• Dr Hofmann
    2.2k
    Ma ne đubre (meni najdraži naziv za spidaru šugavu) ili koks...Neku sličku ili bonkas radije, ovo u nos je previše preuzelo maha u današnje vrijeme :lol: WC-i su postali malo prepopularni

@Droljo :joke: ko zna, zna...
  • Droljo
    12.6k
    Neku sličkuDr Hofmann

Ipak hofman znači :lol:
  • Junina
    3
    Auuuu,hofman biciklista :joke:
  • javolimtebejako
    2k
    jebote nikad nisam išao za tvojim nickom ni slikom, tek sad skuzio :lol:
  • DrawTube
    6.2k
    Ja mislio Stepinac na profilnoj :death:
  • Dr Hofmann
    2.2k
    @DrawTube :rofl:, ali sad i meni imaju malo sličnosti...

@javolimtebejako Ne znam što me lupilo kad sam otvarao profil nakon pobjede u Rijeci prošle godine, malo sam se blesavo osjećao pa sam se sjetio doktora Alberta. Eto, možda je to znak da ide opet pobjeda u subotu
  • prefontaine
    1.1k
    Može promjena imena teme, umjesto ajd na pivicu neka bude ajd na drogicu. :rofl:
  • NKDZ86
    3k
    Koks s hofmanom :rofl:
  • kibic
    1.1k
    Dobro jutro Dinamovci. Skuhal sam kavu za šank ekipu, jer se treba rastreznit malo i odradit danas nekaj

20250221-085009.jpg
  • Krizy
    53k
    Strašne vijesti dolaze iz DR Kongo, dok naši mediji niti ne prenose. Počivali u miru Božjem :pray:
  • serbus
    4.6k
    Da ne spamam temu stadiona ali kako mi idu na kurac portali. Evo već je jutarnji vidim izbacio anketu slažete li se da građani financiraju stadion ?

Zašto isto to ne pitaju slažete li se da se u HR napravi 40 srpskih centara novcem građana ?

Slažete li se da se novcem građana financira parada ?

Uvijek zapnu sa tim oko sporta..
  • Jurki
    15.8k
    treba samo novinare pitati.. kakve koristi za drzavu i drustvo od parada i ostalih sranja koja se također financiraju novcima poreznih obveznika?
    I u kojoj drzavi/gradu u Europi nogometni stadion ne donosi novac/zaposljava ljude?
    Debili ne shvacaju da nogometnom klubu/reprezentaciji stadion treba mozda 70 dana u godini.
    Ostalih 295 dana sluzi ostatku drustva ako je napravljen kak spada i ako su dodatni sadrzaji u sklopu istog stadiona.

A kaj smo mogli nekaj drugo ocekivati od retardiranih piskarala.. a bitno da seru kad je Liga Prvaka kak je sramota za Dinamo, Zagreb i Hrvatsku kakve sve zvijezde dolaze igrati na tu rusevinu.
    Nek se napuse kurca.
  • Nolifer
    9.7k
    Nek se napuse kurca.Jurki

Pa to budu sigurno :lol:

Slažete li se da se novcem građana financira parada ?serbus

a sadašnji gradonačelnik ih još podupire i financira gradskim novcem. I nikome ništa :wink:
  • Raul
    140
    Je netko od vas sa zone bio danas u Poreču u kladionici Germania uplatiti listić?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.