• Markelo
    3.1k
    Pa šta rade s tim golmanima na treninzima?
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Za Pavića piše da je možda otpao do kraja sezone.
  • NKDZ86
    3k
    Pa šta rade s tim golmanima na treninzima?Markelo

golmani treniraju ko napadalci, a napadalci ko golmani...

Za Pavića piše da je možda otpao do kraja sezoneTeofil Kateran

pa kaj je bilo?
  • javolimtebejako
    2k
    Jbte jedan nam se vrati a otpadnu 3 druga :yikes:
    Pa gdje toga ima?
    Droljo

mislim da je tottenham jedan od takvih isto. a uvijek ima kroz sezonu tih ekipa koje bas pojedu ozljede
  • Dinamovo proljeće
    6
    unatoč problemima i oslabljenoj ekipi, dobili su zadnju u gostima i prvi su na ljestvici. napravit će sve da dobiju, a mi moramo napraviti i više od toga... svatko tko započne ili uđe mora biti glavom i srcem 100% unutra, nametnuti se, zabiti po mogućnosti, mudro i žestoko!
  • DrawTube
    6.2k
    Jel možemo prije jedne tekme staviti cijelu momcad u 1 sobu na 4 dana i motriti s kamerama?

Bez treninga, bez izlazaka van, totalna karantena. Pa da vidimo kak će bit ozlijeda
  • NitkoBitan
    23.1k
    Ne bih riskirao ni sa trakama za trcanje jer su neki izvrtali zglobove krivim korakom.
  • Ivdzo11
    5.7k
    pa kaj je bilo?NKDZ86

Koljeno, na utakmici Hrvatske U19, vjerojatno nije ligament, ali moguce da je out do kraja sezone
  • Blueshadow86
    2.6k
    Što reći više nakon svih tih silnih ozlijeda...
    Ne možemo spojiti 2, 3 dana, a da se netko novi ne ozlijedi.
    Slučajnost ili ne? Hm...
  • Twisted1
    633
    Složio bih se s većinom ovdje. Ovo izgleda kao da je utakmica u koju može stati cijela sezona.

Nama pobjeda od krucijalnog značaja gdje stižemo na bod i radimo momentum pred kup i derbi doma.

S druge strane Rijeci je ovo po meni lagana utakmica gdje bi trebali i napast jer otići na +7 u ovakvoj sezoni bi značilo enormno puno. Porazom su i dalje prvi, tako da su u jako komotnoj situaciji gdje mogu odigrati opušteno i napadački.

U suštini mislim da će sve ovisiti o nama i kako ćemo se mi postaviti. Nadam se s gardom prvaka i da će se to odraziti na terenu, odnosno rezultatu.

Ajmo DINAMO!
  • sarenicvjetic
    21
    potrgao menisk i kolateralni medijalni
  • jp23
    3k
    Koje smo sreće, u takvoj situaciji bi jedan igrač došao sa prehladom, a kroz 2 dana bi svi bili bolesni :sad:
  • Bosskovitz
    14.9k

I nama bi svakako više odgovarala napadačka i otvorenija Rijeka od još jednog bunkera s devet igrača u 4-5 ili 5-4 obrambenoj formaciji i centarforom koji čeka na kontru. Doduše, i Đalović to jako dobro zna.
  • DrawTube
    6.2k
    onda unajmit 20 soba.
  • Murtidzg
    105

Ako je potrgao menisk tko zna koja mu je budućnost...

A za ozljede očito se netko treba dobro zapitati zbog čega i kako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.