• veselko tenžera
    4.3k
    Jednu stvar se nadam da neću gledati danas, naš "svatko svoju politiku vodi" presing.
    Samo borbeno i hladne glave, utakmica za Ademija, Thea, Pjacu.
  • Noel
    8.7k
    Ja sam siguran da ćemo danas nadigrat Rijeku u svim segmentima. Miran sam oko igre. Brine me samo sreća koju nemamo ove sezone. Stanje na terenu će bit slično kao protiv Osijeka zadnji derbi. Nadam se da rezultat neće bit isti ni sličan.
  • Sava Krpa
    413
    Franjic lijevo, RPG desno, raspolozeni Baturina i raposlozeni npr Kanga. Vjerujem u pobjedu, nije da sam inace ludi optimista ali danas bas vjerujem sto zbog trenera, momentuma a i vaznosti tekme kao i pobjede nad glavnim konkurentom.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Danas me jedino prekida strah. Tu nam može zabiti svaka ekipa. Oko ostalog se ne brinem toliko i vjerujem u pobjedu. Samo pripazite na te jebene kornere i slobodnjake, molim vas. :pray:
  • eol12
    654
    Svi koji su prošli gripu ove sezone znaju koliko je gadna bila i koliko su dečki ispuhano djelovali, zato utakmice protiv Gorice i Bjelovara drugačije gledam, ako su došli k sebi i mogu ponoviti ritam i trku kao protiv Milana i Osijeka imamo se nadati čemu danas apsolutno!
  • Babangida
    58
    Danas je taj dan. Ili pobjedom naznacujemo izlaz iz krize i utabamo stazu do naslova ili definitivno potpisujemo muku do kraja. Danas 3 boda, pobjednički gard i pola posla za titulu ju te. Sretno nam svima
  • Praskaton
    3.7k
    Ma nema tu puno filozofije.Pobjeda.Nista drugo nam ne igra.Ako želimo biti prvi moramo i neki derbi dobit.
    Možemo se tješit da nije sve gotovo s porazom al tad bi bili u nemogućoj situaciji.Ne samo bodovno.

Gard je najbitniji danas.Tjedan dana su imali za oporavak,trening i pripremu.Izgovora nema,ne smiju se ponovit blijeda izdanja kao Šibenik,Istra,Gorica.
    Puno je toga što u našoj igri nije bilo dobro,jednostavno to danas ne smije bit tako.Tko god da istrči.
  • Jay
    623
    Takoder relativno mirno cekam utakmicu jer znam da gol primamo makar dvojica branila. A poznavajuci nasu srecu to ce bit bomba Menala s 38 metara.
    Remi dugorocno odgovara i nama i njima, ali bilo cija pobjeda drasticno mijenja stanje na tablici sto je primamljivo u oba tabora. Mi imamo iskustvo u takvim situacijama, ali nemamo pobjedu u pravom derbiju ove sezone znaci zelim hrabrost i da konacno uzmemo stvari u svoje ruke. Ocekujem odlicnu utakmicu, ipak igraju dvije najbolje hrvatske ekipe. Strijelci Kanga, Pjaca i Baturina.
  • Blue Label
    34
    Nevistić - Theophile, Galešić, Mmaee, Pierre-Gabriel - Ademi, Franjić - Pjaca, Baturina, Hoxha - Kanga

Germanijak

Čak i nije loša postava sa franjićem i ademijem u sredini, zapravo i logično jer je Rijeka jaka u sredini.
  • grba
    67
    Zlomislić – Manev, Majstovorić, Radeljić, Devetak – Gojak, Selahi – Janković, Fruk, Djouahra - Čop

Germanijak, također.
  • rioda
    7k
    Dva žuta kartona

Dinamo: Arijan Ademi, Juan Jose Cordoba Zapata, Samy Alexandre Mmaee A Nwambeben, Sadegh Moharrami Getgasari, Raul Torrente Navarro

Hajduk: Ismaël Jean Chester Diallo, Anthony Kalik, Lovre Kalinić, Marko Livaja, Ivan Lučić, Filip Uremović

Rijeka: Bruno Bogojević, Amer Gojak, Gabriel Rukavina, Martin Zlomislić
  • tp1997
    1k

Nadam se da neće biti ova opcija. S KTCom (ili Ristovskim) desno će nam desna strana biti ofenzivno sakata tko god da na njoj igrao, jer bek neće i nije u stanju dovoljno pomagati krilu. Nadam se RPG-u desno i Cordobi ispred njega, da napokon vidimo Cordobu u situaciji kad ne mora stalno igrati 1 na 2.

Franjić lijevo jer nam je trenutno to najbolja opcija. Imaš u sredini već Ademija koji je pokazao da kad se ne troši na dolaske naprijed iz drugog plana (kao protiv Milana) može i dalje odigrati vrhunski, ne trebaju ti dva zadnja vezna. Bolje Rog ili Kačavenda koji su kreativniji, bez Mišića i sa dva destruktivca gubiš kreaciju.

Ja se nadam sljedećem: Nevistić, RPG, Galešić, KTC, Franjić, Ademi, Rog, Baturina, Pjaca Cordoba, Kanga
  • Droljo
    12.6k
    Samy Alexandre Mmaee A Nwambebenrioda

Ovaj može sam igrati sa 4 u liniji...
  • emilperska
    8.5k
    Vrijeme je da odigrate konačno mušku utakmicu u HNLu i prvi put nakon 2 godine nekog u derbiju izdominirate i prebijete.

Prisjetite se što značite ljudima oko vas i što taj sveti grb sa šahovnicom predstavlja!

IMG-20230609-WA0011.jpg

Turčinovići, Hercegovina
  • NORTE
    13.7k
    Dva žuta kartona

Hajduk: Ismaël Jean Chester Diallo, Anthony Kalik, Lovre Kalinić, Ivan Lučić, Filip Uremović
    rioda

Evo sad je dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.