• mlkaskic
    117
    Pa tko da igra? :rofl: Filipović je otišao na posudbu, Klarin nije više Dinamov igrač, Nevistić nije spreman i Krkalića nisam vidio od ljeta.
  • NKDZ86
    3k
    znači bit će taktika: što dalje dečki od našeg gola, ne smiju pucat, inače smo ....
    ps. di je predictor za tekmu?
  • Bosskovitz
    14.9k
    poraz nas definitivno izbacuje iz utrkeMr Anderson

Ništa nas definitivno ne izbacuje iz utrke. Neki su ovdje još prije 3 mjeseca govorili kako je "sve izgubljeno" pa nije bilo, neće biti ni sada. Naravno da je teže ako izgubimo i to je jako loš rezultat, ali i ako izgubimo i dalje smo u utrci, ne samo teoretski.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Nevistić nije spremanmlkaskic

Otkud ti ovo?
  • rakurs
    813

Mene isto zanima, nigdje ništa ne piše, jedino je Ničota jučer napisao da Nevistić brani u Rijeci.
  • Peškaman
    6.1k
    Iskreno,radije Zagorac jer je u zadnjim utakmicama koje je Nevistić branio pokazivao nesigurnosti.
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Nije ni Zagorac bio nešto presiguran na jesen, dojma sam da se to već zaboravilo. Nevistić je bolji golman od Zagorca i ako je 100% spreman tu ne smije biti dilema. Ako nije, onda nam ni ne preostaje ništa drugo osim Zagorca na golu i Rajića na klupi.
  • De Oliveira
    1.3k
    Nevistic je prvi vratar i ako je spreman braniti ce on jer je najbolji od nasih vratara. Dokazano sto puta. Iza njega ide Cavlina, pa Zagorac. Ako nitko od njih nije spreman onda brani prvi vratar juniora.
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Fabio Cannavaro svjestan je važnosti utakmice, u koju će ući bez nekoliko važnih igrača. Nema Petkovića, Stojkovića, Mišića..., ozlijedio se i Čavlina. Kakva su očekivanja od te utakmice?

"Nadam se tri boda. Ali neće biti lako, igramo protiv jako dobre momčadi u gostima, imaju jako dobre igrače. Moramo znati što želimo, očekujem na tešku utakmicu. Ali, spremni smo", kazao je Cannavaro.

Hoće li poraz značiti da je borba za naslov izgubljena?

"Ne! Ako i izgubimo, neće prvenstvo biti riješeno. Imamo još puno utakmica do kraja. Nekad izgubite, nekad pobijedite, to je sport. Prošle godine je bilo slično, bio je zaostatak od devet bodova, zato, sve će ostati otvoreno kako god završila utakmica. Jer, sezona je dugačka, svatko može izgubiti od svakoga."

Koliko nedostaje Josip Mišić?

"Mišić je jako važan bitan za nas, njegov nogomet je jako važan. Ali, imamo još dobrih igrača, imamo 24-25 igrača i moramo pronaći najbolje."

Ima dosta ozlijeđenih igrača, je li to problem s kakvim se već suočio?

"To su problemi u svakom klubu. Problem je što su ove sezone imali tri trenera, tri različita načina treninga i igre, loši su tereni, vrijeme nije idealno. Ali, ne mogu se time zamarati, već dati sve od sebe, imamo veliki broj kvalitetnih igrača. Imali smo prošli tjedan 14 igrača s gripom pa smo odigrali dobru utakmicu protiv Gorice."

Kako mu se svidio Belcar nakon nekoliko dana u momčadi?

"Gledao sam ga na videu ranije, on je potencijal, igrom i osobnošću. Bili smo u teškoj situaciji zbog Mišića pa smo ga doveli."

Na potpisivanju sporazuma o stadionu pozdravio ga je premijer Plenković na talijanskom.

"Plenkovićev talijanski je dobar, rekao je da je sretan što sam ovdje, sjetio se 2006. i Zlatne lopte. Što se stadiona tiče, to je dom za klubove, to je jako važno. Jako bitno i za klubove, grad, državu, nadam se da će biti gotov na vrijeme, jer je bitan za budućnost."

A koliko je on dosad naučio hrvatski?

"Neću reći koje sam riječi naučio, haha. Igramo sam s Marijem Stanićem u Parmi, naučio me puno loših stvari."

Hoće li dočekati stadion kao trener Dinama?

"Sve je moguće!"

Vratimo se Rijeci, te su utakmice uvijek neizvjesne, Dinamo ne zabija puno golova?

