• NitkoBitan
    23.1k
    Sto se Bayera, Seville, Bilbaa, Feyenoorda tice svi su snizeni na 25-35erob ljubavi

Kod nas se dres star 3 sezone na zalihama ne bi prodavao za tu cijenu, mislim da bi ih rade poklonili djeci u Africi nego omogucili Hrvatima da kupuju na americkim popustima, i tu ne mislim samo na dresove i Castore nego opcenito za sve.

Taj fenomen cijena u Hrvatskoj treba prostudirat na svjetskim sveucilistima, eto ni meni kao financijasu nije skroz jasno.
  • prefontaine
    1.1k
    Mi smo veliki klub, klub s renomeom, klub koji svoje igrače nakon jedne seniorske sezone prodaje Interu, a ne tamo nekim Lyonima, Eintrachtima, Brightonima... I sad zamislite kako bi srozali svoj ugled da nam je dres pišljivih 25€ i da ga može kupiti svakakva boranija.

Treba držati do sebe.
  • Ludovic IX
    8.2k
    Pa jel dinamo određuje cijenu na stranicama castorea ili castore sam?
  • skener
    1.9k
    šit. zakasnio sam.
    nadam se da će ih bit još
    Mladi Starac

https://shop.gnkdinamo.hr/proizvod/sal-valentinovo/

Dostupno
  • Bosskovitz
    14.9k
    Evo bas sam isao usporedit igracki dres i onaj kupljen kod nas u shopu. Igrackog sam ulovio na utakmici, a ovog kupio odmah po ljeti kad je izasao. Oba dresa su po svemu identicna.Zoran

Castore nema player i fan verzije dresova, svi dresovi su isti. Ista stvar je kod svih ili gotovo svih drugih proizvođača izuzev Adidasa i Nikea, a i kod njih je to rezervirano samo za nekoliko najboljih timova. Realov dres može se kupiti u fan verziji i player verziji, pri čemu je player od drugačijeg materijala i ima nalijepljeni grb, dok se recimo dres jednog Celtica - koji godišnje prodaje dresova koliko mi ne možemo ni zamisliti - može kupiti samo u jednoj verziji koja je ista za navijače i igrače.

Castore brend je ušiven, grb Rangersa je ušiven, detalji su ugrađeni, kragna je bolje izrađena, bočni šavovi su kvalitetniji i ljepši, korišten materijal se osjeća bolje.mlkaskic

Evo sad gledam neke druge dresove koje rade i ove razlike koje se mogu vidjeti na fotkama, ušiveni grbovi, logo castorea i slično, jesu drugačiji. Zanimljivo. Vjerujem da je to nešto što se da dogovoriti s Castoreom, pitanje je samo može li se unutar postojećeg ugovora, odnosno zašto prošla uprava nije obraćala pozornost na to.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Kako bi bilo lijepo da netko iz shopa odgovori na mail nakon 3 dana…
  • NKDZ86
    3k
    https://de.castore.com/search?type=product&q=dinamo
    50% na dinamove dresove...njemački castore....
  • mlkaskic
    117
    Jedini dres za muškarce je dostupan od 3XL do 5XL. :rofl:
  • criticus
    3.1k
    Jedini dres za muškarce je dostupan od 3XL do 5XL.mlkaskic

Pa mora bit neka ponuda usmjerena i prema nama sexi muškarcima a ne sve za neke maneken štigliće.

Plus, ovaj ti ide i preko bunde, opremljen si za cijelu zimu u plavom.
  • Nolifer
    9.7k
    Moglo bi i tak onda bit i u našem shopu, jer nemaš onda razlog uzimat od drugih shopova...
  • austrijanac
    5.8k
    Stigao Valentinovo dres, super izgleda ali više je za na zid.

Imam velku glavu, ali ne baš toliko pa ga se jedva može navuć prek nje.
  • serbus
    4.6k

Tako je jednom ušao u shop bbb majstor pita jel imate kaj od većih brojeva? Veli mu da xl xxl ? Veli mu nisam pital za dječje nego muške :rofl:

Ja sam još u dječjem xl ali možda još kaj narastem.
  • Nolifer
    9.7k
    Stigao Valentinovo dres, super izgleda ali više je za na zid.

Imam velku glavu, ali ne baš toliko pa ga se jedva može navuć prek nje.
    austrijanac

Isto stigo dres danas. Isti problem nažalost, samo kaj nas je doma troje izvlačilo moju glavurdu iz tog dresa. :rofl: Tak da ide dres na zid, jebiga...

Sad još da članska stigne i taman
  • mlinchica
    2.6k
    :rofl: znači, svi imaju isti problem s dresom.
    Iako, osjećam se kao school girl s tom kragnicom skroz uz vrat. :nerd:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.