• Jay
    623
    Stvarno vise s tim ozljedama, tko god ima vudu lutke nasih igraca neka prestane. Preznojim se svaki put kad udem na forum i vidim da se pisalo o nekom igracu, prije klikanja se psihicki pripremim da cu procitati out 3 mjeseca.
  • NVKOD
    3.2k
    Ususret derbijima na Maksimiru:

Derbiji-gif.gif
  • NORTE
    13.7k
    OUT:
    Mišić
    Stojković
    Čavlina
    Petković
    Pavić (do kraja sezone)

Bočkaj?
    Perić?

Oporavljeni:
    Nevistić
    Franjić
    Sučić
  • rioda
    7k
    Zanimljivo, Boban na predstavljanju projekta, ima li tu nešto više u kontekstu Dinama ili?
  • mlinchica
    2.6k
    ima li tu nešto više u kontekstu Dinama ili?rioda

Ma samo je došao prevoditi Fabiu :wink:

Ali kakva fotka, ufff! :fire:
  • Bosskovitz
    14.9k

Boban je jedna od mnogo legendi kluba koje su bile prisutne na predstavljanju.
  • NORTE
    13.7k
    Boban je jedna od mnogo legendi kluba koje su bile prisutne na predstavljanju.Bosskovitz

Sve ove bivše i sadašnje zvijezde dinama (i repke) bi valjalo uključiti u stvaranje pozitive po pitanju izgradnje sportske infrastrukture.

Neka i javno/medijski barem dinamo radi na stvaranju pozitivnije klime oko tog pitanja, koje je u Europi i svijetu normalna i poželjna stvar.

Međutim kod nas postoje ti zlotvori.
    Najviše im naravno smeta dinamo.

Zapravo, otrovne strelice koje dolaze iz svih dijelova Hrvatske su brojne i očekivane. Njih gledam otkad pratim dinamo.

Da ih ne zaboravim spomenuti, bivši gradonačelnik je jedan od većih krivaca za ovo stanje, kao i lopov bjegunac koji je iz BiH radio na tome da ne dođe do izgradnje novog stadiona.

Zadovoljan sam što Vlada i Grad, s ovom gradskom vlasti od koje je to do jučer bilo neočekivano, našim novcem (!) sudjeluju u cijelom ovom projektu.
    Podsjetit ću da je Hdz kao državna vlast desetljećima bio jedan od najmanjih ulagača u infrastrukturu našeg grada.

Ide nam novi gradski simbol, za klub perjanicu hrvatskog nogometa koji je prepoznat u cijelom svijetu.
    Neka pati koga smeta! :cool:
  • Zg123
    1.1k
    Poraz od Osijeka me najvise pece, ocajni su i bezveze smo prosuli 3 boda kod njih
  • vlatkomarkovic
    356
    Bannajte me, Jebem ti mater Maricu
  • Socrates
    63
    Očekujem večeras statistiku broja članova po hrvatskim gradovima i općinama kako bi se smirio dio navijača i prebacio fokus s onoga bitnoga.

Ova utakmica je odraz cijele sezone i načina upravljanja klubom!
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Eto, da se više ne sikiramo, neeviramo i me nadamo . I taj koeficijent više ne spominjemo . Ali kako mi fasujemo kartone , pa jedva čekaju kontakt i priliku da daju karton. A govna sa juga i plivanja mogu ubit al karton dobit neće . Nismo isti. Prvi mu je bez veze dao , i Maee ga je bez veze dobio. Sve ok ,ali tovarima ga nikad tako nebo dao. Drugi žuti je na svom mjestu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.