• rokikaciga
    493
    Ozljedama sigurno ne pomazu ovi pasnjaci na kojima se igra i - trenira svakodnevno.
  • Omake
    6k
    Ovi iz HNSa su stvarno svaki dan sve veće budale. Skupiti u19 reprezentaciju radi dvije prijateljske u tri dana protiv jebene turske i Latvije u Umagu. I to još zovu igrače koji su u seniorskom pogonu. Hajduk pametan što nije pustio Durdova, mogao je proći kao Pavić ili gore.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Ovisi jeli pukao skroz ili napukao, osim toga razlika je jeki napukao vertikalno ili horizontalno. Treba pričekat preciznu dijagnozu pa ćemi više znati.
  • El Madrigal
    125

Slažem se s tobom. Tri pobjede za pokazati tko je najbolji. S Osijekom jedino prihvaćam x, ali onda prolaz na penale.
  • Crni86
    8.2k
    U susretima s 3 najjaca u hnlu do sada imamo score 1-2-4. Zadnja pobjeda je drugo kolo protiv osijeka na pampasu (i to je bio preokret 1:2). Jednostavno moramo odigrat dobru utakmicu i pobjediti jedan derbi.

Ukoliko ne pobjedimo po meni nismo ni zasluzili biti prvaci.
  • NORTE
    13.7k

Po meni bi nam pobjeda praktički značila osvajanje titule jer sve poslije toga bi bilo puno lakši posao.
    Doduše ni X ne bi bio prevelika tragedija.
  • gaTeDZG
    284
    Meni X odgovara samo ako ga "izvučemo", želim vidjet šampionski gard koji traži pobjedu i nadmetanje svih 90', s 3 boda i uvjerljivom igrom pokazat da kralj ostaje kralj. Hvala onom gore pa više nemamo trenera koji bi igrao na remi, bar tako mislim po svemu do sad viđenom.
  • hb1
    15
    Ja se bojim da nam samo pobjeda igra, mislim da bi -7 naspram Rijeke bio prevelik zaostatak s obzirom da im ide Gorica gosti, Sibenik doma i Hajduk doma, daj Bože da sam u krivu, dok isto s druge strane mislim da naša pobjeda i plus pod samopouzdanjem i dobrom vibrom dobit Hajduka bi značilo uveliko da je prvenstvo naše.
    Iz krajnosti u krajnost, sretno klubu i navijačima što su tamo u subotu, nadajmo se pozitivnom.
  • Crni86
    8.2k
    to je matematika.

Po mojem misljenju je porazavajuce da zelimo biti prvaci a da sa 3 najbolje ekipe u 8 odigranih utakmica imamo samo jednu jedinu pobjedu i to iz drugog kola. Ne kazem da necemo biti prvaci, vec samo po meni ne zasluzujemo uz takav omjer. Zato zelim u subotu vidjet nasu najbolju tekmu i da izsamaramo rijeku na svim poljima.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Ma treba dobiti sljedeće dvije u prvenstvu, nikakve kalkulacije, poraz nas definitivno izbacuje iz utrke. Ovo su utakmice kad ekipa treba pokazati jel imaju muda ili su skup preplaćenih šminkera. Treba izaći s jasnim stavom na teren, a kakva će biti taktika nek odluči trener. Ne mora stav za pobjedu značiti da moramo odmah krenuti jurišat, ali mora postojati plan na koji način ćemo doći do pobjede.
  • El Madrigal
    125

Ja sam siguran da će se već u idućih 8 dana statistika promijeniti u dinamovu korist. Valjda je stručni stožer dovoljno stručan kako bi dečkima objasnio da si sada 3 utakmice ili jesi ili nisi. A većina igrača to također zna.
  • mlkaskic
    117
    Znači brani Zagorac, ali koji će vratar biti na klupi?
  • Danko
    1.4k

A što je s Nevistićem?
  • NKDZ86
    3k
    A što je s NevistićemDanko

još se oporavlja od sablje koja ga je porezala na tekmi protiv digića...piknuli ga, klasika

Znači brani Zagoracmlkaskic

samo ne on...
  • Olmic
    4.1k
    u razgovoru s Kelavom rekao mi je da mu je visila koza doslovno 10cm i da su ga sivali na samom terenu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.