"Utakmice protiv Rijeke nisu jednostavne, igraju zajednički, momčadski, nije im lako zabiti gol. Moramo biti spremni za njih, ne raditi gluposti, fokusirati se na našu igru. Moramo imati pozitivan mentalitet, u jednoj utakmici može se svašta promijeniti, nekad se u 90 minuta odigraju tri utakmice, moramo se prilagoditi svakoj situaciji, iako znam da je to teško. Stalno radim da budemo bolji, 100 posto sam u tome, čak i kad pričam sa suprugom, razmišljam o Dinamu."

Dinamo je, od njegova dolaska, najbolji u mnogim kategorijama. Postignutim golovima, udarcima na gol, broju kornera...

"Nisam znao za te podatke. Statistika je dobra, želimo kontrolirati utakmicu, ali po našoj kvaliteti mi i moramo igrati takav nogomet. Dinamo svaki put mora igrati na pobjedu tako da igra nogomet."

U Dinamo je došao mladi Cardoso Varela, hoće li ga uskoro pridružiti prvoj momčadi?

"Tko? Varela? Dobro je tamo gdje je sad."

Kakva je situacija s Petrom Sučićem, hoće li igrati u Rijeci?

"Trenira s nama, pokušat ćemo mu dati neke minute. Ali, ne smijemo ga ubiti. Ideja je dati mu nekoliko minuta."

Uveo je dosta novih pravila, promijenio način treninga, prehrane. Kako su se igrači naviknuli na to?

"Svatko ima drugačiju filozofiju, svaki trener ima drukčiji pristup. Nisam došao tu mijenjati neke stvari, koje su dobro funkcionirale, jer, ipak je 19 godina Dinamo uspješan. Želim samo unaprijediti neke stinice. Ne znam je li to dovoljno, to ćemo vidjeti na kraju sezone, a kako su se igrači naviknuli, odgovor su vam one brojke, koje ste maloprije spomenuli."
  • Mr Anderson
    10.9k
    Neki su ovdje još prije 3 mjeseca govorili kako je "sve izgubljeno" pa nije bilo, neće biti ni sada.Bosskovitz

Je,je...to možeš pričati nekome drugome. Prije 3 mjeseca si imao 25 kola do kraja, sada bi ti ostalo 13, da ne pričamo kako bi kod nas atmosfera pala, a kod konkurenata se digla.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Vrijeme je da opet pobijedimo neku vecu utakmicu (Hajduk, Rijeka, Osijek), bilo to sa ili bez Misica/Cavline/Nevistica … sasvim nebitno .. Pa Rijeka je prodala 3 ponajbolja igraca, sta bi oni trebali rec

Pa valjda smo u stanju nekaj i dobit
  • K3p
    224
    Vrijeme je da zabijemo neki k iz daljine, osim ovog kuletovog zadnje, slabo pucamo i zabijamo iz daljine. I to nam je boljka otkad je oršić otišao.
  • El Madrigal
    127
    Ekipa, zamišljam sljedeći scenarij: pobjedu nad Rijekom, makar i 1:0. Prije toga pobjeda Osijeka u Splitu i Livaji žuti karton. Nakon toga proći Osijek, makar na penale i onda pobijediti Hajduk u Zagrebu. To bi bio tjedan iz snova.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Livaji žuti karton.El Madrigal

Nema šanse da krezubi dobije žuti karton koji bi ga koštao derbija s nama. Protiv Istre se trudio svim silama da ga dobije pa ga nije uspio dobiti.
  • Mihaljević
    11.8k
    Mislim da Belcara i Sučića treba grunit u vatru odma, Kačavenda i Rog nisu za tu poziciju, jednostavno nemaju snage sa tu šesticu/osmicu koja će nam sutra biti od velike važnosti, od Roga u zadnjh 10-15 minuta ima neke vajde, ali od Kače nažalost ništa.

Baturina i Pjaca trebaju biti blizu, razumiju se u trepavicu, klasa prepoznaje klasu, a ako budu na levelu i Kanga će ih pratiti.

Nadam se životom da Cordoba neće igrati, jednostavno promašaj, drago mi je da smo pokušali sa južnoamerikancem ali nije za Dinamo.

Hoxha supersub, Ademi da rastereti Sučića koji ne može sigurno 90min, ne znam kakva je situacija sa Bočkajem, ali njegova kifla i Kangina glava su dobitna kombinacija za ove bunkere.

Treba izaći sa mudima, sutra igramo jako tešku utakmicu.

Nevistić/Zagi
    RPG - Theo - Galešić - Torrente - Franjić
    Belcar - Sučić - Baturina
    Kanga - Pjaca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.