• doubletrouble
    1.3k
    s obzirom da se ovdje dosta pričalo o tribinama na 2 etaže (osim sjevera) zbog loža, meni se sviđa ovako nešto poput Juventusovog stadiona gdje donja, ajmo reći “glavna” etaža ima puno veći kapacitet nego gornja, a ne da bude pola pola

IMG-9231.jpg
  • SAS1987
    16.2k
    Nije bas pretjerano ovalna tribina, ali se na ovaj nacin moze izvesti nesto ovalnija tribina, a da su tribine jako blizu terena, mada se meni cini da bi to jako lose izgledalo.Infinity

Nebi htio to na Maksimiru ali bolja varianta je stadion Racinga, popularni El Cilindro.

Racing-Club-stadium-Buenos-Aires-stadium-Estadio-Presidente-Peron-Argentina-football-Football-Ground-Guide-1--1024x768.jpeg

el_cilindro15.jpg
  • Dinaminjo
    1.3k
    Ja bih kruzni krov koji ima ploce crven bijele tako da se iz zraka vidi sahovnica
  • DrawTube
    6.2k
    zapadna i istočna tribina su zločin protiv čovječnosti, zamisli imaš 3x bolji pogled iz kornera nego sa sredine zapada
  • reziser
    7.2k
    Na rtlu ministar obećaje novi Maksimir… opet obecanja
  • Hnlovac
    1.6k
    Stranka koja u Zagrebu sabotira nadvožnjak iznad ranžirnog i GUP će u gradu napraviti Maksimir hahahahahahah

Koje budale
  • FelceAzzurro
    174
    Pitanje za ljude koji su u toj struci i malo informiraniji. Je li moguce napraviti između trenutne istocne tribine i terena neku tribinu koja bi bila dopuštena po propisima i je li potrebno ishodovati neku dodatnu dozvolu, i ako je, koliko bi vremenski to trajalo da se naparavi?
  • NORTE
    13.7k
    Pitanje za ljude koji su u toj struci i malo informiraniji. Je li moguce napraviti između trenutne istocne tribine i terena neku tribinu koja bi bila dopuštena po propisima i je li potrebno ishodovati neku dodatnu dozvolu, i ako je, koliko bi vremenski to trajalo da se naparavi?FelceAzzurro

Nema 1% šanse da klub ili grad ulože jednog centa u ovaj nakaradni stadion.
  • FelceAzzurro
    174

Hvala ti na odgovoru, vidi se kako si strucnjak u ovom polju :up:
  • Bosskovitz
    14.9k
    Pitanje za ljude koji su u toj struci i malo informiraniji. Je li moguce napraviti između trenutne istocne tribine i terena neku tribinu koja bi bila dopuštena po propisima i je li potrebno ishodovati neku dodatnu dozvolu, i ako je, koliko bi vremenski to trajalo da se naparavi?FelceAzzurro

Ne. Više puta se o ovome pisalo na ovoj temi i nikakvih zahvata na postojećem stadionu neće biti. Stadion se ruši i gradi se novi.
  • Endeavour
    646
    Imam jedno tehničko pitanje za poznavatelja stadiona, koliko su visoki reflektori?
  • Plavi-9
    828
    stup zapad-sjever 21.5m, ostala tri 43m. Ali na to se dodaje visina košare se reflektorima koja je cca 10m
  • Haza
    8.5k
    Sutra je u Plavom salonu predstavljanje projekta stadiona Maksimir. Projekt će predstaviti najviša politička razina, pa mi je pretpostavka da projekt ulazi u ozbiljnu fazu.
  • tigric
    570
    Tko ce sve predstavit projekt?
  • Haza
    8.5k
    Budeš sutra vidio;) u 11:30 počinje predstavljanje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.