• rokikaciga
    502
    postoje odredeni uvjeti koje firme moraju zadovoljiti. Mogu uci same u ovakve poslove sto znaci da moraju imati X broj poslova istog ili slicnog opisa posla koji je vrijedio Y novaca u zadnjih Z godina. A mogu i uci kao zajednica gospodarskiu subjekata gdje oni realno za odredenu naknadu mogu posuditi za ovaj posao strucnost i prijasnje poslove druge firme (npr Pero Peric jdoo od GIP Pionira).
  • mali M
    6.9k
    pa dobro al to mi se čini kao rušenje cijene. bude to Pero odradio za pola cijene, dobro mu dođe neka pinkica.. ne razumijem to.. rekli su da očekuju oko 50, jedna ponuda 500 druga 25.. Ono.. nekaj mi tu ne štima, da ne kažem smrdi..
  • criticus
    3.1k
    Nacional: OTTO BARIĆ: ‘Projekt rekonstrukcije stadiona u Kranjčevićevoj nije zakonski čist’

Evo tko je uputio žalbu, ništa čudno. Ne kažem da je sve čisto i po propisima odrađeno, ali teško da su u RH može to napravit kad su i zakoni vjerojatno kontradiktorni.

Pozdrav za sve glasače ovog prodavača magle i egotripera. Toliko voli Dinamo da će sve napraviti "samo da bude po pozitivnim zakonima i propisima RH".
  • Jurki
    15.8k
    gdje su mu investitori u stadion iz Saudijske Arabije?.. pitam za prijatelja.
  • dumitrumitu
    1.4k
    Kako su mi odvratni ovi klaunovi Lovrić i Barić, ne mogu opisat.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Kandidat za zamjenika bandita Lovrića govori o tome što jest a što nije zakonski čisto, ironije li.
  • tigric
    570
    Ma strašna država, umjesto da šeta po Remetincu, taj gad ide na izbore i još postoje ljudi koji će glasat za tu spodobu. Još i buši sve gradske projekte kad god stigne.
  • miro
    5.7k
    Kao dugogodišnji hejter Milana Bandića i njegovog (ne)djela, moram priznat da mi je pokojnik 10 puta draži od ovog Lovrića
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Ako toliko obećavani stadion/e nije izgradio Milan idemo delati Bandić i njegove sve te vlasti za čije je vrijeme on bio gradonačelnik, neće vala ga ni izgradit Tomica i prijatelji.

Puste priče i izborna obećavanja...
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus Ma strašna država, umjesto da šeta po Remetincu, taj gad ide na izbore i još postoje ljudi koji će glasat za tu spodobu. Još i buši sve gradske projekte kad god stigne.tigric

Samo mali podsjetnik:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ivica-lovric-najveca-prevara-zagreba/2638070.aspx
  • K3p
    224

Jel još plačeš za preminulim?
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Jel još plačeš za preminulim?K3p

Ako hoćeš iskreno, puca mi kurac za dotičnog.

Samo sam napisao da su to obična obećanja, idu izbori, treba se PR napravit da bosančeros i njegovi sektaši ostano na vlasti i u foteljama. Od same korupcije puno je gora nesposobnost što su pokazali nemali broj puta TT i ovi njegovi insekti.

Svako malo radovi se odgađaju, em fali ovo, em fali ono, isto kao i što je Bandić radio, kad god su izbori, eto objave Dinama na društvenim mrežama, predstave se maketa i plakata stadiona, objava uvjerljivija od uvjerljivije, a na kraju, stadion imamo u nikad gorem stanju, ulupano novca i novca, opralo se valjda 3 nova stadiona novca.

Čista priča gdje se dio glasača želi pridobit kroz prizmu simpatizera/navijača kluba ili kroz to, da eto ipak nešto gradska vlast radi konkretno, osim što dobro plaćaju i naplaćuju razno razne šablonske kvazi udruge, a zapravo peru lovu kroz iste.

A ovaj tvoj dječji argument, ako ne voliš sadašnju vlast i sadašnjeg gradonačelnika ne znači da si automatski za prošlog ili da te trese nostalgija za istim.

To mi je dječji argument koji se kroz Dinamov puk debelo provodio i sada ali u manjem tonu, da ako netko ima kritiku za bacit na prošlu upravu kluba je odmah okarakteriziran kao mrzitelj Mamića, rušitelj kluba, a sad za ovu sadašnju okarakterišu te kao Mamićevca, tako i ovaj tvoj argument.

Nije sve ni crno, ni bijelo, postoji i onaj treći neutralni, enimentna zina, treći neutralni ešalon gdje nemaš simpatije ni prema jednim ni prema drugim, imaju svojih pluseva, ali ni približno da skinu minuse, jer sve to u par deka.

U konkretnom slučaju, crveni kmer Bandic je to znao prodat i upakirat u celafone, pa nije ispadao baš glomazni nesposobnjaković. A ovi Tomaševićevi i sadašnja gradska vlast(Možemo) su valjda najnesposobniji ljudi koji su vladali i bili na vlasti u ičemu, pa i u jednom glavnome i gradu kao sto je to Zagreb.
  • Miro Vugrinec
    7.5k

Sve 5 frende. Ali indexov članak o politici u zg i u hr je relevantan i objektivan ko crne kese o suđenju u hnl.

Nisam bio ni za Banderasa, al bome nisam ni za ovog smjesnog potkapacitiranog lgbtquvzs gradonačelnika bez dana radnog staza koji apsolutno ništa nije napravio u 5 godina mandata, a uz to sve i prezire sve sto ima veze s normalnim tradicionalnim hr vrijednostima od obitelji, vjere, domoljublja, dapače predstavlja i stiti sve kontra prirodnog i normalnog: od rodne ideologije, do pederluka, do odlaska na komunističke derneke, izjava da bi prije išao na lgbt pride nego u Vukovar na kolonu sjećanja Itd.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Nisam bio ni za Banderasa, alMiro Vugrinec

Ovo mi je dovoljno, ne moram dalje ni čitati.

A što se tiče indexa, znači Lovrić je onda po tebi čist?
    Samo su nabrojali postupke i afere.
  • K3p
    224

Izvini, samo sam primjetio da si ga nazvao imenom... ja ga nikad tako ne oslovljavam nego isključivo najljepšim epitetima. Za politiku me zaboli, gledam isključivo svoju korist iz programa ponuđenih opcija :kiss:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.