• Jay
    623
    Stvarno vise s tim ozljedama, tko god ima vudu lutke nasih igraca neka prestane. Preznojim se svaki put kad udem na forum i vidim da se pisalo o nekom igracu, prije klikanja se psihicki pripremim da cu procitati out 3 mjeseca.
  • NVKOD
    3.2k
    Ususret derbijima na Maksimiru:

Derbiji-gif.gif
  • NORTE
    13.7k
    OUT:
    Mišić
    Stojković
    Čavlina
    Petković
    Pavić (do kraja sezone)

Bočkaj?
    Perić?

Oporavljeni:
    Nevistić
    Franjić
    Sučić
  • rioda
    7k
    Zanimljivo, Boban na predstavljanju projekta, ima li tu nešto više u kontekstu Dinama ili?
  • mlinchica
    2.6k
    ima li tu nešto više u kontekstu Dinama ili?rioda

Ma samo je došao prevoditi Fabiu :wink:

Ali kakva fotka, ufff! :fire:
  • Bosskovitz
    14.9k

Boban je jedna od mnogo legendi kluba koje su bile prisutne na predstavljanju.
  • NORTE
    13.7k
    Boban je jedna od mnogo legendi kluba koje su bile prisutne na predstavljanju.Bosskovitz

Sve ove bivše i sadašnje zvijezde dinama (i repke) bi valjalo uključiti u stvaranje pozitive po pitanju izgradnje sportske infrastrukture.

Neka i javno/medijski barem dinamo radi na stvaranju pozitivnije klime oko tog pitanja, koje je u Europi i svijetu normalna i poželjna stvar.

Međutim kod nas postoje ti zlotvori.
    Najviše im naravno smeta dinamo.

Zapravo, otrovne strelice koje dolaze iz svih dijelova Hrvatske su brojne i očekivane. Njih gledam otkad pratim dinamo.

Da ih ne zaboravim spomenuti, bivši gradonačelnik je jedan od većih krivaca za ovo stanje, kao i lopov bjegunac koji je iz BiH radio na tome da ne dođe do izgradnje novog stadiona.

Zadovoljan sam što Vlada i Grad, s ovom gradskom vlasti od koje je to do jučer bilo neočekivano, našim novcem (!) sudjeluju u cijelom ovom projektu.
    Podsjetit ću da je Hdz kao državna vlast desetljećima bio jedan od najmanjih ulagača u infrastrukturu našeg grada.

Ide nam novi gradski simbol, za klub perjanicu hrvatskog nogometa koji je prepoznat u cijelom svijetu.
    Neka pati koga smeta! :cool:
  • Zg123
    1.1k
    Poraz od Osijeka me najvise pece, ocajni su i bezveze smo prosuli 3 boda kod njih
  • vlatkomarkovic
    357
    Bannajte me, Jebem ti mater Maricu
  • Socrates
    77
    Očekujem večeras statistiku broja članova po hrvatskim gradovima i općinama kako bi se smirio dio navijača i prebacio fokus s onoga bitnoga.

Ova utakmica je odraz cijele sezone i načina upravljanja klubom!
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Eto, da se više ne sikiramo, neeviramo i me nadamo . I taj koeficijent više ne spominjemo . Ali kako mi fasujemo kartone , pa jedva čekaju kontakt i priliku da daju karton. A govna sa juga i plivanja mogu ubit al karton dobit neće . Nismo isti. Prvi mu je bez veze dao , i Maee ga je bez veze dobio. Sve ok ,ali tovarima ga nikad tako nebo dao. Drugi žuti je na svom mjestu
  • miro
    5.7k
    majstore, da ispadnemo iz lige draže mi je nego da LP osvojimo s tvojim ljubljenim Tatom na čelu

Našoj Upravi bih poručio da dobro razdvoje marketing i sportski dio, te prebace fokus na ovo drugo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.