• rakurs
    813
    Ja se nadam sljedećem: Nevistić, RPG, Galešić, KTC, Franjić, Ademi, Rog, Baturina, Cordoba, Kangatp1997

Ja se nadam da ćemo ipak izaći s 11 igrača :sweat:

Šalu na stranu, ako u ove dvije utakmice ne pokažemo karakter i kvalitetu onda stvarno ne znam. Danas očekujem nabrijanu Rijeku, puno njihovih ubačaja i kornera (jer znaju da smo slabi u tome), a nadam se da će obrana pokazat da je sposobna zaustavit te ubačaje. Danas može i pobjeda u 90+, ali protiv kmečavaca u srijedu i njihovih mentora u nedjelju želim vidjeti dominaciju.
  • tp1997
    1k
    Zaboravih Pjacu, a čovjek možda i jedan od dva-tri najvažnija igrača ove sezone, bravo ja.

Derbija s tovarima se nekako uopće ne pribojavam. Mislim da je Rijeka puno opasniji protivnik
  • Droljo
    12.6k
    Danas može i pobjeda u 90+, ali protiv kmečavaca u srijedu i njihovih mentora u nedjelju želim vidjeti dominaciju.rakurs

Hehe. I onda u srijedu se mijenja retorika i samo da se prođe osijek ipak je to kup bla bla a za vikend izdominirat tovare pa kad dođe vikend; jebiga, loši smo u derbijima, treba tovare pobjediti kak god, autogolom u 97. minuti :lol:
  • veselko tenžera
    4.3k
    Turčinovići, Hercegovinaemilperska

Čitavo selo navija za Dinamo, samo moj blesavi brat igra za Hajduk.

Zoran Bubalo, prije 20ak godina.
  • Slavonac86
    491
    Derbija kao derbija ne bojim se niti jednog jer smo za klasu bolji na svakoj poziciji od nasih “derbi” suparnika, ono ceg se pribojavam je nas pristup svakom derbiju koji ove sezone ne izgleda bas najbolje, izuzev one tekme u Osijeku gdje stvarno nismo imali srece.
  • El Madrigal
    128
    To je moja želja. Ja sam zapisao savršen scenarij, ali Livaja danas dobiva žuti. ;)
  • hb1
    15
    Jeste li nervozni
  • CastAway1986
    2.6k
    Očekujem da Hoxha opet bude junak.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Ajmo Dinamo po pobijedu! :heart: Nema izgovora i alibija, dosta je!
  • Kaj je
    1.1k
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas, i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen.
  • Dinamo-SB
    78
    Osijek klasika skidanje gaća tovarima. Protiv nas najnabrijaniji na svijetu. Nema veze,dodatni motiv za danas da moramo dobit. Sami ovisimo o sebi i ne treba se obazirati na druge do kraja sezone. Ajmo dns ugasit Rijeku, nakantat Osijek u kupu i onda Hajduk rasformirat na Maksimiru. Ajmo Dinamo!!!!
  • CastAway1986
    2.6k
    nije skidanje gaca nego su očajni u obrani..Mi trebamo samo gledati sebe jer pored ovakve konkurencije sramota je ne uzeti titulu..
  • Dinamo-SB
    78
    Slazem se i to stoji,ali motivacija ni približno na sličnoj razini. Protiv Dinama se grize na max i zato ih sreća i nagradi. Uostalom Jurišić je sam to izjavio. Nadam se da nikad nece doci u Dinamo i nadam se da ce nasi igraci bit motivirani za kup susret s njima.
  • don
    11.2k
    moramo dobit, jednostavno moramo krenut pobjeđivat u derbijima ako mislimo uzet naslov. Bez toga ni ne zaslužujemo titulu.
  • ZrnTSCHeZ
    854
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas, i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen.Kaj je

Izmolili pred tekmu i kod Majke Božje Trsatske :pray:

20250222-135754.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.