• mokoxax468
    1.1k
    država + grad izgleda
  • SAS1987
    16.2k
    Javno predstavljanje ili iza zatvorenih vrata?
  • tigric
    570
    Nicota piše da je sastanak.
  • Oluja
    5k
    predstavljanje projekta stadionaHaza
    Mislis idejnog rjesenja? Koliko mi je poznato za projekt je potrebno provesti javni natjecaj.
    Ali nema veze ako je pogreska, veseli nas bilo kakav pomak.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Za petak je planiran sastanak na vrhu, na kojemu bi premijer Plenković, gradonačelnik Tomašević, predsjednik HNS-a Kustić te Dinamo trebali konkretno razgovarati o novom Maksimiru

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/veliki-sastanak-u-maksimiru-vlada-grad-hns-i-dinamo-o-konacnom-planu-novog-stadiona/141874
  • Bosskovitz
    14.9k
    Predstavljanje rješenja je, nije sastanak. Zajec, Tomašević i Plenković.
  • Haza
    8.5k
    Mislis idejnog rjesenja? Koliko mi je poznato za projekt je potrebno provesti javni natjecaj.
    Ali nema veze ako je pogreska, veseli nas bilo kakav pomak.
    Oluja

Pod projekt sam mislio figurativno, kao predstavljanje do sada dogovorenih koraka u provedbi samog projekta izgradnje stadiona, tko će imati koju ulogu, način financiranja i sl. Rekao bi da je ovo jedan korak unaprijed...
  • Patak
    3.1k
    Čitam da će dolje tražiti isti iznos koji Plenki da za Max za novi Poljud ili kaj već planiraju.
  • DrawTube
    6.2k
    Ništa od toga
  • Ivdzo11
    5.7k
    Sad smo s Gradom odlučili da se stadion u Maksimiru gradi javnim sredstvima, na principu da bi 50 posto troškova snosila Republika Hrvatska, 50 posto Grad Zagreb. U tom kontekstu sutra ćemo u 11.30 u Plavom salonu u Maksimiru predstaviti taj projekt i taj sporazum. Nakon toga bi trebala krenuti i realizacija samog stadiona, odnosno izgradnja. Tomu će prethoditi rušenje, uklanjanje, izgradnja i rekonstrukcija stadiona u Kranjčevićevoj koji bi trebao biti završen u roku dvije godine, nakon čega bi trebalo pristupiti izgradnji novog stadiona u Maksimiru - rekao je Bačić u sjedištu HDZ-a.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Nadam se da ce predstavljanje bit zacinjeno maketom, novom maketom :rofl:

Sramota je da se jos vrte slike onog Baricevog rugla na 2,3 etaze (vjerojatno ni sam ne zna kaj je brzinski slozio za potrebe Mamica/Antolica) :sweat:
  • Izet Hajrović
    4k
    ma to je još ok, jučer sam vidio na 24sata opet onaj kuglof koji izgleda kao da ga je dijete od 10 godina napravilo u Minecraftu. Smiješno je da novinari uzimaju takve ideje kao relevantne.
  • Bosskovitz
    14.9k
    Nadam se da ce predstavljanje bit zacinjeno maketom, novom maketom :rofl:NitkoBitan

Neće. Prvi put ikad se na tome radi ozbiljno i onako kako treba što za sobom povlači da vizualizacija ide nakon provedenog natječaja za idejno rješenje kada se i odabere kako će izgledati, a ne prvo neka maketa na presici pa ajmo onda sjesti na prvi sastanak i vidjeti kaj bi se moglo.

I bolje je ovako. Pun mi je k raznih rendera, hoću pravi stadion.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Znači ništa od Plavog vulkana ipak?
  • Noel
    8.7k
    Opet idu lokalni izbori opet ide novi Maksimir. Nevjerojatno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.