• mlkaskic
    117
    5-F8568-AA-FFA0-4-BC0-B398-1-A638-EC00923.jpg

Ne znam kako da ga nazovem pa mi ti reci ako samo pogrešio, gornji grb je meni savršenstvo, tako bi se normalno trebalo proizvoditi dres jedine ekipe u rangu Dinama.

Dolje lijevo je grb zaljepljen, to se kod Adidasa radi na primjer za dresove za igrače ili niži rang ekipa.

Dolje desno je grb otisnut, kao i na trećem dresu. To je najjeftinija opcija. Nike proizvodi tri vrste dresa i ova vrsta je najmanje kvalitetna.

Znači po meni nama se nudi najgore što industrija može nuditi. Ovaj naš treći dres nevrijedi 90€ s natpisom Favbet, realna cijena mu je 65€ možda. Dres Rangersa je dosta kvalitetni od našeg.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Ne znam kako da ga nazovem pa mi ti reci ako samo pogrešio, gornji grb je meni savršenstvo, tako bi se normalno trebalo proizvoditi dres jedine ekipe u rangu Dinama.mlkaskic

Igračka verzija je uvijek ljepljeni grb, a navijačka je šivani grb. Tzv fan i stadium verzija dresa. Nije to do koji je klub.

Jesi li imao dres u Rangersa u rukama?
  • mlkaskic
    117
    Znam da je to Stadium verzija od Hrvatske. Taj sam dobio kad sam imao 15 godina za 60€ što mi roditelji nisu htjeli kupiti onaj za 100€. :sweat:

Nisam od Rangersa, ali od Leverkusena, isto Premium partner Castora. Ja ti samo kažem da je dresovima ista cijena ali da nam nude najlošiju verziju. Skupljam dresove pa zato mogu reći da Dinamo nikad nije imao goreg partnera. Umbro, Diadora, Puma i Adidas, svi su oni nama nudili bolju kvalitetu.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Nisam od Rangersa, ali od Leverkusena, isto Premium partner Castora. Ja ti samo kažem da je dresovima ista cijena ali da nam nude najlošiju verziju. Skupljam dresove pa zato mogu reći da Dinamo nikad nije imao goreg partnera. Umbro, Diadora, Puma i Adidas, svi su oni nama nudili bolju kvalitetu.mlkaskic

Ok, al na temelju čega, lošija kvaliteta majice, grb se čini lošiji, nešto treće? Mislim slažem se da je cijena def. previsoka, samo me zanima po čemu je lošiji od dresa Rangersa i Bayera?
  • mlkaskic
    117

image.png
    image.png

Prvo pogledaj cijene, gdje je nama ikad ovakav sale ponuđen? Ali dobro sigurno će se opet naći neko objašnjenje. Ipak Hrvati bolje žive od Škota. :rofl:

Castore brend je ušiven, grb Rangersa je ušiven, detalji su ugrađeni, kragna je bolje izrađena, bočni šavovi su kvalitetniji i ljepši, korišten materijal se osjeća bolje.

Ovaj dres je bliži fejkovima koji se svugdje prodaju nego ozbiljnom dresu od 90€.
  • FrenchMontana
    905
    da, bilo bi zanimljivo čuti objašnjenje zašto samo kod nas nema ozbiljnih popusta.
    Ima tu dosta ljudi koji su u klubu, pa ako imaju info to bi bilo super…
  • Derby
    383

Da, brutalni popusti na castore webshopu za druge klubove. Zamisli da tako ima za nas polo majice snižene sa 50 na 15 EUR, hudice, t-shirtove, za djecu odjeća.... pa sve bih pokupovao.
  • mlkaskic
    117
    Ovi 29€ je na stranici Rangersa, da vam sad još pokažem koji popust nudi Castore za ovaj dres, koji vam tvrdim da je dosta bolje urađen... :grimace:

image.png

16,67 funti, 20,04 eura! Koja sramota... Oni nama daju dva milijuna eura po sezoni, zauzvrat mi navijači plaćamo manjak kvalitete i punimo Castoru blagajnu! Dinamo pretpostavljam vrlo malo zarađuje na ovim dresovima. Sve u svemu sramotno i po mom mišljenju loš posao za klub i za navijače.
  • Nolifer
    9.7k
    Znaci imalo bi velicina.... :grin:
  • Derby
    383
    Oni nama daju dva milijuna eura po sezoni, zauzvrat mi navijači plaćamo manjak kvalitete i punimo Castoru blagajnu! Dinamo pretpostavljam vrlo malo zarađuje na ovim dresovima. Sve u svemu sramotno i po mom mišljenju loš posao za klub i za navijače.mlkaskic

Na temelju čega tvrdiš da je ovo loš posao za klub?

Nemamo sve informacije pa ti i ja to nikako ne možemo znati.

Ali ako već mislimo da znamo jer je netko bio napisao da Dinamo dobije 2 milje od Castore-a, a od Adidasa nije bio dobio ništa, onda je ovo sigurno dobar posao za Dinamo.

Pa sve da i navijači ne kupuju Castore dresove radi navodno loše kvalitete, koliko Adidas dresova treba prodati više nego Castore dresvoa da bi na prodaji dresova klub nadoknadio ovih 2M eura? :)
  • mlkaskic
    117
    Pa vidi, ja sam napisao "pretpostavljam" i "po mom mišljenju", ne tvrdim ništa u tom smislu. Nemam podatke, ali meni djeluje jednostavno tako da u ovoj računici na prvom mjestu gube navijači, pa onda možda i klub. Ponuda Castora je po meni očajna.

Samo što nam je Adidas loše uvjete pružio ne znači da je ovo sada bolje. Ako nam unaprijed nude 2 milijuna eura pa kasnije nizak postotak od prodaje, onda smo možda stvarno loše prošli.

Znači moj zaključak je da su pod ovim uvjetima najviše navijači na gubitku, za klub ne mogu sto posto reći.
  • Zoran
    163

Evo bas sam isao usporedit igracki dres i onaj kupljen kod nas u shopu. Igrackog sam ulovio na utakmici, a ovog kupio odmah po ljeti kad je izasao. Oba dresa su po svemu identicna. Jedino kaj igracev ima logo lige i sponzora na rukavima. Ostalo sve identicno ( grb, svi podaci na etiketama, materijal itd). Kvaliteta ok, ali moze i bolje. Imal sam prije 15 godina igracki dres od repke ( Nike)- dobiven od igraca i to je kvalitetniji dres bio od obog naseg danas, a 15 godina proslo. Znaci da se, ali treba znat i željet.
  • NORTE
    13.7k
    gdje je nama ikad ovakav sale ponuđen? Ali dobro sigurno će se opet naći neko objašnjenje. Ipak Hrvati bolje žive od Škota. :rofl:

Castore brend je ušiven, grb Rangersa je ušiven
    mlkaskic

Popuste ne određuje Castore nego klub.
  • Mali Zeus
    16.2k
    sori al ne mos sve te zaključke donijeti na temelju slike.
  • rob ljubavi
    920
    Na njemackom Castoreu je treći dres snižen na 63eura kao i golmanski.

Sto se Bayera, Seville, Bilbaa, Feyenoorda tice svi su snizeni na 25-35e, Brugge, Twente, Almeria, Kaiserslautern ispod 50e.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.