• rioda
    7k
    Više mi je ovaj treći gol bio faul nego ruka kod drugog gola
  • Ivdzo11
    5.7k
    Nama je jedina sansa bila da je Copittelli dobio otkaz i Sopa dosao i malo prodrmao momcad... Ovako uzasan Osijek ne moze pola prijeći
  • don
    11.2k
    šanse da Copitelli bude na klupi protiv Dinama su ravne nuli.
  • hardek
    4.2k
    A najgora da Osijek dobije kantu za vikend i onda dolazi Sopa na nas sa efektom novog trenera. I upravo to će se desit
  • Nogo
    5.5k
    Taman će Sopa doći da ih prodrma prije kup utakmice s nama. Mi ih moramo razvaliti na Maksimiru nebitno tko im bude trener!
  • Blueshadow86
    2.6k
    Ako je Sopić bio prošlo kolo već na naplatnim kućicama, onda je sada već kod Čepina.
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Jedva čekam da se ovaj tjedan pretvore u miks Guardioline Barcelone i Juppovog Bayerna u kupu kad Coppitelli dobije otkaz.

Želim im da se ubrzo nađu tamo gdje su trebali biti da ih nije spasio Vojnovićev penal protiv Dragovoljca. Bezvrijedna, besmislena ekipa.
  • Orc123
    10.7k
    Ovog Hajduka je Varazdin drzao u toru 90min, a ovi ne mogu centar proci.....
    Nadam se da vas hos vise sad zeli za ovog panja Jurisica izdvojiti 2,5mil eura.....strasno ...
  • Dani Olmić
    1.1k
    Mozda nepopularno misljenje, ali mi je ovaj Bamba nekako konkretniji i efektivniji igrac od Cordobe i Mbukua
  • prefontaine
    1.1k
    A bokte kako kmečite to nisu istine. Pičke mađarske, samo protiv nas ginu, samo protiv nas igraju... Ko djeca u vrtiću ste.

I mi se više napalimo protiv Milana i Chelseaja nego protiv Skenderbeua i Ballkanija. Svatko se više napali protiv klase, u čemu je problem?!

Al kmečite ga nenormalno.
  • ibro1986
    335
    mi da kulena pustimo da igra sad bi imo duplo vise golova nego livaja tako da nemojte se cudit tom tovaru
  • ElDorado
    2.2k
    Nisu tovari toliko dobri koliko su ovi grozomorni. Mozda i tankiraju budalu na klupi

Nisu oni protiv nas nista bolji bili dva put su centar presli. Nasa krivica
  • Cosey
    565
    Polako mi se Osječani približavaju hajdukovcima po netrpeljivosti.
    Protiv nas igraju kao da im je ulog život, a ovu 3:0 u 25. minuti. Opasno smo im se zamjerili.
  • Jay
    623

Tako je evo, predajem se. Petkovic ne valja, livaja bog baluna dok ne dodu pretkola i dok nije zasticen kao velebitska degenija
  • striko
    2k
    Razmazili su nas kiksevima. Mora se i njima otvoriti nekad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.