• Zg123
    1.1k
    Ne znam iskreno jel postoji iti jedan Hrvat kao SD a da ima zadovoljavajuć CV za Dinamo osim Mancea. Po meni je puno realnija opcija da ce doci neki stranac
  • Laugreano
    3.5k
    I novi sportski direktor je... Da nije njega bilo, Inter nebi znao zapocet pregovore. Takve sposobne ljude trebamo.
  • Sajla
    7.3k
    Želi naći čovjeka koji je stručan, dobro bi bilo da ima iskustva u tom poslu,Enco

dobro bi bilo? mmmmda, bilo bi baš dobro, jako, jaaaaako dobro da je to već radio - i to uspješno. nemojte uopće razmišljati o opciji da to (opet!!) bude netko kome je to prvi put na toj poziciji.
  • Laugreano
    3.5k
    Kupujemo novog igrača, i bilo bi dobro da je vec igrao nogomet. haha
  • Mali Zeus
    16.2k
    Vec kad se dao otkaz maricu trebalo se krenut u potragu za novim sd-omCrni86

Kak znaš da nisu krenuli?
  • Crni86
    8.2k
    nigdje nisam ni napisao da nisu vec da se trebalo krenut vec tada referirajuci se na clanak od kolege. Tko zna sta je istina, samo se nadam da cemo sd-a dobiti u skorije vrijeme i da se razmislja na tu temu.
  • SAS1987
    16.2k
    da sportski direktor bude Hrvat, ali i da bude stranac. Želi naći čovjeka koji je stručan, dobro bi bilo da ima iskustva u tom poslu, a čuli smo od pojedinih ljudi iz kluba kako im je posebno bitno da bude neovisan od menadžerskih agencija.Enco

Nisam ga previse pratio ali prvi mi je na pamet pao Fredi Bobic.
  • Enco
    63

Pa i nije loša ideja
  • Droljo
    12.5k
    A nije ni dobra...
  • ElDorado
    2.2k
    on je spojio Inter i Dinamo. O majketimile ovo je čisti nightmare stage
  • Noel
    8.7k
    Hasan Salihamidžić?
  • Droljo
    12.5k
    Imate fetiš na balkance ili prezimena koja završavaju na ić?
  • kikinho999
    27
    Citam da je Andra Berta kandidat za sportskog direktora Milana, znam da su ga spominjali ovdje neki da im je želja..
  • austrijanac
    5.8k

Ma ja, al to su mokri snovi u rangu onih kad si otkrio da ti se mali diže ujutro u osnovnoj.
  • masacusec
    4.6k
    Držimo se sljedeće analogije, ako na terenu za Dinamo mogu igrati stranci, ako momčad Dinama vodi stranac, zašto i voditelj sportskog sektora u Dinamu nebi mogao biti stranac?! Ne kažem da sportski direktor a priori mora biti stranac, ali ako smo svijesni činjenice da smo insuficijentni po pitanju takvog stručnjaka na domicilnom tržištu, zašto ga ne bismo potražili vani?

Naravno da bih, komparirajući uzorak A (koji je domaći) i uzorak B (koji je strani), a krenimo iz premise da su A i B jednake kvalitete, dao prednost dao uzorku A. No trenutno, slučaj kod nas nije takav i možemo si priuštiti dobrog stranog stručnjaka koji bi se dugoročno isplatio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.