• prefontaine
    1.1k
    Vidim bila je tema i kriptovalute...

Nikad neću zaboraviti. Godina je 2015., Bebek i ja radimo sezonu na moru i on dođe s idejom da uložimo jednu dnevnicu (400 kn, odnosno 53 €) i kupimo neku novu kriptovalutu za koju stručnjaci kažu da će bit "sljedeća velika stvar" poslije Bitcoina. Proučimo mi sve detaljno, vidimo kako se otvara taj neki e-novčanik i odlučimo da ćemo ujutro uplatit novce, obojica kupit po 75 komada tih čuda po cijeni od 0.70€ i onda zaboravit na njih idućih 10 godina. Logika je jednostavna - ako izgubimo, ne'š ti jedne dnevnice, ako dobijemo, možda nam se posreći pa za 10 godina kupimo neki dobar auto.
    Mogu vam reći da je to bila najbolja ideja ikad. Za ušli smo u 2025. godinu i navršava se tih 10 godina, a 75 Ethereuma trenutno vrijedi 205.000 $.

Baš me zanima koliko danas vrijede dvi jumbo pizze i 20 piva u Olija u koje smo tu večer uložili novce i zaboravili kupit Ethereum.
  • jedan u nizu
    11.9k
    Cuj pokrenuo pitanje prekida rata.

Vidim ovdje bi svi bili sretni da je Clinton postavio granice gdje srbiji pripada Vukovar, zapadna Slavonija, Kordun, Lika, Kotari i Kninska krajina?
  • Ludovic IX
    8.2k
    jebiga, vozim se lani pijan sa nekog company partya od mjesta događaja do hotela i pita mene vozač busa da što radi moja firma i jel se bavimo kriptovalutama. lik ne zna što je ip adresa ali je on sa šogorom uložio 10k eura u bitcoine kad su bili 3 i pol tisuće eura i da je mu je ispalo super jer su ih prodali po 60k i kupil si je novi bus..

jebiga, ja kao nešto i razumijem sve to ali sam se jednom opekao i sad ne diram više to. ovaj nezna ništ o tome ali si je zaradio novi bus
  • NB86
    16k
    Bas hrabro da je nazvao zelenskog diktatorom i uvjetovao izbore, nek odma to isto uvjetuje i rusiji i trazi slobodne izbore kao uvjet sporazuma
  • NitkoBitan
    23.1k
    Slobodni izbori se ne odrzavaju ni u nekim clanicama/potencijalnim clanicama u EU, gdje ce u Rusiji...
  • NB86
    16k
    U tome i je stvar, trump laje na zelenskog i ukrajinske izbore jer su u americi napravili pricu oko toga dok su bili u opoziciji i sad je na desnici odjednom popularno srat po ukrajini do te mjere da trump prakticki eksplicitno njih krivi za rat, umobolne price
  • Droljo
    12.6k
    Apeliram na moderaturu da otvori onu glupu temu geoplitika.
    Jbte vidim nova poruka u šanku, zjenice mi se rašire od uzbuđenja kad ono trump i putin sunce ti jebem. Sudac, dokle!?
  • Jurki
    15.8k
    Sudac, dokle!?Droljo

Krepal var. Pajaču lopove.
  • Noel
    8.7k
    Trump je došao na vlast zahvaljujući agresivnom woke/gay ludilu. Da li je to sve izrežirano ili nije nebi ulazio u to.
    Ono kaj slijedi je Novi svjetski poredak. Uvest će ga Trump,Musk,Putin i ostala kompanija heroja i spasitelja svih teoretičara zavjera. Paradoks je to samo takav.
  • Ludovic IX
    8.2k
    da malo uvedemo hitlera u ovu priču jer netko je napisao da na kraju svaka rasprava završi na hitleru i nacistima..

Hitler i Staljin su imali pakt , podijelili Poljsku bili frendići dok se hitler nije sjetio da bi hladna rusija bila odlična mjesto za radjanje malih arijevaca pa je krenuo na rusiju i kao i svi dosad, zapeo tamo i izgubio milijone vojnika.. nekako mi ovo jučer , ovaj pakt Trump-Putin liči na taj pakt od prije samo di bi Ukrajina bila poljska..i pitanje je do kad će trajati taj pakt
  • masacusec
    4.6k
    droljo, ne jebi! Kaj si tak apolitičan?! Pametuj i ti ovdje ko i ovi drugi i puca ti kuki!
  • Mr Anderson
    10.9k
    dok se hitler nije sjetio da bi hladna rusija bila odlična mjesto za radjanje malih arijevaca pa je krenuo na rusijuLudovic IX

Mislim da je razlog ipak bio nešto drugo, npr. rudna i naftna bogatstva Rusije koja su mu trbala da bi održavao ogroman vojni stroj.
  • Droljo
    12.6k
    Pametuj i ti ovdje ko i ovi drugimasacusec

Nemam srca
  • vjeko1701
    12.4k
    Dobro, malo se "počakulalo" al sad bi bilo vrijeme da se stane s politikom. Ionako su svi napisali kaj misle.

Sad natrag na runde, Majkijeve avanture i uspoređivanje kamena za zelje.
  • mali M
    6.9k
    Nemam srcaDroljo

nemaš ti dovoljno pivice i pelina u prdi, a ne srca! da si se podmazao otvorile bi ti se geopolitičke oči!!!!

Majkijeve avanturevjeko1701

uh...što ste ono rekli za Putina? :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.