• striko
    2.2k
    Razmazili su nas kiksevima. Mora se i njima otvoriti nekad.
  • Boycie
    2.9k
    Mozda ovo i nije lose. Poznavajuci mentalitet dole, usporedit ce sa Realom ovo danas, pa lagano sa euforijicom u Zagreb po 3 komada.
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Šteta da Sopic nije uletija već za ovu utakmicu, potencijalni teški derbi će odradit pre lagano danas
  • emilperska
    10.8k
    Hajduk je ove polusezone prosuo 7 bodova u sad već 5 utakmica. Ne znam sto očekujete od ekipe koja ima Livaju, Uremovića, Krovinovića i Sigura da baš svako kolo prosuje bodove i da ih svi siluju kao Loksa?

Mi smo sami sebi krivi što usprkos svemu tomu imamo 3 do 6 bodova minusa za njima i da krajem veljače igramo utakmicu koja nas potencijalno eliminira iz utrke za naslov..

A to što nas je Osijek namagarčio na Pampersu je isto do nas jer smo mu to dozvolili i Maksimir prije tog..
  • Paggini
    51.7k
    mi je ovaj Bamba nekako konkretniji i efektivniji igrac od Cordobe i MbukuaDani Olmić

Nije nepopularno, nego je netočno

Ovo na poljudu mi je nebitno, mi trebamo pobijediti Rijeku i iduci tjedan njih. I to je to, kraj price.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Eto vidis, sad znam da nije tocno sto sam rekao :) hvala ti na doprinosu i misljenju
  • dzg717
    1.2k

Glupane, samo kažem da je MVP lige.. a ko to ne zeli prihvatit nek gleda pikado
  • grba
    318
    Ovisimo sami o sebi, i to je najbitnije.
  • Iskrenjak
    297

Točno to. Sad će krenut euforija, mi ih onda zakucamo i to je to.
  • emilperska
    10.8k
    Ovo na poljudu mi je nebitno, mi trebamo pobijediti Rijeku i iduci tjedan njih. I to je to, kraj price.Paggini

Ovo lajkam. Gornji dio ne..

Bamba je dao 3 gola u 13 tekmi. To je negdje rang Mbukua i Cordobe.
  • Paggini
    51.7k
    sad znam da nije tocno sto sam rekao :) hvala ti na doprinosu i misljenjuDani Olmić

Pa pogledaj minute i doprinos Cordobe i Mbukua i usporedi s Bambom, pa ćeš dobiti odgovor. Ali ne mozes ti izdrzat da ne spomenes koliko je netko iz hajduka bolji od nekog iz dinama
  • Marcinko
    703
    Zadnje 3 utakmice što je Eszek odigrao je terorizam za oči.
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Nisu tovari toliko dobri koliko su ovi grozomorni. Mozda i tankiraju budalu na klupiElDorado

Pratim igrače Osijeka uopće ne trče, ne pritiskaju, duel igra reda radi moguće da si i u pravu sa ovim. Ovako kriminalan pristup nisam vidija u HNL duze vrimena od nikog
  • don
    13.2k
    nadan se da će ostat ovakav rezultat.
  • Omake
    8.9k
    Copitelli se obukao kako dolikuje sprovodu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.