• mali M
    6.9k
    ne na ovaj način. Namjerno sam napisao da u Dinamu zna biti pojedinaca u nekim situacijama, ali to nije na "dnevnoj" razini. Kad je Ademi sucu tresao u lice cijelo rodoslovlje? I to nekoliko puta po tekmi? Rile nije takav isto cijelo vrijeme. Vruća glava plane ali i brzo gasi.
    U svakom slučaju velika je razlika u gardu, da li se postaviš samo da bi pokazao da nemaš straha od nekih situacija i ovo djetinjasto urlanje psovki i pljuvanje, maltaranje rukama i unašanje u lice . Znaš gdje je razlika? Kad Ademi polako priđe sucu ili protivniku i ispod glasa nešto kaže jer tako se uspostavlja dominacija, ili tovarska škola mahanja, nabijanja na spolne organe, spominjanje cijele familije, urlanja kao čimpanze...
    Nije tema SD pa neću više o tome, al vjeruj mi da bilo koji igrač koji kao takav dođe u Dinamo bi brzo bio preodgojen
  • Droljo
    12.5k
    S kim si takav si. Uremović i sl. bi kod nas bili bubice.
  • Zg123
    1.1k
    Klub u kojem igraju Ademi i Ristovski nema pravo nikome spocitavati sto ima igrace koji se cigane i divljaju, uostalom ako ste igrali neki sport u zivotu onda znate da ekipu takvi igraci motiviraju, unose naboj i daju zivost, a cesto su i kapetani ekipe tako da ne vidim neki problem
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Jučer omalovažavaš Badelja, danas Rileta i Ademija stavljaš u kontekst ciganjenja i divljanja, jesi siguran da si na dobrom mjestu?
  • Zg123
    1.1k
    ne, nego sam samo realan i objektivan. I ne omalovazam nikoga, kao sto rekoh svaki klub treba takve divlje igrace i to je normalno svugdje u svijetu. Al evo ispricavam ti se, Ademi i Rile nikad nisu radili pritisak na suce, nikad nisu davili protivnicke igrace, nikad nisu lukavo iznudjivali faulove oni su zapravo tako mirni i stalozeni, bit ce da sam ja zabrijao nesto.
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Istina je, radili su oni pritiske na suce, Rile je pogotovo znao imat svoje epizode, dok je Ademi uvijek to ipak radio više kapetanski nego bezobrazno i bespotrebno.

Ali ludost je to uopće uspoređivati s onim što radi npr. Uremović i što su si sve igrači hajduka umislili da mogu raditi, i iskorištavaju to sve više i više, vidjelo se u Puli. Livaja je isto shvatio da granice za njega očito nema, pa čovjek napravi faul za žuti, Koski nakon toga ostao na klupi na poluvremenu i on se žali da nije ni faul i mlatara rukama. Ja se ne sjećam da su naši igrači ikad to radili.

Uostalom, u zadnje vrijeme su Ademi i Rile kao bubice i ne sjećam se kad su išta približno posljednji put napravili, dok ovi to rade iz kola u kolo.
  • Hrc-Vg
    577
    Meni je njihovo ponašanje često neprihvatljivo za kapetane Dinama, i da igraju za druge klubove ne bi ih mogao smisliti…
  • Zg123
    1.1k
    Pa naravno da su kao bubice kad prakticki ni ne igraju u zadnje vrijeme. Slazem se da se Livaji previse dozvoljava ali stvarno ne vidim neku razliku izmedju Uremovica, Ademija i Rileta. To je to sto se mene tice jer nije u skladu s temom SD.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Klub u kojem igraju Ademi i Ristovski nema pravo nikome spocitavati sto ima igrace koji se cigane i divljajuZg123

Ovo je tako zločesto, da sam se uopće dvoumio treba li ti odgovoriti ili te ignorirati. Ja se ne sjećam kad je Ademi divljao i ciganio se, on kao kapetan može uvijek doći do suca i porazgovarati i to radi na primjeren način, to veze nema s ponašanjem Hajdukovaca, odnosno Uremovića. Rile tu i tamo plane, ali se i brzo smiri. Slažem se da je ponekad korisno za ekipu imati igrača ko Rile, uostalom i ja sam mu sličan, nogomet me prebrika, ali ovo što radi Uremović, samo unosi nervozu svima.
    I dalje sam stava da se Uremović nebi tako ponašao da je došao kod nas. Uostalom, dolje je i Rakitić brzo pokupio te navike, pa se stalno krili i laje po terenu.
  • Zg123
    1.1k
    aha a kad se Rile prosle sezone izderavao i mahao rukama na suigrace to nije bilo unosenje nervoze? Ili ove sezone kad je izjavio da neki igraci nisu svjesni velicine Dinama? Po meni je to 100 puta gore od onog sto radi Uremovic ali to sto on radi se ne razlikuje od onog sto su radili Ramos, Pepe, Ferdinand ili neko drugi meni je to sasvim normalno
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Ne stari, ne želim ti pametovati, ali postoji vrlo bitna razlika u agresivnosti i pobjedničkom mentalitetu, zauzimanju za svoje i ciganluka. Recimo, Srđan Andrić je bio zadnji njihov kapetan kojeg se sjećam da je bio normalan, pravi lider...pa Praliju nitko nije mrzio, a on i Cvita su se redovito šibal ina derbiju, ali to je sve bilo onako kapetanski i nije bilo prljavo. Rile je više iritantan prema suigračima kad upadnemo u crnilo, ali to je došlo s opadanjem moći...i on i Ademi nisu ni blizu prelazili granicu kao Uremović ili Grgić, Livaja...
  • Teofil Kateran
    1.8k
    aha a kad se Rile prosle sezone izderavao i mahao rukama na suigrace to nije bilo unosenje nervoze? Ili ove sezone kad je izjavio da neki igraci nisu svjesni velicine Dinama? Po meni je to 100 puta gore od onog sto radi Uremovic ali to sto on radi se ne razlikuje od onog sto su radili Ramos, Pepe, Ferdinand ili neko drugi meni je to sasvim normalnoZg123

Pa u redu, Rile se znao jako loše i s tim se slažem, ali uspoređivati uopće s ovim dolje mi je znanstvena fantastika. Pa dolje cijela momčad radi konstantan pritisak i psuje suce, Rile je znao imati povremene epizode, a oni to rade svaku utakmicu. Od Livaje, Rakitića pa sve do Sigura i Uremovića...
  • Ivdzo11
    5.7k
    Prema informacijama koje imamo, Dinamo o poslu sportskog direktora još nije razgovarao ni s jednim potencijalnom kandidatom, no od imena koja su se pojavila u eteru - Goran Boromisa i Ivan Mance - po našim informacijama Boromisa sigurno neće biti kandidat. Dinamo za njega nije zainteresiran suprotno pisanju jednog slovenskog medija. Vjerojatno ni za Mancea, kojeg je htjela prethodna Uprava, no u dva navrata je odbio poziv jer nije htio napustiti turski Göztepe gdje i sada radi.
  • Enco
    63
    Dinamo je otvoren za opciju da sportski direktor bude Hrvat, ali i da bude stranac. Želi naći čovjeka koji je stručan, dobro bi bilo da ima iskustva u tom poslu, a čuli smo od pojedinih ljudi iz kluba kako im je posebno bitno da bude neovisan od menadžerskih agencija.
  • Crni86
    8.2k
    Vec kad se dao otkaz maricu trebalo se krenut u potragu za novim sd-om. Znam da je sezona u jeku, da ima brojnih drugih stvar ovog trenutka ali nadam se da cemo kroz iduca dva tjedna zaposliti novog sd-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.