• barbax
    249
    Koliko je trajao taj proces za bazen Špansko?

Kranjča i bazen Špansko su cijenovno i veličinom skoro slični projekti. Bazen je već dobro narastao iz zemlje, Kranjča niti na vidiku...

bazen-spansko.jpg

.
  • barbax
    249
    Evo, pogledao sam na EOJN

Bazen Špansko:
    Objava o nadmetanju 10.01.2024.
    Objava o dodjeli ugovora 30.7.2024.

Kranjča:
    Objava o nadmetanju 17.12.2024.

Znači, možemo očekivati bagere na Kranjči najranije negdje u 7., 8. mjesecu
    Ako ne bude žalbi. Sa žalbom +2 mjeseca. Znači 9.-10., mjesec bi možda mogli bageri kopati :lol:
  • Neron53
    1.2k
    A kad se sjetim da se nas koji smo tvrdili da su rokovi nerealni , pljuckalo ovdje na najjace...
  • ŽacZgb
    89
    Kad smo bili klinci stalno smo slušali bajke o novom stadionu. Sad već dobar dio života i moji klinci slušaju iste bajke. Koliko god da su se stvari pomaknule sa mrtve točke za razliku od prije,dok ne vidim da se gradi stadion niš ne vjerujem.
    Pošto su zamislili da se prvo sredi Kranjča da bi se počeo sređivati Maksimir,nadam se da to neće potrajati toliko da budu unuci tek u srednjoj ići prvi put na Maksimir,a ja bum (jednom nogom) u grobu.
  • rokikaciga
    419
    A trenutna vlast je obecavala bagere na jesen 2024. Najkasnije.
  • NitkoBitan
    22.8k
    Toliko su nesposobni da bagera nece bit ni prije izbora, a na kraju ce ispast i skroz neozbiljni zahtjevom za selidbom Lokosa dobrano prije kraja aktualne sezone. Mislim kaj vise treba komentirat, ljudi koji ne zive u Zagrebu mozda malo teze shvacaju ovu ekipu sarlatana.
  • Tongo Doumbia
    5.6k
    Dajte ljudi radi se, finiširaju se razgovori, zaključuje se što je dobro.Smirite se i ponašajte kao navijači, pobogu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.