• Boycie
    2.3k
    Mozda ovo i nije lose. Poznavajuci mentalitet dole, usporedit ce sa Realom ovo danas, pa lagano sa euforijicom u Zagreb po 3 komada.
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Šteta da Sopic nije uletija već za ovu utakmicu, potencijalni teški derbi će odradit pre lagano danas
  • emilperska
    8.5k
    Hajduk je ove polusezone prosuo 7 bodova u sad već 5 utakmica. Ne znam sto očekujete od ekipe koja ima Livaju, Uremovića, Krovinovića i Sigura da baš svako kolo prosuje bodove i da ih svi siluju kao Loksa?

Mi smo sami sebi krivi što usprkos svemu tomu imamo 3 do 6 bodova minusa za njima i da krajem veljače igramo utakmicu koja nas potencijalno eliminira iz utrke za naslov..

A to što nas je Osijek namagarčio na Pampersu je isto do nas jer smo mu to dozvolili i Maksimir prije tog..
  • Paggini
    39.2k
    mi je ovaj Bamba nekako konkretniji i efektivniji igrac od Cordobe i MbukuaDani Olmić

Nije nepopularno, nego je netočno

Ovo na poljudu mi je nebitno, mi trebamo pobijediti Rijeku i iduci tjedan njih. I to je to, kraj price.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Eto vidis, sad znam da nije tocno sto sam rekao :) hvala ti na doprinosu i misljenju
  • dzg717
    1.1k

Glupane, samo kažem da je MVP lige.. a ko to ne zeli prihvatit nek gleda pikado
  • grba
    69
    Ovisimo sami o sebi, i to je najbitnije.
  • Iskrenjak
    237

Točno to. Sad će krenut euforija, mi ih onda zakucamo i to je to.
  • emilperska
    8.5k
    Ovo na poljudu mi je nebitno, mi trebamo pobijediti Rijeku i iduci tjedan njih. I to je to, kraj price.Paggini

Ovo lajkam. Gornji dio ne..

Bamba je dao 3 gola u 13 tekmi. To je negdje rang Mbukua i Cordobe.
  • Paggini
    39.2k
    sad znam da nije tocno sto sam rekao :) hvala ti na doprinosu i misljenjuDani Olmić

Pa pogledaj minute i doprinos Cordobe i Mbukua i usporedi s Bambom, pa ćeš dobiti odgovor. Ali ne mozes ti izdrzat da ne spomenes koliko je netko iz hajduka bolji od nekog iz dinama
  • Marcinko
    645
    Zadnje 3 utakmice što je Eszek odigrao je terorizam za oči.
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Nisu tovari toliko dobri koliko su ovi grozomorni. Mozda i tankiraju budalu na klupiElDorado

Pratim igrače Osijeka uopće ne trče, ne pritiskaju, duel igra reda radi moguće da si i u pravu sa ovim. Ovako kriminalan pristup nisam vidija u HNL duze vrimena od nikog
  • don
    11.2k
    nadan se da će ostat ovakav rezultat.
  • Omake
    6k
    Copitelli se obukao kako dolikuje sprovodu
  • dzg717
    1.1k
    Osjece zabi gol i stvorit ces probleme ovima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.