• Nolifer
    9.7k
    Oče naš,
    koji jesi na nebesima,
    sveti se ime Tvoje,
    dođi kraljevstvo Tvoje,
    budi volja Tvoja,
    kako na nebu, tako i na zemlji.

Kruh naš svagdanji daj nam danas,
    i otpusti nam duge naše,
    kako i mi otpuštamo dužnicima našim,
    i ne uvedi nas u napast,
    nego izbavi nas od zla! Amen!

:pray:
  • mosad
    920
    Belcar :up:
  • Zagi
    9.3k
    Belcar u prvoj? Bome neočekivano.
  • fakin
    30
    belcar nakon par treninga u prvoj, mmaee umjesto torrentea, desni bek teofil umjesto gabriela. ne sviđa mi se baš to
  • Noel
    8.7k
    Toliko desnih bekova,toliko priče o desnim bekovima.. Ristovski pa Pierre Gabriel pa Moharrami pa Mikić. Od njih 4 kod Cannavara igra netko peti, Theophil.

Inače sastav mi se sviđa.
  • tp1997
    1k
    Ne sviđa mi se. Desna strana ne postoji. KTC koji je prema naprijed polubeskoristan i Hoxha kojem to nije prirodna strana. Jasno da lijevo mora biti Franjić jer boljeg beka nemamo, ali mi praktički nemamo bokove u ovoj utakmici.

Ova postava garantira rovovsku borbu u sredini. Jedino ako to Fabio iz nekog razloga želi.
  • Georg Koch
    5.4k
    Mi danas uzimamo 3 boda i pokazujemo da smo fuckin pobjednicki mentalitet bez obzira na sve.
    AJMO DINAMO!!!
  • Nolifer
    9.7k
    Aaaajdeee!!! :fire: :strong:

• rioda
    7k
    Ne vjerujem da je RPG na klupi iz taktičkih razloga, prije neka manja ozljeda
  • Ivdzo11
    5.7k
    Rijeka(4-1-4-1): Zlomislić - Bogojević, Majstorović, Radeljić, Devetak - Selahi - Janković, Fruk, Petrovič, Djouahra - Čop

Dinamo(4-2-3-1): Nevistić - Theophile, Mmaee, Galešić, Franjić - Belcar, Ademi - Hoxha, Baturina, Pjaca - Kanga
  • Laugreano
    3.5k
    KTC ima u ovih par utakmica vise opasnih centar sutra nego Rile cijelu polusezoni. A Franjic je daleko najbolji bek lige
  • tp1997
    1k
    Ma ok, i moja baba ima više opasnih centaršuteva nego Rile.

Osim ako RPG nije pokupio neku ozljedu (nadam se da nije), ovo je bar meni čudna odluka.

Mnogo bih bio sretniji da idemo s RPGom i Cordobom.
  • gaTeDZG
    287
    IGRAJ DINAMO,
    NAPRIJED DINAMO,
    AJMO DINAMO,
    HRABRO DINAMO!!!
  • OsamŠest
    4.5k
    Sasvim je jasno da ćemo otvarat i organizirat s 3 iza. Franjić će ulazit kao dodatni vezni. Top sastav..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.