pas mrtvu mater bel
  • FrodoJePurger
    282
    Svaka čast forumašima koji su i dalje optimisti nakon danas. Prvi sam vjerovao Marićevim transferima da su kvalitetna pojačanja. Na kraju se ispostavilo da nismo doveli niti jednog kvalitetnog igrača koji nije iz HNL-a. Isto tako sam se nadao da će uprava poduzeti nešto po tom pitanju nakon što smo protiv Lokomotive izgubili 3-1 na kranjči, a tada su ga štitili. Tek je Manenica (očito jedini s mudima) nakon skoro tri mjeseca od te blamaže dao otkaz Mariću. Momčad nam ne igra s mudima, trener ne postavlja igru s mudima i uprava nema muda ništa konkretno poduzeti po tom pitanju jer se šta, štede novci? Da ne pričam o praznim obećanjima trenera i uprave. Sramota.
    Želim sve najbolje upravi i momčadi dalje, ali moramo sami sebi priznati da se za sada nitko nije dokazao. Nitko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.